|
Nu esti logat.
Ce salarii se mai dau in ziua de azi?-30#552 2013-09-16 21:38:56
Re: Ce salarii se mai dau in ziua de azi?Știu că marketingul nu vinde, dar el generează v?nzările, pentru că o reclama vinde.. Ultima oara a fost editat de dudu.f (2013-09-16 23:30:14) “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #553 2013-09-16 22:20:16
Re: Ce salarii se mai dau in ziua de azi?Jeannie, eu am o prietena in Iasi care a terminat arhitectura si lucreaza la o firma privata. E al doilea an de cand a terminat si are salariu de 15 mil. Si asta pt ca pana acum a fost "invatacel". Dupa cei doi ani va castiga mult mai mult. In plus, castiga destul si din freelancing. Chiar e atat de rau in bucuresti? Offline #554 2013-09-19 11:53:03
Re: Ce salarii se mai dau in ziua de azi?munca fizica in strainatate este bine platita , un muncitor calificat in Austria castiga de 2 ori mai mult fata de mine "om pe plantatie cu aer conditionat in ceafa" , eu zic ca se merita specializarea si programul e program, nu exploatare ca la noi , iar dc e exploatare se plateste "uzarea" , pe cand la noi se numeste "incompetenta" Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|