homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce salarii se mai dau in ziua de azi?-14

#248 2010-06-22 14:43:50

daenarys
Vizitator

Re: Ce salarii se mai dau in ziua de azi?

alexia a scris:

pai.. probabil prin a se distra si a nu fi legata la cap vrea sa spuna ca vrea sa faca sex cu cine vrea, cand vrea big_smile
Si cu un sot pe cap e cam dubios lol

as preferea totusi un raspuns de la Ayra.ea  a facut afirmatia respectiva.

Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-06-22 14:44:59)

#249 2010-06-22 14:48:19

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

1. Eu una nu prea sunt pro casatorie. Adica nu ii vad neaparat necesitatea. Daca te intelegi foarte bine cu cineva, nu trebuie sa ai un act care sa dovedeasca asta - da, daca o luam din punct de vedere juridic, ai anumite beneficii. Altfel, este doar un act. De aceea la mine prin casatorie inteleg si o relatie foarte lunga, care ma leaga. Ca poate la 25 de ani intalnesc un tip care imi da lumea cu susul in jos si am chef sa fac sex nebun cu el. Una e sa am o relatie careia ii pot pune punct si alta e sa stau sa tarai prin tribunale ca sa desfintez un act pentru ca mi s-a pus mie pata.

2. Imi mentin punctul de vedere ca anumite specimene care se incadreaza in specia umana nu ar trebui sa fie lasati sa faca copii. Rezultatul il vedem cu ochiul liber in jurul nostru. Daca mama e dobitoaca, tatal e cretin si nu stiu pe ce lume traiesc, de ce ar trebui sa faca aia copii? Ah, da, ca sunt un dar de la Dumnezeu. Am uitat replica asta.

Imi plac reportajele alea "super-super-smechere" de la cucuietii din deal. Tatal somer, mama casnica, traiesc din alocatia copiilor, bani pe care ii beau in proportie de 3/4, dar au c*cat 5 copii. Ca au dreptul. Si mai vine si tac-su beat acasa, mai f*te cate una lu' ma-sa de o lasa lata, mai bate la copii nitel ca e el suparat ca nu i-au mai ajuns banii de bautura si apoi se culca. Din aia 4 copii, daca sunt fete, sansele sa ajunga curve sunt de 99,99%, iar ca baietii sa urmeze modelul paternal la fel. Ca de educatie nu se pune problema aici.

But sure, let them breed, why not? Dar pe urma sa nu ne mai miram de ce Romania e tiganizata in proportie de 90%, de nu iti mai dai seama care e tigan sau nu. Iar aici inlud romanii care s-au tiganizat.

#250 2010-06-22 14:52:34

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Atunci omul de rand de la tara, care poate nu stie foarte multe despre protectie si totusi isi creste copii cum stie si el cel mai bine e dobitoc???REally? Sau oamenii care fac parte din diverse religii si nu utilizeaze protectia sunt si ei dobitoci??

#251 2010-06-22 14:53:42

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu n-am nimic cu aia, sa se inmulteasca, dar sa le faca cineva o tarisoara a lor, sa nu se mai amestece cu cei care au cu totul alta educatie si aspiratii.
LE: m-am referit la categoriile enumerate de AyraBlack, nu la oameni simpli (tarani sau nu), saraci dar cu bun simt.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-06-22 14:55:05)

#252 2010-06-22 14:55:03

daenarys
Vizitator

ayra nu mai e asa de greu sa divortezi.iar la noi nu a fost niciodata extrem de dificiel asa cum este in italia de exemplu.bine daca sunt nu stiu ce sume de bani la mijloc da se lungeste toata treaba.in rest sunt deacord cu tine,o relatie poate sa functioneze foarte bine si fara actele alea.dar sa nu uitam ca decizia sta in mainile noastre daca sa le incheiem sau nu.pe mine actul ala nu m-a afectat cu nimic,relatia merge la fel ca inainte.
sunt neoliberala nu pot sa fiu deacord cu selectarea celor care sa se reproduca.este un pp pur nazist,o ideologie care a omorat 6 milioane de oameni.cine suntem noi sa decidem cine e indreptatit sa faca un copil?

Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-06-22 14:58:08)

Publicitate

loading...

#253 2010-06-22 14:55:08

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

AyraBlack a scris:

1. Eu una nu prea sunt pro casatorie. Adica nu ii vad neaparat necesitatea. Daca te intelegi foarte bine cu cineva, nu trebuie sa ai un act care sa dovedeasca asta - da, daca o luam din punct de vedere juridic, ai anumite beneficii. Altfel, este doar un act. De aceea la mine prin casatorie inteleg si o relatie foarte lunga, care ma leaga. Ca poate la 25 de ani intalnesc un tip care imi da lumea cu susul in jos si am chef sa fac sex nebun cu el. Una e sa am o relatie careia ii pot pune punct si alta e sa stau sa tarai prin tribunale ca sa desfintez un act pentru ca mi s-a pus mie pata.

2. Imi mentin punctul de vedere ca anumite specimene care se incadreaza in specia umana nu ar trebui sa fie lasati sa faca copii. Rezultatul il vedem cu ochiul liber in jurul nostru. Daca mama e dobitoaca, tatal e cretin si nu stiu pe ce lume traiesc, de ce ar trebui sa faca aia copii? Ah, da, ca sunt un dar de la Dumnezeu. Am uitat replica asta.

Imi plac reportajele alea "super-super-smechere" de la cucuietii din deal. Tatal somer, mama casnica, traiesc din alocatia copiilor, bani pe care ii beau in proportie de 3/4, dar au c*cat 5 copii. Ca au dreptul. Si mai vine si tac-su beat acasa, mai f*te cate una lu' ma-sa de o lasa lata, mai bate la copii nitel ca e el suparat ca nu i-au mai ajuns banii de bautura si apoi se culca. Din aia 4 copii, daca sunt fete, sansele sa ajunga curve sunt de 99,99%, iar ca baietii sa urmeze modelul paternal la fel. Ca de educatie nu se pune problema aici.

But sure, let them breed, why not? Dar pe urma sa nu ne mai miram de ce Romania e tiganizata in proportie de 90%, de nu iti mai dai seama care e tigan sau nu. Iar aici inlud romanii care s-au tiganizat.

Cu aspectul asta sunt de acord. Dar nu la modul ca ar trebui sa le fie interzis sa aiba copii, pentru ca s-ar restrange un drept fundamental, ci la modul ca mi se pare absurd sa ai situatia pe care o ai, sa faci cardul de copii si apoi sa vii sa te plangi ca nu ai ce sa le dai de mancare. Dar asta tine ignoranta oamenilor care cred ca cineva ar trebui sa le dea mai mult doar pentru ca au ei nu stiu cati copii, de parca le-a impus cineva sa ii faca. Frate, pai daca vezi ca faci 1, 2 si abia te descurci pentru ce ii mai faci si pe restul??
Iar cu privire la casatorie, e o chestie atat de subiectiva....Poate unele persoane nu se simt implinite decat daca se casatoresc, altele vad casatoria ca un lucru necesar datorita ( sau din cauza, depinde tongue) tocmai a efectelor juridice pe care le creeaza, iar altii nu ii vad in nici un fel utilitatea. Fiecare simte fericirea sau implinirea in felul lui, nu exista o regula general valabila si nu putem spune ca intr-un anumit fel e mai bine pentru toata lumea.

Dar suntem offtopic rau

#254 2010-06-22 14:55:30

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Daca omul ala de la tara s-ar limita sa faca un copil la cat poate el sa creasca, nu ar fi dobitoc.

Nu ne putem lega de religie, pentru ca orice religie interzice protectia, nu numai una.

#255 2010-06-22 14:56:26

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

daenarys a scris:

2.asa considera si hitler.stim foarte bine ce s-a intamplat din cauza ideologiei de extrema dreapta.

tu chiar consideri ca toti oamenii ar trebui sa procreeze?!?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#256 2010-06-22 14:59:03

kreed
Sr. member

Sansele ca ele sa ajunga curve sunt 99,9%!! Eu nu as zice asta...nu depinde neaparat de parinti! depinde si de copil! eu am avut colega de liceu-care venea de la o scoala de fete, parintii ambii alcoolici si a luat bataie saraca si uite ca a ajuns bine mersi cu loc de munca f bine platit, cu 2 facultati terminate cu 10! si venea dintr-o familie cu 7 copii!! si uite ca nu a ajuns c**va!! Alta colega, a plecat mama ei dincolo, nu avea prea mare supraveghere din partea tatalui si  putea face ce vroia ea si uite ca nu a facut....Nu e cazul sa generalizezi!!

#257 2010-06-22 15:00:38

daenarys
Vizitator

bubutadana a scris:

daenarys a scris:

2.asa considera si hitler.stim foarte bine ce s-a intamplat din cauza ideologiei de extrema dreapta.

de citit ai citit ce am scris asa ca banuiesc ca poti deduce si raspunsul meu.nu am cum sa fiu deacord cu un pp de ideologie extremista.

#258 2010-06-22 15:02:56

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

bubutadana a scris:

daenarys a scris:

nu suntem in masura sa alegem cine are dreptul de reproducere si cine nu. si noi si cei mentionati de Ayra suntem oameni, deci egali in drepturi. fiecare decide daca se inmulteste sau nu. ca unii o fac incosntient, e pb lor. tot ce am putea face noi, ceilalti, ar fi sa ne izolam de ei, sa-i lasam sa traiasca in lumea lor.

#259 2010-06-22 15:04:15

daenarys
Vizitator

anca90 a scris:

bubutadana a scris:

daenarys a scris:

nu suntem in masura sa alegem cine are dreptul de reproducere si cine nu. si noi si cei mentionati de Ayra suntem oameni, deci egali in drepturi. fiecare decide daca se inmulteste sau nu. ca unii o fac incosntient, e pb lor. tot ce am putea face noi, ceilalti, ar fi sa ne izolam de ei, sa-i lasam sa traiasca in lumea lor.

deacord cu anca!

#260 2010-06-22 15:06:56

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

bubutadana a scris:

daenarys a scris:

pe langa faptul ca asta e offtopic, e si unul total inutil. chiar nu conteaza ca eu sunt de parere ca mai mult de jumatate din populatia planetei n-ar trebui sa procreeze. e doar o parere si, asa cum spunea cineva mai sus, in timp ce noi discutam, aia carora le-ar trebui interzisa prin lege conceptia sunt in "toiul actiunii"

bebe V., soarele si luna

#261 2010-06-22 15:49:38

Aylinaa
New member
Inregistrat: 2010-03-04

Sa revin si eu cu niste noutati, ca intre timp am mai cercetat piata:
- vanzator la shaormeria din colt: 6-8 mil in mana (depinde de experienta) si mancare cat poate duce (asta chiar mi s-a parut tare:);
- jurist la o societate de asigurari: 1000 RON, bonuri de masa si tel. de serviciu. Plus abonament RATB:)
- secretara: pleaca de la 8 mil pana la 15 mil (asistent manager, care pe langa telefoane si cafea, mai tine si registratura firmei, contabilitate primara, emitere facturi, distribuire si arhivare corespondenta, fax-uri si traduceri pentru sefi...plus organizarea agendei si a intalnirilor);
- agenti de paza (gen securitate obiective, nu in magazine): 15 mil pe luna, bani in mana.
- administratorul blocului meu (55 apartamente, carte de munca etc): 12 mil, internet gratis, abonament RATB;
- asistenta medicala la sala de operatii, fara garzi sau ore suplimentare, vreo 12 mil...daca chiar nu are ce face si sta de dimineata pana seara sau cat poate sa-si tina ochii deschisi, poate avea intr-o luna spre 20 de mil, dar asta inainte de taierea salariilor;

Viata e grea pentru cei care o iau in serios, dar este un dezastru pentru cei care se lasa in voia ei!

#262 2010-06-22 15:53:30

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

la shaormarie m-as baga si eu lol .

PS: cat pot sa duc in burta sau in plasa acasa?  ca e o diferenta rotfl

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#263 2010-06-22 16:18:43

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Deci mai bine castiga un agent de paza decat un jurist yikes

#264 2010-06-22 16:36:05

kreed
Sr. member

Ziceti voi de mancare ca suna bine, dar dupa un timp petrecut acolo, ti se lasa de toata mancarea de acolo si nu-ti mai trebuie pentru mult timp shaworma sau pizza sau inghetata....stiu din experienta...apropiata!

#265 2010-06-22 16:43:36

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

kreed a scris:

Ziceti voi de mancare ca suna bine, dar dupa un timp petrecut acolo, ti se lasa

asta e valabil in orice meserie lol ca profesor ti se lasa de lucrari si copii, ca medic de pacienti, ca avocat de cazuri s.a.m.d

bebe V., soarele si luna

#266 2010-06-22 19:00:13

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ma uit in jur la apartamentul de 2 camere plin de lucruri si incerc sa-mi dau seama unde ar mai incapea, fizic, toate cele necesare pt un copil: un dulap cu haine, patut, masa de schimbat, jucarii, etc.
In acelasi timp, stiu ca sunt foarte multi oameni care au crescut mai multi copii in spatii mai mici de atata si au crescut foarte bine, sanatori, destepti etc.
Stiu si ca nu pot sa astept cu facutul copilului pana o sa ne permitem sa ne mutam intr-un loc mai mare, mai ales ca nici nu stiu cand si daca o sa putem sa facem asta.
Dar nu cred ca as fi 100% fericita sa vin intr-o casa in care sa nu am loc pt nimic, toate sa fie inghesuite, copil, jucarii, noi, dormitor, sufragerie, toate claie peste gramada. Oricat de multa bucurie mi-ar aduce copilul - si mi-ar aduce, pt ca imi doresc f f mult unul si destul de curand, nu dupa 30 de ani .

Plus ca la mine mai e o chestie, cum ziceam si in posturile anterioare, eu castig atata cat lucrez. Din momentul in care as avea un copil, clar n-as mai avea atata timp sa lucrez, deci mi s-a reduce veniturile si as fi foarte "fericita" sa nu pot sa-i cumpar nici lui cele necesare, si nici sa-mi fac mie vreo placere din cand in cand.

Daaar ... persoane care au copii mi-au spus ca in momentul in care afli ca o sa ai bebe ti se schimba complet prioritatile, si viata si tot si ca n-o sa mai gandesc asa. Astept sa vad.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.