homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pentru doctoressa

#1 2010-06-17 16:23:06

ada2
New member
Inregistrat: 2009-01-19

intrebare pentru doctoressa

e sigur ca in perioada dintre un blister si pana il incep pe celalalt sunt protejata sau trebuie protectie suplimentara? s-au intamplat cazuri de sarcina?

#2 2010-06-17 16:36:31

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: intrebare pentru doctoressa

ada daca ai luat corect pastilele perioada de pauza e la fel de sigura ca cea de pastile...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-06-17 16:37:36

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

subscriu

#4 2010-06-20 14:20:34

Nedelea
New member
Inregistrat: 2010-06-20

Buna. Sunt noua aici si am mici emotii. Am citit cateva din mesajele voastre si am o mare mare nelamurire. Deja a trecut o zi de cand am si eu acest spotting si e de o culoare maronie.  As vrea sa imi spun toata povestea inainte, ca sa se inteleaga.
Folosesc Karissa de 1 an de zile,,,pana sapt asta nu am gresit cu nimic in administrarea lor. Am inceput noua folie joia trecuta (acum 10zile) si in intervalul de 1-7 pastile am uitat sa iau una dintre ele (dar nu stiu care). Ieri cand trebuia sa iau cea de-a 10 pastila m-am trezit dimineata cu acest spotting si mi-am dat seama ca ceva nu e inregula.
Am luat folia si am vazut ca uitasem o pastila. Mi-am dat seama ca doar in acel interval s-ar fi putut  intampla(am stat si m-am gandi la fiecare serara si asa am dedus intervalul in care as fi putut uita). Acum iau in continuare pastilele dar in ordinea de acum adica la sfarsit o sa ramana o pastila in folie (Asa mi s-a spus de la farmacie)
In tot acest timp am avut contac folosind metoda coitus intreruptus.
Oare trebuie sa ma gandesc la ceva grav,,sau aceste scurgeri sunt normale avand in vedere ca am uitat o pastila.
Si trebuie sa iau incontinuare pastilele  si in final sa ramana o pastila pe folie?,,,sau sa iau doua pastile odata si sa revin la odinea  corecta a pastilelor....?
Sunt foarte ingrijorata....Va multumesc celor care ma pot ajuta.

#5 2010-06-24 13:17:57

andreiuta_4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

buna. am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta,imi cresc fire de par in jurul sanilor si vreau sa-mi fac eliparea definitiva cu IPL ,crede-ti ca este riscant?nu stiu pot face ceva la sani?cancer sau mai stiu eu ce?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.