homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa fiu insarcinata?eu sper ca nu

#1 2010-06-22 22:22:55

adryana123
New member
Inregistrat: 2010-06-20

e posibil sa fiu insarcinata?eu sper ca nu

buna,in urma cu o luna am facut dragoste cu yubitul meu,defapt atunci mi-am pierdut virginitatea patfierbinte  rodnar ,    chiar inainte de a-mi veni menstruatia  cu 2 zile,dar a fost ceva mai rapid deoarece m-a cam durut...dupa o luna... acum in urma cu 3 zile am facut-o din nou,insa dupa cv timp primu-l prezervativ ii alunecase doar putin,si l-a schimbat,apoi totul a decurs bine....dar acum au trecut 3 zile si inca nu mi-a venit menstruatia,si nu am nici o simptoma,de obicei ma dureau sanii cu 2-3 zile inainte  de a-mi veni...si inainte imi intarzia menstruatia 1-2 saptamani chiar si cu 1 luna,dar nu imi faceam griji deoarece stiam k nu am facut nimic[sex],insa acum am cam intrat in panica,sa nu fie vorba de vreo sarcina,chiar dak a fost protejat,nu se stie niciodata... neutral ..am vorbit si cu prietenul meu,dar el a spus sa stau linistita ca nu are cum sa fie vorba de asa cv....dar daca toata saptamana nu imi va veni vreau sa fac un test de sarcina,pentru a scapa de griji.... cesafac     ,dumneavoastra ce imi recomandati sa fac? as dori un raspuns cat mai repede daca se poate  pc  nocry

Ultima oara a fost editat de adryana123 (2010-06-24 18:28:08)

partydance    dance    pc

#2 2010-06-22 22:24:48

daenarys
Vizitator

Re: e posibil sa fiu insarcinata?eu sper ca nu

sarcina clar nu are cum sa fie.contactul a fost protejat.eu zic sa astepti menstra.

#3 2010-06-22 22:26:51

adryana123
New member
Inregistrat: 2010-06-20

pai asa am zis si eu,dar dak nu imi vine mestra toata saptamana,cred k voi face un test,tu ce crezi,[app multumesc k mi-ai raspuns]

partydance    dance    pc

#4 2010-06-22 22:28:46

daenarys
Vizitator

pai un test s face la 7 zile de intarziere a menstrei sau la 3 saptamani de la contactul cu risc.daca tu vrei sa il faci ca s ate mai linistesti este ok.exista si solutia de a lua contraceptive atunci stii cu siguranta cand iti vine menstra.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.