|
Nu esti logat.
Vreau sa ma vopsesc blonda#1 2010-06-23 17:22:35
Vreau sa ma vopsesc blondaculoarea parului meu este castanie si am suvite blonde.de mult timp imi fac suvite si as vrea o schimbare la mine.vreau sa imi vopsesc tot parul blond dar nu stiu ce nuanta mi s-ar potrivii.am fata ovala,tenul deschis si ochii caprui.vreau o parere.va multumesc Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline #2 2010-06-24 14:39:41
Re: Vreau sa ma vopsesc blondafata ovala + ten deschis + ochi caprui am si eu si nuanta blondului este cea din imaginea de la avatar Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-06-24 14:41:49) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #3 2010-06-24 14:42:58
Re: Vreau sa ma vopsesc blondaAlmi Ingerash ai un par superb ce frumos straluceste Offline #4 2010-06-24 14:56:53
Re: Vreau sa ma vopsesc blondaeu ma decolorez cu decolorant de la wellaton pe care il recomand ptr ca nu deterioreaza parul asa tare si apoi ma vopsesc cu vopsea faca amoniac de la garnier color&shine blond selenar sau blond cenusiu culorile sunt asemanatoare si ies ca si cand as fi fost acuta la coafor Offline #5 2010-06-24 16:52:31
Re: Vreau sa ma vopsesc blondaeu sunt super multumita de garnier.. cu decolorant de la garnier imi faceam radacinile ... acum depinde de tipul de par ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-24 20:58:55
Re: Vreau sa ma vopsesc blondaimi place mult culoarea parului tau.cam asa ceva vreau si eu.nici cva prea deschis ...si nici prea inchis...aq mi-a crescut parul si se vede cam ciudat la radacina..as vrea sa mai stau o perioada si pe urma sa ma vopsesc.am auzit sh eu ca decolorantul de la wellaton e f bun.multumesc pt sfaturiii:* Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline #7 2010-06-27 14:45:37
Re: Vreau sa ma vopsesc blondafetele, as vrea sa imi fac suvite blonde, sunt satena-mediu, parul intre mediu si lung. acum problema este...nu prea vreau sa le fac cu decolorant, sa nu imi arda parul, si asa e fript de placa, mentionez ca nu l-am vopsit niciodata. cu vopsea, cam cat ar costa la salon? Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #8 2010-06-27 15:02:37
Re: Vreau sa ma vopsesc blondaeu acum 2 ani si ceva am dat vreo 700 de mii,dar erau facute cu decolorant •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #9 2010-06-27 15:05:42
Re: Vreau sa ma vopsesc blondasi nu a devenit mai aspru parul? ce culoare l-ai avut natural? Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #10 2010-06-27 15:11:55
Re: Vreau sa ma vopsesc blondaaici aveam suvitele eu le-am vrut subtiri si mai dese.. Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2011-01-29 11:57:56) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #11 2010-06-27 15:15:15
Re: Vreau sa ma vopsesc blondaasa as vrea si eu, subtiri si dese... mda si natural cam asa e si parul meu, aproximativ ca al tau... si lungimea. acum sa vedem sper sa nu dau faliment Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #12 2010-06-27 15:18:19
Re: Vreau sa ma vopsesc blondasper sa iti iasa cum vrei tu si sa nu dai faliment •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #13 2010-06-28 17:11:47
Re: Vreau sa ma vopsesc blondasa ne arati pozeee dak iti faci cva la par...sa vdm sh noi:Dmi-a zs o prietena de o vopsea de la garnier cu tot cu decolorant...cred ca e acelasi cu care se face almi ingerash:Ddeci e o recomandare buna si sapt asta ma fac:Dori suvite..ori toata blonda:)) Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline #14 2010-06-28 18:04:30
Re: Vreau sa ma vopsesc blondaalessya, ca sa faci o nuanta deschisa pe un par inchis, orice vopsea ai lua, daca vrei sa actioneze, va contine automat amoniac care iti arde parul (cum spui tu) si il ataca.. eu mi-am facut acum vreo 5 ani suvite acasa cu pudra decoloranta... si la salon daca mergi tot cu asa ceva ti le va face.. doar ca acolo dai bani in plus cu gramada.. eu mi-am pus punga pe cap, si am rugat-o pe mama sa ma faca.. mi-a scos suvite subtiri si dese si vreau sa-ti zic ca mi-au iesit niste suvite mortale... dupa decolorare este "problema"... atata vreme cat folosesti un tratament/o masca pentru par degradat/blond/casant nu vor fi probleme... Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-06-28 18:15:40) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #15 2010-06-28 20:39:21
Re: Vreau sa ma vopsesc blondash eu tot la salon ma fac suvite...si da..tot pudra decoloranta e...si asta pot sa fac sh eu aksa...si ieftin:))mai am si firul de par f subtire...dak nu folosesc balsam la varfuri e o matura:))da almi....dala mi-am luat sh eu azi si sa sti k iti statea bine cu suvite:P...aq nu mai ai? Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline #16 2010-06-28 21:10:11
Re: Vreau sa ma vopsesc blondaacum am parul ca la mesajul de mai sus (al doilea de pe topicul asta) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #17 2010-06-29 10:30:27
Re: Vreau sa ma vopsesc blondaEu mi-am stricat o buna parte din par cu suvite blonde decolorate. Acum imi pare rau. Daca se poate fa-ti numai cu vopsea D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #18 2010-06-29 10:59:14#19 2010-06-29 21:01:09
Re: Vreau sa ma vopsesc blondafaine erau roxy...mai bn qu vopsea decat cu decolorant..k mai exista sh placa de par...si il face si mai naspa..si imi pica fire de par destule:))dar nush ce ce intamplaaa:))pe cine aud..ori vrea suvite blonde...ori vrea sa se faca toata Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|