Placeri contra cost-4
- vydy
- New member
- Inregistrat: 2008-06-07
Re: placeri contra cost
Livia2010 a scris:Reinventeaza-te!
Am inceput c?te un pic: de 3 saptamani merg la lectii de dans; e tare obositor si placut in acelasi timp. E adevarat ca-mi tot schimb partenerele (fiindca ele renunta), dar ... macar ma pot lauda cu ceva ''palmares''
La inceput gandeam ceva de genul: ''eu nu dansez cu asta, ca e mai putin aspectoasa'' (asta ca sa fiu politicos), dar ... decat sa stau doar pe margine, mi-am calcat un pic pe principii.
- mio25
- Full member
- Inregistrat: 2010-07-29
Andyno a scris:mio25.........esti fata???????????????? sau baiat????????? ca nu stiu cum sa iau!!!!!!
sunt fata....
regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc
- Livia2010
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-12
vydy a scris:Livia2010 a scris:Reinventeaza-te!
Am inceput c?te un pic: de 3 saptamani merg la lectii de dans; e tare obositor si placut in acelasi timp. E adevarat ca-mi tot schimb partenerele (fiindca ele renunta), dar ... macar ma pot lauda cu ceva ''palmares''
La inceput gandeam ceva de genul: ''eu nu dansez cu asta, ca e mai putin aspectoasa'' (asta ca sa fiu politicos), dar ... decat sa stau doar pe margine, mi-am calcat un pic pe principii.
Bravoooo!As, ce ma bucur cand aud de oameni care gasesc pana la urma puterea de a se schimba. Bravo! Tine-o tot asa!Super buna ideea cu dansul.Gasesti si gagici faci si sport. Mai vreau detalii.
When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...
- vydy
- New member
Livia2010 a scris:Bravoooo!As, ce ma bucur cand aud de oameni care gasesc pana la urma puterea de a se schimba. Bravo! Tine-o tot asa!Super buna ideea cu dansul.Gasesti si gagici faci si sport. Mai vreau detalii.
Ei bine, nu sunt pe acolo cine stie ce fete, dar sa spunem ca ma obisnuiesc cu ''senzatia'' de a dansa apropiat de cineva (la vals si latino). Altfel sunt cam antitalent la miscari rapide de picioare si coordonarea miscarilor.
Nu cred ca e neaparat vorba doar de o ''putere interioara'' de a face marea schimbare; e si exemplul celorlalti. (si faptul ca ramai singur cuc pe lume)
P.S. Multumesc ca imi mai raspunzi.
Ultima oara a fost editat de vydy (2010-10-11 22:01:23)
- Livia2010
- Full member
Da. E foarte greu sa dansezi. si mie imi este greu sa invat un dans. dar odata ce am prins miscarile nu le mai uit.Invat greu si uit greu. Da, asa este. Fapul ca dansezi cu fete o sa te ajute mult atunci cand o sa ti gasesti pe cineva. Femeile se innebunesc dupa barbatii care danseaza. Pe mine una ma enerveaza cei care stau imbufnati intr-un colt si nu ma invita la dans. Barbatul adevarat trebuie sa aiba initiativa si sa aiba curajul sa propuna. Ma bucur mult pentru tine. nu te lasa de dans. Abia ai inceput. O sa se prinda de tine pana la urma .
When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...
- vydy
- New member
Un mic ''update'': toate bune si frumoase, pana in momentul in care incep sa ''gandesc'', si sa prind 'indragosteala' de partenerele de dans (mai ales daca sunt asa ... mai dezinvolte). Atunci se vad emotiile, si un pic de ''frica'' in a o prinde de mana, ce naiba.
- Livia2010
- Full member
Intr-un fel e bine ca simti ceva pentru partenera ta de dans, pentru ca iese frumos daca reusesti sa iti transpui sntimentele in miscari, da imi imaginez ca e greu tocmai din cauza emotiilor si a fricii... de a fi respins sau de a fi judecat drept nu stiu..ciudat...sau penibil. Cineva m-a invatat odata ca atunci cand trebuie sa danseze pentru cineva de exemplu se gandeste ca nu-i pasa cum arata, penibil sau nu, si se gandeste ca persoanei respective ii place ce vede. Stiu ca e usor de zis si greu de facut dar sa stii ca transmiti tot ce simti, oamenii au intuitia asta de a ghici cu cine au de-a face. Sunt convinsa ca daca intrii intr-un grup realizezi instantaneu cine e cel mai cool de pe acolo, care e persoana calma a grupului, care e cea zapacita, care e desteptul grupului Uite la serialul ala, Prietenii tai tipologie: Phoebe, ciudata si hipioata grupului, Chandler e glumetul, Monica obsedata de curatenie si de ordine in general, pasionata de gatit,foarte competitiva, e genul femeii care in adolescenta a fost grasa si care a slabit foarte mult, Rachel e tipul femeii frumoase care intotdeauna primeste atentia din partea barbatilor si e si pasionata de fashion, Ross care e tocilarul grupului, paleontologul , si mai e Joey care e prostanacu' cu succes la femei pentru ca he s got the looks
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|