|
Nu esti logat.
Masterat&doctorat-3#39 2010-07-20 19:01:52
Re: masterat&doctorate cum zice mel....si cum acum doctoranzii sunt majoritatea cu bursa, ei nu mai sunt platiti in plus pentru laboratoarele care le tin ....asa ca normal ca profii vor prefera sa puna un doctorand sa tina laboratoarele decat sa te platesca pe tine in plus ca preparator Ultima oara a fost editat de pink_pop (2010-07-20 19:02:55) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #40 2010-07-20 20:58:41
Re: masterat&doctorataaa asta e clar ca asistent sau prof nu va ajunge niciodata fara doctorat..preparator poti fi cu masterul...dar doar sa ai noroc sa nu aiba pe cine pune pe materia ta Offline #41 2010-07-20 22:23:31
Re: masterat&doctoratsi inca o intrebare si promit ca nu mai deranjez...la noi se fac doctoratele de 3 semestre adica un an si jumatete...asa am citit pe site-ul facultatii mele..asa e peste tot sau ma gandesc ca depinde de specializare ? sau cum? Offline #42 2010-07-21 01:59:14
Re: masterat&doctoratun doctorat este minim 3 ani si iti spun sigur ca tot nu e timp suficient sa termini ce ai de facut ....1 an juma nici nu ai timp sa-ti dai seama pe ce lume traiesti ....asa ca asta chiar nu o s-o cred in veci .... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #43 2010-07-21 03:16:22
Re: masterat&doctoratintai incepe masteru dupa aia te gandesti la doctorat .. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|