|
Nu esti logat.
O pastiluta de fasconal scade efectul diane 35?#1 2010-06-11 08:59:40
o pastiluta de fasconal scade efectul diane 35?buna. am si eu o intrebare la voi.luni ma durea capul ingrozitor de tare si am luat o pastiluta de fasconal.am vazut pe prospect ca scade sau creste efectul pilulelor anticonceptionale.pt ca contine fernobarbitalcredeti ca am nevoie de protectie suplimentara pt o singura pastiluta luata?mentionez ca de luni nu am mai avut contact sexual dar imi voi pleca azi in vacanta cu prietenul meu(vineri) si vreau sa fiu sigura ca nu se intampla nimic grav.mentionez ca mai am 2 pastilute si termin bliserul.multmesc Offline #2 2010-06-11 09:58:16
Re: o pastiluta de fasconal scade efectul diane 35?cred ca doar o pastila nu scade efectul AC, stiu ca ne intrebam la fel despre extraveral Offline #3 2010-06-11 14:46:22
Re: o pastiluta de fasconal scade efectul diane 35?nu mai aveit si alte pareri? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|