|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa facziua#1 2010-06-11 12:36:47
nu stiu ce sa facziuabuna ziua.am si o intrebare la voi.de prin luna noiembrie 2009 mi-a iesit pe una dintre labii o umflatura.daca apas nu se simte nimic, si nici nu ma doare decat inainte sa-mi vina menstruatia.am luat tratament cu augumentin si ultima data cu zinnat dar nu a cedat deloc.medicii au spus ca e un chist bartholin neinfectat.vreau sa va intreb daca nu stiti vreun tratament naturis pt acest chist.precizez ca iau diane 35.si as dori sava mai intreb ceva.luni am luat o pastila de fasconal si vroiam sa va intreb daca afecteaza in vreun fel eficacitatea pastilelor diane35.pe prospect zice ca poate scadea sau creste acest eficacitatea lor.dar am luat o singura pastila adica luni si azi am avut contact sexual.trebuie sa-mi fac probleme? Offline #2 2010-06-21 10:17:34
Re: nu stiu ce sa facziuachistul acela de glanda bartholin eu zic sa il lasi in pace(solutia sa scapi de el e doar chirurgicala si nu mi se pare a fi musai necerara cita vreme e neinfectat) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|