homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce salarii se mai dau in ziua de azi?-30

#552 2013-09-16 21:38:56

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Re: Ce salarii se mai dau in ziua de azi?

Știu că marketingul nu vinde, dar el generează v?nzările, pentru că o reclama vinde..
Pai pe criza asta nu se mai merită să te formezi ?n nimic.. Sau poate spărgător de semințe ?n fața blocului.
Dacă ai un magazin online și un om care face marketing online, omul de la marketing este om de v?nzări?

Ultima oara a fost editat de dudu.f (2013-09-16 23:30:14)

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#553 2013-09-16 22:20:16

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Jeannie, eu am o prietena in Iasi care a terminat arhitectura si lucreaza la o firma privata. E al doilea an de cand a terminat si are salariu de 15 mil. Si asta pt ca pana acum a fost "invatacel". Dupa cei doi ani va castiga mult mai mult. In plus, castiga destul si din freelancing. Chiar e atat de rau in bucuresti?

#554 2013-09-19 11:53:03

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

munca fizica in strainatate este bine platita , un muncitor calificat in Austria castiga de 2 ori mai mult fata de mine "om pe plantatie cu aer conditionat in ceafa" , eu zic ca se merita specializarea lol si programul e program, nu exploatare ca la noi , iar dc e exploatare se plateste "uzarea" , pe cand la noi se numeste "incompetenta"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.