homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat papanicolau

#1 2010-06-19 00:08:02

aha
Membru
Inregistrat: 2010-06-18

rezultat papanicolau

buna ziua !
sunt noua pe acest forum si am nevoie si eu de un raspuns in ceea ce priveste rezultatul testului papanicolau(mi-a fost intins buletinul de analize de catre asistenta si mi-a zis ca e ok dar nu prea am incredere).Rezultatele sunt urmatoarele :
-celule epiteliale  pavimentoase : - superficiale = frecvente, intermediare = f rare, relativ frecvente  PMN si numeroase hematii . In concluzie C2 papanicolau . V a rog frumos sa imi spuneti daca este ok ( am facut acest test la 2 luni jumatate dupa nastere si in a 11 zi a ciclului menstrual ) Va rog sa imi spuneti daca este ok

#2 2010-06-19 11:02:21

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: rezultat papanicolau

Buna.Dupa ce asistenta ti-a dat buletinul cu rezultatul,trebuia sa mergi la medicul tau ginecolog sa ti-l citeasca...si asa te sfatuiesc sa si faci.

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#3 2010-06-19 20:08:30

aha
Membru
Inregistrat: 2010-06-18

Re: rezultat papanicolau

medicul este in concediu pana pe 20 luna viitoare si chiar nu mai am rabdare pana atunci (inainte cand am fost sa fac testul dr mi-a prescris 6 zile fluomizin dar nu mi-a zis de ce cu toate ca am intrebat)As schimba medicul dar la noi este singurul si sa ma duc la altul nu pot pt ca este prea departe sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.