homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sper sa nu fie pusa deja intrebarea. ce ac mi s.ar potrivi?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » sper sa nu fie pusa deja intrebarea. ce ac mi s.ar potrivi?

#1 2010-06-15 16:56:04

annemariehahn
Membru
Inregistrat: 2010-06-15

sper sa nu fie pusa deja intrebarea. ce ac mi s.ar potrivi?

buna,sunt noua pe site.de cand mi.am inceput activitatea sexuala pana anul trecut in septembrie,am folosit metoda cu calculul zilelor fertile. deoarece am ramas de 2 ori insarcinata(prima data am fost nevoita sa fac intrerupere de sarcina, a doua oara la pilula de a doua zi)din septembrie pana acum am folosit prezervativul pt fiecare contact sexual. de ceva timp am prieten stabil. ne.am facut amandoi testele necesare pentru depistarea tuturor bolilor posibile si nici unul din noi nu suferim de nimic. as dori sa ma informez in legatura cu posibilele pilule anticonceptionale la care as putea apela. mentionez ca fumez(atunci cand am luat pilula de a doua zi, mi.au aparut pete negre pe gamba,dar au disparut la cel mult o sapt dupa) stiu nu ar fi trebuit sa fumez deloc! si inca ceva, sufar de pilozitate la nivelul intregului corp. in zona fetei si pe brate ma deranjeaza cel mai tare, trebuie sa ma epilez din 3/4 zile in 3/4 zile deoarece am firul gros si aspru. am suferit de dereglari hormonale ale glandei troide,pentru care am luat inainte tratament. din cand in cand isi mai face de cap daca nu respect indicatiile medicului. am dureri la nivelul sanului si axila, datorate de schimbarile care se petrec in corp in timpul unei menstruatii normale, nu am chisturi la san. nu sufar de acnee, nu imi cade parul, din contra e foarte bogat. astazi la controlul ginecologic mi s.au recomandat cele de generatia a 3.a. insa am anumite indoieli legate de acestea, am inteles ca sunt destul de periculoase, mai ales pentru ca sunt fumatoare. ce imi recomandati? multumesc de timpul acordat.

#2 2010-06-15 17:32:43

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

Re: sper sa nu fie pusa deja intrebarea. ce ac mi s.ar potrivi?

nu am inteles. ce anume de generatia a 3 a ti-a recomandat doctorul? daca ti le-a recomandat doctorul inseamna ca acelea se potrivesc pt tine. daca ai indoieli mergi si consulta alt medic. aici pe forum nimeni nu o sa-ti recomande nici un nume de ac. fiecare dintre noi le ia la indrumarea unui medic. mai asteapta pareri.

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » sper sa nu fie pusa deja intrebarea. ce ac mi s.ar potrivi?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.