homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fie oare? :-(

#1 2010-06-14 12:13:04

danat
New member
Inregistrat: 2008-03-24

ce sa fie oare? :-(

Buna dragele mele,
Pe scurt, care e problema mea de-acum: sunt intr-a 21-a zi de ciclu, am avut o azi o mica pata rosiatica pe chilot si m-am speriat. De vreo 3-4 zile ma dureau doar sfarcurile (nu am mai patit asa ceva) si azi dimineata m-am trezit cu o durere numai la un san, care a trecut in cateva ore. Acum nu mai dor nici sfarcurile, nici sanii, dar a aparut acest spotting, sau nu stiu cum sa il numesc. Acum nu mai curge nimic.  roll
Mi-am facut analizele hormonale acum cca 6-7 luni, pt ca aveam usoare secretii roz intre cicluri, dar a iesit numai progesteronul putin cam la limita inferioara, iar acele singerari au trecut.
Am fost la control gineco chiar acum recent, am pap-ul ok; am avut un contact acum cateva zile, insa protejat, deci cauze de gen sarcina sunt excluse...habar nu am ce ar putea fi?  neutral

Ultima oara a fost editat de danat (2010-06-15 08:23:54)

#2 2010-06-14 12:16:07

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: ce sa fie oare? :-(

ciclurile tale sunt regulate?  sigur sangerarea este de cauza hormonala? analizele hormonale ti le-a vazut un endocrinolg?
ginecologic ( ma refer la situatia colului) esti ok?

#3 2010-06-14 12:48:29

danat
New member
Inregistrat: 2008-03-24

Re: ce sa fie oare? :-(

Ciclurile sunt regulate in sensul ca vin la distante de cca 25-28 zile. Nu stiu daca sigur singerarea de acum are cauze hormonale, nu am habar ce o fi, de-aia am si intrebat pe aici...
Analizele hormonale au fost vazute de ginecologul meu si de medicul de familie, care au spus ca nu e ingrijorator nivelul ma iscazut al progesteronului, atit timp cat nu e sub val. minima.
Colul este ok, am spus ca am facut recent controlul gineco, pap-ul este II fara alte probleme locale.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.