|
Nu esti logat.
Nelamurire tratament candidoza#1 2010-06-11 18:36:41
nelamurire tratament candidozaBuna ziua.Am si eu o nelamurire.Va rog sa ma ajutati! Am fost la doctor si mi-a prescris un tratament pentru candidoza. Acesta consta in 10 ovule. Trebuie sa folosesc cate unul timp de 10 zile. Problema e ca peste 7 zile imi va veni menstruati. Sa incep acum tratament sau sa il aman pana dupa perioada menstruatiei? Este in regula sa continui tratamentul si in aceea perioada? Ultima oara a fost editat de mimi20 (2010-06-12 22:19:17) Offline #2 2010-06-14 11:02:41
Re: nelamurire tratament candidozaciteste pe prospect. unele ovule se pot administra si in perioada menstruatiei. totusi, eficienta este mai mare in afara acestei perioade. daca simptomele nu sunt suparatoare, eu as incepe dupa ciclu. Offline #3 2010-06-14 13:58:54
Re: nelamurire tratament candidozaMersi mult. cred ca asa voi face Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|