|
Nu esti logat.
Metode anticonceptionale-2#20 2011-11-18 19:08:47
Re: metode anticonceptionalenu, dar la cum gandeste mama, si am exprimat asta mai sus, calculand de cand sunt fertila, adica de cand mi-a venit prima oara, acum era posibil sa am copil de 8 ani (am pus si cele 9 luni de sarcina) normal ca nu era sa am... sunt anti-avort. dar e 100% meritul meu ca am capul pe umeri si picioarele pe pamant. ca mama sa recomanzi coitul intrerupt in locul pastilelor... cat de p... sau incostienta sau dezinformata sa fii? si sunt nesimtita sa fac tot posibilul sa fiu in siguranta?! absolut stupid! ar fii mai fericita probabil daca as sta non-stop cu frica in san, mi-as spala pacatele (adica indraznesc sa fac sex? sa ma bucur de placere si iubire...?) da, cam din secolul ala vine femeia asta Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-18 19:11:14) Offline #21 2011-11-18 19:09:59
Re: metode anticonceptionalefrankie mai rar asa ceva, un copil responsabil cu parinti iresponsabili... dar mai stiu cazuri Offline #22 2011-11-18 19:13:31
Re: metode anticonceptionalestai linistita,se poate si mai rau,mama imi zice ca sexul e interzis pentru mine,ca sunt parasuta daca fac asta,doar daca ma marit am voie(bine ea nu stie ca eu fac asta ca moare de inima si am si 24 de ani ,ca e un pacat si ca o sa imi dea preotul cu,cartea in cap ca sunt o pacatoasa si sa nu cumva sa iau vreodata pastile ,de fapt sa fiu absenta la acest capitol Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-18 19:14:28) Offline #23 2011-11-18 19:17:27
Re: metode anticonceptionalevai de capu' meu... mami mi-a zis doar sa am grija si sa ma simt bine ce preoti, ce pacate, ce chinuiala? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #24 2011-11-18 19:20:37
Re: metode anticonceptionaleda,pe mine si in ziua de azi ma inebuneste mama cu lucrul asta,ca o sa fiu o pacatoasa,ca intru in biserica in rochie alba si fara sa mai fiu virgina si in urma cu ceva timp am avut probleme,adica nu puteam sa ma bucur de actul sexual,ca ajungeam sa cred ca e un pacat si ca sunt murdara ( ca avea si are grija sa ma jigneasca Offline Publicitateloading...
#25 2011-11-18 19:24:43
Re: metode anticonceptionaleyoyo la cele mai frecvente intrebari despre ac parca intreaba o fata daca a luat antibiotic la 3 ore de la inghitirea ultimei pastile de pe folie trebuie sa se protejeze suplimentar? eu i-am zis ca da, dar vrea alte pareri, si pana la urma eu i-am spus asa de siguranta, dar nu stiu exact daca doar pastila aia i-a stricat protectia sau nu. (tind sa cred ca da) la anticonceptionalele si antibioticele pardon. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-18 19:26:09) Offline #26 2011-11-18 19:40:05
Re: metode anticonceptionalema duc acu, frankie daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|