homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Decizie..grea decizie..-4

#58 2010-06-17 23:10:30

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: decizie..grea decizie..

asta e chestia..ca eu vreau sa ofer cat mai multe,dar sa mi se si dea.ori el..de ceva timp vad ca nu prea mai e  dispus sa ofere prea mult.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#59 2010-06-17 23:12:41

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

la mine incepuse sa imi faca monologuri de gelozie si singura chestie care o intelegeam " si eu te iubesc ca prostu` !" , iar eu cel putin cand aud asta ori ma inmoi si plang ca idioata, ori fug cat ma tin picioarele rotfl in cazul lui ma inmuiam roll

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#60 2010-06-17 23:15:22

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wild eu ma refer la tine si la viata ta strict personala... si asta independent de familia ta.. familia e normal sa joace un rol important dar ma refeream strict la problemele relatiei de cuplu smile si eu am intampinat probleme cu familia mea si acum pot spune ca trec printr-o perioada nu foarte roz alaturi de ai mei... dar cadem, ne ridicam, ne scuturam de praf si mergem mai departe smile

ideea e ca la 16 ani (e pur si simplu un sfat prietenesc care imi permit sa vi-l dau tocmai pentru ca stiu cum gandeam si eu atunci) sa incercati sa va detasati un pic de astfel de stress... veti vedea cum va fi incepand cu bacul de atunci incepe adevaratul stress... iar problemele cu baietii incercati sa le inlaturati pe cat posibil...

mie din clasa a 8-a mi-a placut foarte mult de un baiat... si mi-a placut o perioada destul de mare de timp.. pana l-am cunoscut pe acest "albinutz" ( lol ) de care vorbeam mai devreme... si asta s-a intamplat la sfarsitul liceului.. dar am ramas la stadiul acesta de a-mi place de el fara sa stie nimic.. el era dintr-un judet, eu din alt judet, ne vedeam doar vara la mare sau la el (prieteni de familie)... si e nasol sa stai sa visezi la ce sa faci in acele cateva zile pe care le vei petrece cu el si chestii de genul acesta... visam tot anul la ce as putea trai cateva zile (vara)... aveam niste sentimente frumoase dar pana la urma mi-am spus "stop".. cu atat mai mult ca aflasem ca are o relatie destul de frumoasa (aflasem de la mama lui) ... pot spune ca in acele zile in care ne vedeam dadea semne ca ar avea si el ceva sentimente fata de mine dar nu spunea nici el nimic.. si am astetat si am asteptat si nu am zis nimanui nimic (stiau prietenele mele cele mai bune si atat) tocmai pentru k era vb despre distanta... cand am aflat de relatia lui ma pregateam de bac.. si dupa bac l-am cunoscut pe "albinutz" care mi-a facut cunostinta cu gasca lui, gasca din care facea parte si actualul meu sot.. vara l-am cunoscut pe actualul sot (in mod oficial k eu il stiam mai de mult) si din 15 septembrie am inceput o relatie.. care la mine era fara sentimente ca sufeream dupa acest "albinutz".. si sentimentele au inceput sa apara cam dupa vreo 9 luni cesafac ... dar acum na, am ajuns sa tin la el mai mult decat la propria mea viata...

off hai ca v-am povestit in mare viata mea "amoroasa" care nu a fost foarte agitata lol

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-06-17 23:17:51)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#61 2010-06-17 23:15:51

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

ei..el a uitat sa mai zica chestii dinastea cand ne certam..asa cand e totul bine si frumos zice.inainte il pufnea si plansu cand  ne certam..acum nimic.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#62 2010-06-17 23:16:48

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

a! baby, intre mine si sotul meu e diferenta de 4 ani... deci nu e diferenta mare intre tine si D big_smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#63 2010-06-17 23:17:39

QueenOfRoses
Moderator

da, si pe al meu il bufnea plansu.. de vreo cateva ori s-a pus si in genunchi sa il iert.. iar in ultimele 3 luni de relatie nici macar nu arata ca ii pasa .. eu plangeam ca idioaata si el se uita la mine si urla..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#64 2010-06-17 23:18:35

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

da rotfl sa vezi ce se enerveaza cand plang

#65 2010-06-17 23:21:05

QueenOfRoses
Moderator

asa se enerva si fostu` rotfl2
imi spunea ca ma iubeste, ca nu stiu ce ar face pentru mine, ca nu poate sa traiasca pentru mine rotfl si la ce mult m-a iubit s-a comportat cu mine ca cu ultima cu***a fara exagerari.. si acum dupa 6 luni de la despartire imi spune ca daca ma prinde ma bate forgetit..

#66 2010-06-17 23:22:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Nif, stai sa inteleg... o relatie de o luna si putin, fara sex, si el te iubeste de moare? Si dup-aia vrea sa te bata? De unde reactiile astea asa extremiste? hmm

#67 2010-06-17 23:23:37

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

lol acuma faza e ca ma leaga asa multe de el..mama are asa incredere in el..prietenii mai toti sunt comuni,deci o sa cam raman fara prieteni..el a fost si primu...

#68 2010-06-17 23:26:29

QueenOfRoses
Moderator

aa nuu, eu ma refeream la fostul care avea 18 ani, cu care am stat un an si ceva big_smile. cel cu care am stat o luna suntem inca friends big_smile

baby, asa eram si eu rotfl fix la fel.. dar nu a fost asa rau pe cat ma asteptam big_smile

Ultima oara a fost editat de Nifelheim (2010-06-17 23:26:52)

#69 2010-06-17 23:27:34

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

ma gandesc ce vacanta o sa am eu ..fara majoritatea prietenilor..pff..trist lol

#70 2010-06-17 23:28:30

QueenOfRoses
Moderator

stai mai calma big_smile.. asa credeam ca o sa fie si la mine big_smile.. el s-a despartit de mine in ziua de craciun asa ca forgetit.. si crede-ma ei o sa te sustina, e adv. nu toti dar majoritatea big_smile.. si nu o sa ramai fara prieteni big_smile

#71 2010-06-17 23:29:22

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

majoritatea sunt baieti..deci mai mult o sa ramana cu el..

#72 2010-06-17 23:29:53

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Hmm... am inteles, Nif. Si... de ce vrea sa te bata? S-ar simti mai barbat daca ar da intr-o femeie?

#73 2010-06-17 23:30:17

QueenOfRoses
Moderator

il ai pe D. si nu cred ca majoritatea o sa ii accepte decizia, si la noi la fel era , majoritatea baieti ..

#74 2010-06-17 23:32:50

QueenOfRoses
Moderator

WildChild11009 a scris:

Hmm... am inteles, Nif. Si... de ce vrea sa te bata? S-ar simti mai barbat daca ar da intr-o femeie?

Vrea sa ma bata pentru simplul motiv ca la 3 zile de la despartire am refulat intr-un tip, pentru ca am suferit enorm. Si el e de parere ca cica l-am inselat.. aaa, si pentru ca din cauza mea s-a certat cu prietenii lui  roll de parca ii ziceam eu "nu iesi cu ei".. si-a pierdut prietenii pentru ca merreu face pe desteptul si vroia sa para victima si nu iesea cand nu ieseam eu..

#75 2010-06-17 23:51:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ete draci... da' ai dreptul sa faci orice dupa despartire. E problema ta. Il intelegeam daca va mai impacati imediat dupa si pe el il deranja ceva... da' asa? In fine... multi prosti avem pe lume. smile

#76 2010-06-17 23:53:36

QueenOfRoses
Moderator

asta i-am zis si eu lui, dar cu cine sa te intelegi roll
si i-am spus ca nu e nevoie sa dea sfat in tara ce-a facut el cu mine cand eram in relatie, si mai ales ca 90% din ce zicea erau minciuni roll

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.