homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ok, deci help!

#1 2010-06-11 00:26:24

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ok, deci help!

fetelor, deci tocmai m-am dus la toaleta si era sa fac infarct!
deci mi-a venit luna asta menstra pe 3, a fost normala, si acum e 11 si....se pare ca mi-a venit iar!!! ....
mentionez ca am luat un postinor luna trecuta, dar cum mi-a venit ciclul la timp am zis ca e totul ok si m-am reapucat de anticonceptionale! am luat deja 7 pastilute si acum....surprize surprize, mi-a venit!
a mai patit cineva asa ceva? ce credeti? pls raspundeti-mi!  cesafac

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#2 2010-06-11 01:17:06

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: ok, deci help!

dea eu n-am patit dar cred ca e de la postinor...el da dereglari care pot fi pe termen mai lung nu neaparat pe moment...as zice sa iei pastilele in continuare si sa fii atenta la modificari...daca se mai schimba ceva in rau dai o fuga la medic...

multa sanatate!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-06-11 01:18:33

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: ok, deci help!

acum vad ca nu mai curge hmm ....poate sa fie spotting si sa semene cu sangele? adica e rosu rosu, exact ca sangele de menstra, de aia am zis ca te pomenesti ca am iar ciclu! hmm deocamdata mi-am pus un absorbant si incerc sa dorm, sa vad ce se mai intampla maine...

mersi frumos, xtyna....oricum cu siguranta o sa ajung si la planning si la ginecolog, dar asta o sa se intample peste o saptamana si un pic pentru ca mai devreme nu prea am cum.....eu am mai luat un postinor si prin decembrie si atunci nu am avut probleme....tocmai de asta am zis sa ma reapuc de anti, pentru ca nu vreau sa ajung sa tot iau de 2 ori pe an postinor, nu mi se pare ok!

Ultima oara a fost editat de dea_di (2010-06-11 01:24:19)

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.