homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tatuaje feminine-10

#172 2011-11-27 16:09:49

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Re: tatuaje feminine

al meu big_smile (e pe sold, de fapt, e putin mai sus, va prindeti voi lol ) mi l-am facut ca sa imi amintesc mereu ca exista o infinitate de posibilitati si ca noi ca oameni suntem.. infiniti hmm putin siropos, dar mna, povestea e mai lunga, dar asta e un rezumat lol Se vede putin stramb pentru ca isi schimba forma in functie de cum stau lol

http://i44.tinypic.com/rvj6uf.jpg
http://i44.tinypic.com/8zpwlg.jpg

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#173 2011-11-27 18:43:19

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

foarte frumos Vx2, interesanta ideea. mie imi place mult tatuajul antoniei, fundita aceea pe mana hjarta

Ultima oara a fost editat de lovingyou (2011-11-27 18:43:36)

#174 2011-11-29 16:26:53

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

meliko, suna super ideea ta, am vazut si eu cate tatuaje cu pisici in diferite zone ale corpului hjartahjarta
Vx2, ai semnul infinit? (8 intors) mereu am avut ceva cu genul asta de tatuaje...infinit, desene fara inceput si fara sfarsit... hjarta

lovingyou, si eu tot de fundita vorbeam acum ceva timp (si cateva posturi in urma...) dar, daca as stii SIGUR ce vreau sa am pe corp pt toata viata, m-as duce si maine (depinde si de finante tongue ) sa mi-l fac...

#175 2011-11-29 16:58:45

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

florence, si eu m-as duce si maine sa-mi fac, daca as fi sigura ca nu o sa regret vreodata. Eu ador pisicile, sunt absolut innebunita dupa ele, si nu cred ca m-ar reprezenta ceva mai bine decat un tatuaj cu o pisicuta hjarta
dar ma gandesc ca in viitor o sa regret, plus ca as arata probabil penibil la 50 de ani, cu o pisica tatuata lol poate doar sa-l pot acoperi cumva, cu un ceas eventual nustiu

#176 2011-11-29 17:04:52

Florence_
Insomniac member

da, chestia cu acoperit cu ceasul/bratara mai mare (dar asta doar in caz de interviu pt un job) e ok, dar eu nu m-as simti penibil la 50+ ani nici macar cu o fundita, daca acea fundita ar avea povestea ei si ar insemna ceva pt mine. ceva gen: this is me... wink

Publicitate

loading...

#177 2011-11-30 16:04:17

Vx2
Full member

Florence_ a scris:

Vx2, ai semnul infinit? (8 intors) mereu am avut ceva cu genul asta de tatuaje...infinit, desene fara inceput si fara sfarsit... hjarta

da, e semnul infinitului big_smile
As vrea sa imi fac unul identic si pe celalalt sold, dar ma gandesc ca e deja prea mult. Poate si pentru ca am ceva amprente obsesiv-compulsive si la mine trebuie sa fie totul echilibrat si blabla lol
Momentan ma multumesc cu asta, nu vreau sa exagerez.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#178 2011-11-30 16:07:12

Florence_
Insomniac member

mereu mi s-a parut ca acel semn este special... - poate si pt ca ador matematica hjarta
si, scz daca par _| , dar ce inseamna ce-ai zis tu? obsesiv ce?

Ultima oara a fost editat de Florence_ (2011-11-30 16:08:02)

#179 2011-11-30 20:04:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

offtopic
tulburare obsesiv-compulsiva (nu aia are, dar e ceva ce seamana) e un fel de perfectionism dus la extrem smile
iti zic cum e la mine: tacamurile tre' sa fie puse simetric, la aceeasi distanta de farfurie; bibelourile din raft tre' sa fie asezate simetric; cearceaful de pe pat trebuie sa fie perfect intins, chiar daca in secunda doi o sa fie mototolit sub mine; intotdeauna incep sa urc treptele cu dreptul;  trebuie sa respect o anumita ordine in activitatile mele matinale, altfel simt ca nu e ok lol ma rog, astea-s lucruri care altora li se par banale (si chiar sunt), dar care pe unii ii zgarie pe creier.
ideea de baza: totul trebuie sa fie perfect, sau cel putin aproape perfect, ca altfel nu ma simt bine pana nu "retusez".

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#180 2011-11-30 20:18:50

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

yoyo esti scorpion? rotfl2)

Sa nu te astepti sa te salut!

#181 2011-12-01 00:20:33

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

offtopic
si eu am ceva probleme psihice cred lol la mine nu trebuie sa fie totul perfect, in schimb am si eu obsesii pe care nu stiu unde sa le incadrez lol tot timpul numar si calculez.
De exemplu, ma uit la fereastra si numar laturile geamurilor, sau suprafetele lucrurilor, le inmultesc, le scad, adun, ca sa ajung la numere rotunde si tot asa.
Pe strada calc numai pe anumite dale din pavaj, sau pe anumite crapaturi din asfalt, si am o atractie extraordinara fata de piramide sau prisme. Tot timpul trebuie sa le numar laturile, unghiurile si tot asa

#182 2011-12-01 00:36:33

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

daca nu va ocupa un timp semnificativ din viata de zi cu zi, nu e o problema smile

#183 2011-12-01 04:09:48

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

daca maine gasesc deschis, imi fac un tatuaj, revin maine lol

#184 2011-12-01 10:07:16

Vx2
Full member

Florence_ a scris:

si, scz daca par _| , dar ce inseamna ce-ai zis tu? obsesiv ce?

Tulburarea obsesiv compulsiva e caracterizata in general de ganduri anxioase, cand anumite "ritualuri" nu sunt indeplinite. Totusi, de la amprentele pe care le manifest eu pana la tulburare este cale lunga. Chiar si asa, spre exemplu de aproape 8 ani dorm cu perna (deschizatura/ nasturii de la fata de perna) mereu, intr-o anumita directie, cand sunt anxioasa fac curat, indiferent daca am unde, daca nu am lol curat ce e deja curat, cand urc scarile, tot asa , cum spuena cineva mai sus, trebuie sa le termin cu dreptul, cand circul cu transportul in comun stau numai la usa din fata, ma spal pe maine de >30-40 de ori pe zi, nu suport mizeria si multe altele, in general totul trebuie sa fie simetric, am un program bine stabilit de la care nu ma abat. Culmea e ca nu ma deranjeaza asta (sa am un program etc. pentru ca sunt eficienta in ceea ce fac, dar sunt anumite lucrurui care mie imi creeaza anxietate cand nu e cazul, spre exemplu eu nu pot sa "dau noroc" cu oamenii, sau sa ating diverse obiecte, sau sa dorm fara sa fac anumite lucruri inainte. lol Ceea ce nu e ok, dar incerc sa remediez problema acum, cat mai pot. smile)Scuze pentru  offtopic   angel

#185 2011-12-01 19:06:44

Florence_
Insomniac member

Ah, am inteleg, multumesc mult pt explicatii!! Cateva dintre exemplele date de voi se aplica si in cazul meu, dar nu m-am gandit niciodata care ar putea fi explicatia lol chicot

#186 2011-12-02 00:46:56

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Vx2 a scris:

al meu big_smile (e pe sold, de fapt, e putin mai sus, va prindeti voi lol ) mi l-am facut ca sa imi amintesc mereu ca exista o infinitate de posibilitati si ca noi ca oameni suntem.. infiniti hmm putin siropos, dar mna, povestea e mai lunga, dar asta e un rezumat lol Se vede putin stramb pentru ca isi schimba forma in functie de cum stau lol

http://i44.tinypic.com/rvj6uf.jpg
http://i44.tinypic.com/8zpwlg.jpg

de aia nu se fac forme simetrice pe zone unde se deformeaza cand te misti... parerea mea si din ce am observat la artistii pe care ii urmaresc. marea mea dragoste este tim hendricks hjarta si cam toti artistii ce realizeaza tatuaje realiste si normal, black and white. eu cred ca, fara nici o legatura cu vx2, trebuie sa te gandesti ani inainte sa faci acest pas, sa simti cu adevarat ca vrei acel lucru pe tine nu doar acum, ci ca este ceva atat de important incat l-ai purta pentru restul vietii, ca trebuie sa-ti alegi un artist desavarsit ceea ce se poate sa te coste a shit load of money, sa nu iti creeze probleme nedorite in viata, si sa te gandesti bine la addiction. se tot discuta ca tatuajele sunt addictive, si nu este usor sa te opresti la unul singur, daca esti cu adevarat pasionat de arta aceasta, si destui clienti ajung sa aiba o parere deformata despre fizicul lor dupa cateva sau cam multe tatuaje. eu cred ca o data ce mi-as face unul, m-as umple in timp... desi stiu ce este austeritatea. dar mi-as pune pe piele, cu sangele meu, ceva esential, si aici se va observa lesne iubirea mea infinita pentru tatuaje realiste, culmea realismului fiind portretele... singura imagine ce merita sa-mi zambeasca de pe corp pe cat de ciudat pare este chipul mamei mele dintr-un portet din tinerete, alb-negru din anii '70. o fotografie superba, desi mama nu prea a fost considerata o femeie frumoasa. bine, aici fiind si un pic de iubire pentru fotografie tongue

#187 2011-12-02 00:49:06

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Jacqui a scris:

daca maine gasesc deschis, imi fac un tatuaj, revin maine lol

go,baby,go par

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#188 2011-12-02 20:56:54

Florence_
Insomniac member

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17107_butterfly.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17107_butterfly1.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17107_butterfly2.jpg

#189 2011-12-02 21:21:53

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

ai 3 fluturasi pe tine tongue ?

#190 2011-12-02 21:42:53

Florence_
Insomniac member

hehe, n-am nici un tatuaj - inca, dar detaliile de pe utimul mi se par hjartahjartahjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.