homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare examen secretii vaginale gardnerella

#1 2010-06-21 21:53:46

deedee_girl
Membru
Inregistrat: 2010-06-20

interpretare examen secretii vaginale gardnerella

Buna tuturor!
Am si eu o problema asemanatoare.mi am facut un examen ginecologic - examen secretii vaginale microscopi colorat Gram.mi a venit rezultatul insa medicul meu este momentan in concediu..cine stie cand se intoarce..daca ma puteti ajuta cu intelegear acestor rezultate v as fii recunoscatoare..
Pe foaie scrie asa:
-Comentarii: celule epiteliale-clue cells-tapetate cu bacterii anaerobe de mici dimensiuni ,e.g Gardnerella vaginalis, Mobiluncus spp.,Bacteroides spp. etc, compatibil cu vaginoza bacteriana.
-Celule epiteliale                  frecvent
-Celule levurice                    absent
-Coci Gram (-) aspect reniform in diplo      absent
-Trichomonas vaginalis         absent
-Lactobacillus spp                 absent
-Polimorfonucleare               absent
V as ruga din suflet daca imi puteti recomanda ceva pt ca nu mai suport scurgerile si de vreo cateva zile am observat usturimi in timpul actului sexual.Mentionez ca iau anticonceptionale,nu stiu daca asta are vreo legatura..
Multumesc mult!

#2 2010-06-21 21:59:36

daenarys
Vizitator

Re: interpretare examen secretii vaginale gardnerella

deedee din pacate nimeni nu poate s aiti recomande pe forum un tratament.poti eventual daca nu mai suporti sa mergi la alt medic pt.tratament.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.