homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa facziua

#1 2010-06-11 12:36:47

stefania 23
New member
Inregistrat: 2008-10-23

nu stiu ce sa facziua

buna ziua.am si o intrebare la voi.de prin luna noiembrie 2009 mi-a iesit pe una dintre labii o umflatura.daca apas nu se simte nimic, si nici nu ma doare decat inainte sa-mi vina menstruatia.am luat tratament cu augumentin si ultima data cu zinnat dar nu a cedat deloc.medicii au spus ca e un chist bartholin neinfectat.vreau sa va intreb daca nu stiti vreun tratament naturis pt acest chist.precizez ca iau diane 35.si as dori sava mai intreb ceva.luni am luat o pastila de fasconal si vroiam sa va intreb daca afecteaza in vreun fel eficacitatea pastilelor diane35.pe prospect zice ca poate scadea sau creste acest eficacitatea lor.dar am luat o singura pastila adica luni si azi am avut contact sexual.trebuie sa-mi fac probleme?

#2 2010-06-21 10:17:34

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: nu stiu ce sa facziua

chistul acela de glanda bartholin eu zic sa il lasi in pace(solutia sa scapi de el e doar chirurgicala si nu mi se pare a fi musai necerara cita vreme e neinfectat)
in ceea ce priveste fasconalul eu m-as fi protejat suplimentar de sarcina...chiar daca ai luat doar o pastila. Totusi, depinde si de timplu de cind iei contraceptive, insa cred ca cel mai cuminte e  sa te protejezi suplimentar de sarcina daca mai iei produse ce pot scadea eficacitatea contraceptivelor

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.