|
Nu esti logat.
Oare e vorba de o sarcina?#1 2010-06-20 21:22:16
oare e vorba de o sarcina?in urma cu 4 zile am avut prima tentativa mai serioasa de a face sex.....problema e ca din neatentie si emotie am pus invers prezervativul ....dar ne-am dat seama cam tarziu asa k l-am lasat asa,desi a fost greu sa-l rulam pana la capat......acum,am ajuns sa ne facem griji ca as putea fi insarcinata(nu ma simt prea bine,dar asta e din cauza unei cistite,desi am inteles k uneori cistita apare mai ales la femeile insarcinate.....mai e problema si pt ca mi-a intarziat menstruatia,desi in ultimele 3 luni a venit tot cu intarziere din cauza unor medicamente pt raceala si din cauza stresului)......inca e prea devreme pentru un test de sarcina deci mi-ar fi de folos parerile voastre.....se pare ca singura nu reusesc sa ma linistesc.. .....deci,exista sau nu riscul a fi ramas insarcinata? Offline #2 2010-06-20 21:24:18
Re: oare e vorba de o sarcina?eu zic sa te linistesti....nu cred ca poti sa te gandesti la o sarcina nu este cazul.dar de acum ai grija la cum pui prezervativul sau incepe sa iei ac. #3 2010-06-20 21:33:45
Re: oare e vorba de o sarcina?da.....o sa fiu mai atenta .........cat despre ac,cred ca voi incepe sa iau cat de curand.....am tot sperat ca o sa gasesc un medic de treaba in care sa am incredere....dar cred ca o sa ajung la cabinetul de plainning familial.. Offline #4 2010-06-20 21:34:51
Re: oare e vorba de o sarcina?mai bine mergi la planning decat la ginecoloc pt.anticonceptionale.din ce oras esti? Publicitateloading...
#6 2010-06-20 21:37:43
Re: oare e vorba de o sarcina?credeam c apoate esti din bucuresti.incearca la maternitati cred ca ar trebui sa aibe si cabinet de planning sau la o clinica privata. #7 2010-06-20 21:38:19
Re: oare e vorba de o sarcina?asa o sa fac.... Offline #8 2010-06-21 15:04:47
Re: oare e vorba de o sarcina?Salutare! sunt putin panicata..am luat ac(yasmin) timp de un an si am renuntat la ele luna trecuta pt ca m-am despartit de iubit..joi pe 20 mai am luat ultima pastila si sambata spre duminica mi-a venit menstruatia. toate bune si ok. insa pe 18 luna curenta trebuia sa-mi vina din nou. Nu am deloc semne ca mi-ar veni..n-am mai facut sex de atunci..sa fi suferit o dereglare? pls help:(( am avut contact sexual cu o sapt inainte de a termina pastilele deci ma gandesc ca nu prea are cum sa fie sarcina:(( Offline #9 2010-06-21 15:05:54
Re: oare e vorba de o sarcina?probabil intarzierea e din cauza intreruperii pastilelor, se intampla frecvent, nu te ingrijora Offline #10 2010-06-21 15:06:38
Re: oare e vorba de o sarcina?sarcina sigur nu este.eventual o dereglare aparuta datorita intreruperii ac.daca inainte sa incepi ac.aveai o menstra neregulata asa o sa fie si de acum. #11 2010-06-21 15:06:43
Re: oare e vorba de o sarcina?este doar o dereglare. se intampla adesea dupa oprirea anticonceptionaleleor, pana organismul isi reia functiile Offline #12 2010-06-21 15:20:42
Re: oare e vorba de o sarcina?Multumesc fetelor..sa speram ca e asa..aveam menstra regulata inainte d-asta m-am ingrijorat. imi povestise cineva de o fata de a luat vreo 2 ani ac avand menstra regulata inainte si apoi nu a mai putut avea ciclu fara ac:( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|