homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alunite-4

#58 2012-05-22 21:18:42

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

Re: alunite

o intrebare. ca sunt foarte speriata. pt ca de obicei ma sperii foarte rau. am o alunita iesita in afara sub brat (acum 8 luni am fost la dermato si s-a uitat si a zis ca e ok). pe mine ma sperie. nu imi place ca e iesita in afara si acum la baie am vazut ca intr-o margine are un punct mai mic iesit si el in afara (ca un negel). e rau? mai are cineva? mi-e frica sa nu fie ceva grav. in rest nu ma doare, nu ma deranjeaza.

iubind dincolo de moarte

#59 2012-06-15 12:26:38

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Buna fetelor,

Vreau si eu o lamurire, va rog.
Sotul meu are foarte, foarte multe alunite de toate formele si culorile, la fel ca tatal lui. Majoritatea sunt pe spate. Nu au fost probleme in familie de cancer. Nici tatal lui si nici el nu le-au verificat. Eu am fost si sunt atenta daca se modifica vreuna, culoare, marime si in general orice.

Zilele trecute la munca si-a agatat o alunita, de culoare maro dschisa, cam 3-4 mm, iesita mult in relief.. Nu a rupt-o, dar a zgariat-o si banuiesc i-a curs putin sange, ca se vede putina zgaiba, f mica, aproape insesizabila. L-am umarit de 4 zile si nu s-a intamplat nimic. Nu s-a schimbat culoare, nu marime, nu s-a umflat, doar l-a mancat putin(probabil de la zgaiba). El are grija, nu sta defel la soare, ori cand sta se protejeaza maxim.

Ar trebui sa ma ingrijorez? Paranoica eu sunt oricum, numai la asta ma gandesc de cateva zile... Nu vrea sa mearga la medic pt. ca e foarte ocupat si mai considera ca nu-i nevoie sa-si faca griji in van si sa "caute bolile", atata vreme cat ele "nu-l cauta pe el"...

Ati avut asa probleme cu alunitele? E cazul sa-i fac obligat fortat o programare la medic din cauza zgarieturii?

Ps: pe mine m-a muscat un tantar pe alunita acum vreo 10-12 ani si am rupt-o in jumatate. S-a cicatrizat doar si de atunci nu s-a mai intamplat nimic. Nu umflaturi, nu mancarimi, sangerari, schimbat culoare sau marime...!?

Ultima oara a fost editat de Tei (2012-06-15 12:28:05)

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#60 2012-06-15 15:01:16

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

daca e din nastere sau nu si-a modificat aspectul in timp, + daca are sub 6mm, nu sunt probleme.

#61 2012-06-15 15:14:40

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Din nastere are. Si da, asta pe care a agatat-o e sub 6 mm, nu si-a modificat aspectul, culoarea, dimensiunea, nimic. O tinem sub observatie.
Merci!

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.