homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sensiblu?-2

#20 2010-06-23 14:46:36

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: sensiblu?

meemee a scris:

pink_butterfly a scris:

sunt din acelasi oras cu tine, nif
aaa...pai daca vor scandal, vor avea! neutral nu mi-e neaparat de niste puncte amarate, ca oricum nu valoreaza cine stie ce...dar ma enerveaza nesimtirea lor...adica chiar asa sa te prosteasca in fata?! si pe langa asta, mai si trag de tine sa iti bage pe gat cele mai scumpe produse...eu o intrebam de ceva...ea imi arata alte chestii de 5 ori mai scumpe....maine ma duc peste ele!!!! box

Asa am patit si eu!Intri sa cumperi un produs si ele iti arata cu totul altceva!In  curand vor fi ca tipele de la meli-melo spranceana

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

#21 2010-06-23 14:47:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu nu mai cumpar de la Sensiblu, fiindca de multe ori mi s-a intamplat ca produsul sa aiba un pret pe el si la casa sa ma trezesc ca era mai scump (cu 2-3-5 ron), iar cand i-am spus vanzatoarei mi-a replicat ca nu e treaba ei   neutral
o colega le-a si scris celor de la Sensiblu, care pe scurt i-au spus ca a avut ea halucinatii, desi avea bonul de casa...

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-06-23 14:47:28)

#22 2010-06-23 14:50:19

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si la mine in sensiblu e f aiurea.vanzatoarele stau gramada peste tn si aproape ca nu te lasa sa pleci fara sa iei ce vor ele(produse scumpe normal),sunt foarte sictirite si daca ai o problema nu le intereseaza...

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#23 2010-06-23 15:52:54

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

WildChild11009 a scris:

Voi va enervati pentru puncte, da' pe mama au vrut s-o fure cu vreo 600 de mii smile Mama avea card la Catena si s-a dus sa ia niste tratamente pentru ea si pentru tata. Cu card, pentru ca e clienta fidela de nu stiu cati ani, are niste reduceri substantiale. Pe scurt, de la 3 mil si ceva, i se scadeau vreo 600 - 650 mii cu reducerile alea. Ce-a facut tanti? N-a scazut. Doar si-a notat pe bon cat avea sa ia de la casa cand termina tura si si-a bagat bonul sub casa de marcat. Mama stia cat trebuia s-o coste de fapt, a chemat managerul sau ce-o fi fost aia si a explicat situatia, a pus-o sa caute sub casa - unde erau alte zeci de bonuri cu astfel de sume - si respectiva a fost data afara.

Nu e de ajuns sa fie data afara pentru ca femeia aia a facut delapidare! Mama ta trebuia sa faca o plangere ..
In fine, se pare ca peste tot in Romania se fura am patit-o si eu si-am rupt cardul de nervi, dupa ce-am facut un pic scandal. big_smile

Ultima oara a fost editat de addicted (2010-06-23 15:56:44)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#24 2010-06-23 16:02:27

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Si eu am card la Sensi Blu, dar am optat pentru cel la care se vede reducerea la produs pe loc, tocmai din astfel de cauze. Sunt tare nesimtiti. Peste tot vor sa te traga pe sfoara daca nu esti cu ochii in 10.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Publicitate

loading...

#25 2010-06-23 16:16:25

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu n-am avut pb cu ei pana acum. am card gold si cand am nevoie de cosmetice (alea sunt mai scumpe) ma orientez in asa fel incat sa le cumpar intr-o data de 20, sa am 21% reducere wink. in rest, am 7%.

#26 2010-06-23 16:37:12

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

n-am ajuns azi pe-acolo ca am destui nervi ca sa imi mai fac si altii...insa o sa ajung in zilele urmatoare...si chiar sunt curioasa ce scuza va inventa! probabil va spune ca nu i-am dat eu cardul si cum n-am dovada ca i l-am dat...tot ca ea o sa iasa...dar pe viitor chiar o sa fiu cu ochii-n patru si daca se va mai intampla...va fi nevoita sa isi caute de lucru in alta parte! wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#27 2010-06-23 16:45:39

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

si eu am card la sensiblu si niciodata nu mi-au aparut punctele acumulate pe bon insa in momentul in care am intrebat farmacista cate puncte am, de fiecare data mi-au raspuns frumos cate am si culmea cresteau cu fiecare achizitie smile
ultima data aveam puncte in valoare de 80 de lei din care mi-am si achizitionat alte produse cosmetice

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#28 2010-06-23 19:40:24

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pink_butterfly a scris:

n-am ajuns azi pe-acolo ca am destui nervi ca sa imi mai fac si altii...insa o sa ajung in zilele urmatoare...si chiar sunt curioasa ce scuza va inventa! probabil va spune ca nu i-am dat eu cardul si cum n-am dovada ca i l-am dat...tot ca ea o sa iasa...dar pe viitor chiar o sa fiu cu ochii-n patru si daca se va mai intampla...va fi nevoita sa isi caute de lucru in alta parte! wink

degeaba te duci dupa 3zile ca nu te mai baga nimeni in seama...vii dupa 3-4 zile ,trebuia sa te duci in ziua in care ti s-a intamplat.

#29 2010-06-23 19:56:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

pink_butterfly a scris:

Ba poti demonstra ca i l-ai dat, ca de asta exista camerele de luat vederi plasate la casa. smile

#30 2010-06-23 20:14:57

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Nici eu nu am avut probleme la sensiblu, ba chiar numai experiente placute: pe vremea cand cautam disperata un medicament al mamei mele (pe care nu avea voie sa-l intrerupa), la Sensiblu am gasit partial ce era pe reteta, si pentru restul au facut comanda si m-a sunat cand a venit... Si nu a fost cine stie ce produs scump.  nustiu

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#31 2010-06-24 15:43:38

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mi-am verificat din nou cardul acum si am vazut ca mi le-au bagat big_smile se pare ca m-am agitat degeaba tongue dar ar fi normal sa iti apara si pe bon, nu?

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#32 2010-06-24 16:16:19

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ce scrie mai exact pe bon? stiu ca au un mod ciudat de a tipari: numarul punctelor este pe randul de deasupra celui pe care scrie "PUNCTE ACUMULATE" si se poate confunda cu codul ultimului produs.

#33 2011-06-20 15:24:50

adela_ela
New member
Inregistrat: 2010-08-19

Eu am avut niste probleme cu doamnele farmaciste de la Sensiblu care la un moment dat nu au fost foarte amabile. L-am dat o recenzie pe http://www.ziciaici.ro/ si ulterior m-au sunat sa ma intrebe ce pot sa imbunatateasca la serviciile farmaciilor lor, etc.. Ideea este ca a mers: firmele au cont pe site si le raspund clientilor nemultumiti. Asa ca daca aveti ceva de spus, merge.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.