|
Nu esti logat.
Vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????-3#39 2010-06-17 13:57:05
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????cand nu aveti activitati si preocupari comune, relatia este tinuta in picioare de dragoste. la inceput. dar apoi imposibil sa nu se destrame, cand unu merge in dreapta, celalalt in stanga... Offline #40 2010-06-17 13:57:59
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????
Stiu ca la varsta lui nu am ce sa schimb. Dar faptul ca vreau sa merg cu el la mare nu inseamna neaparat sa se schimbe Offline #41 2010-06-17 13:59:32
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????pai nu vrei nici sa-l schimbi, nici sa accepti. atunci ce vrei? Offline #42 2010-06-17 14:00:24
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????*si daca stii ca nu ai ce sa schimbi, atunci esti mult mai desteapta decat mine. mie mi-a luat 4 ani sa inteleg si sa cred lucru asta Offline #43 2010-06-17 14:01:34
daca tie nu iti place felul in care se distreaza el si cu siguranta nu aveti aceeasi viziune asupra distractiei, mie imi rezulta ca nu va potriviti, nu aveti aceleasi pasiuni/gusturi. de ce sa tragi de o relatie care iti aduce frustrari, doar pt ca tipul stie cum sa vrajeasca si sa faca fetele sa se indragosteasca de el? din ce ai descris, imi pare genul care pune pe primul loc distractia, nicidecum o relatie stabila. ori tu pari sa-ti doresti altceva. Offline Publicitateloading...
#44 2010-06-17 14:02:31
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????Avem preocupari comune, chiar daca nu mi-a placut la Stuf Stock nu inseamna ca nu ne potrivim, sau ca suntem diferiti...De regula petreceam weekendurile impreuna, stateam la el de vineri pana duminica ieseam in oras, sau mergeam la prieteni, ieseam in club....era totul ok, nu aveam probleme de preferinte sau la alegerea programului Offline #45 2010-06-17 14:02:53
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????hmmm, prietenul meu mergea la petreceri fara mine la inceput pana l-am luat in primire si i-am spus ca nu se poate cu mine sa se f**a si sa se tina de mana la plimbare si cand e vorba de distractie sa ma lase acasa ca pe ultima proasta, am vrut sa ma despart de el din cauza asta si surpriza: nu i-au mai trebuit petreceri Offline #46 2010-06-17 14:03:50
Ehheee....dupa o relatie de 5 ani, una de 3 ani, ultima de 1 an, am invatat si eu lucrul asta....si la mine au durat ani Offline #47 2010-06-17 14:28:27
Sa fim fericiti imprreuna Offline #48 2010-06-17 15:03:11
Sub nici o forma nu asta e problema, nici el nu s-a gandit nici o secunda la bani, sunt sigura Offline #49 2010-06-17 15:16:28Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????mony_ka, nu vreau sa intelegi gresit ce spun, dar daca el la 33 de ani inca merge in vama (nu ma intelegeti gresit, acum cativa ani era super, dar acum a ajuns... rau) si pe tine nu te atrage de loc locul, clar e o nepotrivire clara de caracter. Offline #50 2010-06-17 15:30:24
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????eu as veni cu o propunere: daca el pleaca in week-end la mare, pleaca si tu din ziua in care vine el acasa 2 nopti in alta parte.. la munte sau LA MARE in aceleasi conditii: FARA EL.. vezi daca ii convine ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #52 2010-06-17 16:31:09
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????astea nu sunt primele probleme pe care le ?nt?mpini cu el, din c?te ?mi amintesc am mai fost c?teva dintre noi care te-am sfătuit și pe la subiectul cu scorpionii, acum c?teva săptăm?ni Offline #53 2010-06-17 16:33:35
pai sincer.. asta stiu ca pare a razbunare... dar daca omu` nu intelege ca deranjeaza si nici tu nu renunti la el asa cu una cu doua, fa-i-o pana la urma.. eu asa as proceda.. si da, ar fi foarte trist.. daca nu-l deranjeaza sa stea cu ea doar 3 zile, eu zic ca nu ai ce cauta langa el.. sincer... mie nu-mi convine ca omul d elanga mine sa plece asa tam-nesam la distractie FARA MINE WTF?? al meu nici la bere nu iese cu baietii.. tocmai pentru ca majoritatea prietenilor lui sunt cu neveste si cand e ceva de iesit in oras la bere iesim cu totii ... in 2 ani de casnicie (ii facem in octombrie) o singura data s-a oprit la bere cand a venit de la munca.. atat... si in 3 ani de relatie (inainte sa ne casatorim) a mai fost de 5 ori (si asa de 5 ori e prea mult) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #54 2010-06-17 16:44:12Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????Mai nu zic sa nu iasa la o bere cu baietii de 2 ori pe an, dar de aici pana la a merge singur in fiecare weekend (in vama, plina de fete care se arunca la baieti si sa nu dea nici un semn de viata e diferenta mare. Offline #55 2010-06-17 16:51:23
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine?????? de parca n-ar fi peste tot plin de fete...daca are chef de alte fete nu tre sa se duca in vama pt asta....si cu sunatul am inteles ca pe ea n-o deranjeaza ca n-o suna, a zis de vreo 2 ori chestia asta....am inteles eu aiurea? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #56 2010-06-17 16:54:34Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????Mai eu i-am spus prietenului meu ca nu caut o relatie lunga, si uite ca mergem pe 2 ani. Frate, serios, luati numai bucatele din ce sa spune ca sa evnervati omul. Chiar nu te inteleg dea, ai comentat doar de dragul de a comenta? Offline #57 2010-06-17 17:23:00
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????mai din moment ce omul iti zice clar si raspicat de la bun inceput ca daca vrei o relatie cu el trebuie sa accepti ca el sa-si petreaca weekend-urile fara tine, mi se pare complet nerealist sa nu il iei in serios doar pentru ca de-abia va cunoasteti! pe mine cel putin ma enerveaza la culme cand incerc sa stabilesc o treaba cu cineva si nu sunt luata in serios! da, se poate intampla sa se schimbe lucrurile, dar cred ca asta e mai degraba exceptia decat regula! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|