|
Nu esti logat.
Greseala in folosirea peliculelor contraceptive?#1 2010-06-21 20:24:32
Greseala in folosirea peliculelor contraceptive?Pe prospectul foitelor chinezesti scrie ca trebuie introduse cu 10 min inainte de actul sexual. Am luat foita, am introdus-o adanc in vagin, insa penetrarea a inceput cam dupa 1 minut-2 minute. Ejacularea s-a produs cam dupa maxim 10 minute. A ejaculat inafara dar din greseala am atins vaginul de locul unde era sperma. Intrebarea mea este daca e nevoie sa iau pilula de a doua zi sau foitele contraceptive si-au facut efectul? Precizez ca prima zi de ciclu a fost in data de 12, iar actul sexual a avut loc in data de 21. Unele imprejurari sau persoane te pot impiedica temporar. Tu esti singurul care iti poti pune piedici definitiv. Oricat de mult ai fi mers pe un drum gresit, intoarce-te. Offline #2 2010-06-22 09:35:31
Re: Greseala in folosirea peliculelor contraceptive?si lungimea ciclului care e in mod obisnuit? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-06-22 12:43:02
Re: Greseala in folosirea peliculelor contraceptive?Am folosit 2 ani anticonceptionale, de 2 luni nu mai folosesc, iar ciclul nu imi vine regulat. luna trecuta mi-a venit la 26 de zile, luna asta la 32 de zile. inainte imi venea la 28 de zile. eu ce nu am inteles legat de peliculele contraceptive e timpul ala de 10 minute. 10 minute sa stai inainte de penetrare? sau in alea 10 minute poti sa o faci dar sa nu ejaculeze partenerul? Unele imprejurari sau persoane te pot impiedica temporar. Tu esti singurul care iti poti pune piedici definitiv. Oricat de mult ai fi mers pe un drum gresit, intoarce-te. Offline #4 2010-06-22 12:44:32
Re: Greseala in folosirea peliculelor contraceptive?atepti 10 minute inainte de penetrare.de pastila de a2a zi nu stiu sincer ce sa zic. #5 2010-06-22 15:57:05
Re: Greseala in folosirea peliculelor contraceptive?Multumesc pt ajutor, tocmai am aflat ca e nevoie sa iau pastila. Am medici in familie, dar din pacate lucreaza in america si e cam greu sa ii contactez de pe o zi pe alta. In final iau pastila de urgenta. Unele imprejurari sau persoane te pot impiedica temporar. Tu esti singurul care iti poti pune piedici definitiv. Oricat de mult ai fi mers pe un drum gresit, intoarce-te. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|