homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare brusca

#1 2010-06-21 10:05:20

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

sangerare brusca

Am avut o mare supriza, neplacuta de altfe, acum 2 zile. Eram eu  sexinpat busy cu al meu cand m-a luat o durere mare de ovare si a inceput sa imi curga sange. Dar bine de tot, m-am murdarit pe picioare, peste tot. Eram si in vacanta. Initial am zis ca mi-a veni ciclul dat fiind ca mai erau 2 zile pana imi venea (iau mercilon deci am ciclu foarte regulat). Pe fuga fiind si in vacanta am pus un tampon intern si m-am bagat in pat, mi-era tare rau, ma durea burta si ovarele si imitremurau picioarele. Am luat Advin si in 10 minute mi-a trecut. Asta se intampla seara. A doua zi dimineata am scos tamponul intern care nu era plin de sange, cam la jumatatea capacitatii, si sangerarea s-a oprit. Acum, dupa 2 zile,mi-a venit ciclul in mod normal.
Nu folosesc niciodata tampoane interne, doar externe, dar tin unul in geanta pentru urgente fiind mai micut.

Ca idee vaga pana ajung la medic caci mai am de asteptat vreo 5-6 zile pana trece menstruatia, ce ar  putea fi?
Multumesc mult

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-06-21 10:05:48)

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#2 2010-06-21 10:08:13

daenarys
Vizitator

Re: sangerare brusca

hmmmm pai daca a fost contactul mai dur s epoate sa fie de la el,sau sa fie de la col sau chair de la o anexita ....sunt mai multe variante zic eu...

#3 2010-06-21 10:14:15

Puccina
Full member

wow cam multe variante. adevarat contactul a fost cam dur, m-a si durut la un moment dat dar nu m-am gandit ca a fost asa de dur incat sa provoace asa sangerare. Anexita am la ovarul stang o tratez de peste 2 ani si o tin in frau, nu ma jeneaza niciodata.
Ca idee, am endometrioza decoperita la inceputul anului, medicul a zis ca va trece de la sine. Sa fie de la ea? Sa fie vreo rana pe col? Nu am bani sa fac acum colpo ca as face..

#4 2010-06-21 10:18:31

daenarys
Vizitator

Puccina tare as vrea sa pot sa iti zic sigur de la ce este...dar din pacate nu pot sa fac asta eu ci doar un medic dupa un consult.daca tin eu bine minte endometrioza poate sa dea sangerari intre menstre.

am si eu o curiozitate daca nu te deranjeaza ai dez.endometrioza sub ac sau ai incepiut sa iei ac dupa ce ai descoperit problema?

#5 2010-06-21 10:21:57

Puccina
Full member

am dezvoltat-o sub ac, iar ac de 6 ani si am descoperit-o cam de un an jumate.

toti medicii au confundat-o cu o rana si pana nu am facut colpo nu am stiut exact ce am. Acum daca ma duc la medic sigur iara ma bate la cap ca am rana, medicul la care am facut colpo este muult prea scump pentru un consult.

Sper sa fi fost din cauza contactului dur, tind spre asta si eu.

Publicitate

loading...

#6 2010-06-21 10:30:46

daenarys
Vizitator

esti din buc?
si cum a pus diagnosticum de endometrioza? ti-au luat biospie?sa inteleg ca e situata undeva pe col daca e confundata cu o rana...

#7 2010-06-21 10:35:10

Puccina
Full member

da, sunt din buc. in urma colposcopiei s-a pus diagnosticul, nu s-a facut nici o biopsie. da, mi-a explicat ca e o situatie in care colul are ca o extindere inspre exteriorca un deget de manusa  si ca aceasta se retrage in timp, nu ridica probleme si dispare de la sine.

#8 2010-06-21 10:37:17

daenarys
Vizitator

ok,am inteles.poti s aimi zici la ce doctor ai fost?

ms frumos

#9 2010-06-21 11:05:29

Puccina
Full member

am fost la sanador victoriei la doamna doctor Tarlea.

#10 2010-06-21 11:05:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Puccina a scris:

da, sunt din buc. in urma colposcopiei s-a pus diagnosticul, nu s-a facut nici o biopsie. da, mi-a explicat ca e o situatie in care colul are ca o extindere inspre exteriorca un deget de manusa  si ca aceasta se retrage in timp, nu ridica probleme si dispare de la sine.

nu e endometrioza....aparent ai retinut gresit
e ectopie, ceea ce e o diferenta
oricum, destul de posibil ca de acolo ai singerat, e o zona fragil, predispusa la singerari,daca e traumatizata

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2010-06-21 11:07:09

daenarys
Vizitator

Puccina a scris:

am fost la sanador victoriei la doamna doctor Tarlea.

la tarlea am fost si eu acum merg la dinca  tongue

#12 2010-06-21 11:21:57

Puccina
Full member

doctoressa a scris:

Puccina a scris:

nu e endometrioza....aparent ai retinut gresit
e ectopie, ceea ce e o diferenta
oricum, destul de posibil ca de acolo ai singerat, e o zona fragil, predispusa la singerari,daca e traumatizata

Atunci imi cer mii de scuze pentru eroare, probabil am retinut eu prost. Multumesc de corectare.
Si daca de la ea a sangerat, acum e cazul sa imi fac griji? Se poate agrava ce am pe acolo sau da in altele?

#13 2010-06-21 11:39:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu, nu e cazul sa iti faci griji insa ar fi bine sa ai grija ca sa nu mai fie asa de violente contactele sexuale...caci singerarea e semn ca zona aia sufera si da, poate da in altele

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#14 2010-06-21 11:45:59

Puccina
Full member

doctoressa a scris:

nu, nu e cazul sa iti faci griji insa ar fi bine sa ai grija ca sa nu mai fie asa de violente contactele sexuale...caci singerarea e semn ca zona aia sufera si da, poate da in altele

Multumesc mult,m-am mai linistit, o sa am grija de acum inainte. Oricum o sa monitorizez ectopia, o sa incerc sa fac la 6 luni macar cate o colpo sa vad cum mai se prezinta.

#15 2010-06-21 11:47:01

daenarys
Vizitator

puccina,sfatul meu e sa iti faci colposcopiile aia tot la tarlea nu la alt medic smile

#16 2010-06-21 11:59:49

Puccina
Full member

Colpo clar acolo le fac, are o mana extraordinara, nu m-a durut deloc si pana acum plecam cracanata de la colposcopii. este un medic exceptional, pacat ca este destul de scumpa o consultatie la ea. analizele in schimb..ii raman fidela tongue
tu cum de ai schimbat-o? e mai ok dinca?

#17 2010-06-21 12:05:04

daenarys
Vizitator

la mine tarlea baga fiarele cam tare...dar da colposcopia o face bine nu simt cand da ce trebuie pe acolo.am schimbat-o pt.ca dinca e mai rabdatoare,tarlea in general se cam grabeste e ceva mai repezita pt.gustul tau si destul de acida.

#18 2010-06-21 12:20:32

Puccina
Full member

am inteles, bine ca ti-ai gasit un medic bun si rabdatr smile e mai greu sa dai peste ei.
eu ma gandeam sa imi fac abonament deja pe la sanador sa nu mai dau atatia bani cand merg,mereu cand am o "urgenta" ginecologica ma sperie preturile.

#19 2010-06-21 12:22:09

daenarys
Vizitator

m-am gandit si eu la abonament dar nu prea imi convine trebuie sa dau o suma cam mare din mana.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.