homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sufletelele imblanite de langa noi

#1 2010-06-23 20:36:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Sufletelele imblanite de langa noi

Ma gandeam sa deschid un topic despre animalutele noastre, in care sa povestim despre ele, sa impartasim prostioarele pe care le fac, sa gasim raspunsuri la problemele pe care le avem cu ele.

De ex, pisica mea a facut purici sad nu inteleg de ce, pentru ca nu iese din casa (stam la bloc, la etajul 2, si nu o las afara de nebuna, ca fuge de nu o gaseste nici FBI-ul wink) ). Am fost la veterinar azi, dar nici nu s-a uitat in blanita ei, s-a bazat pe ce i-am spus eu. I-a aplicat cu pipeta un lichid pe ceafa (banuiesc ca era Frontline Combo), dar inca misuna pe ea porcariile alea de insecte. Ce as putea sa ii fac sa nu o mai manance? Puricii se iau si la om? Ca parca ma tot mananca pielea, dar banuiesc ca e autosugestie, ca de fiecare data ma uit, si nu am nimic pe piele.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2 2010-06-23 20:44:57

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Sufletelele imblanite de langa noi

oamenii nu iau purici smile bine, ei pot sa sara, nenorocitii si prin pat/pe covor, dar nu se inmultesc asa in aer liber din cate stiu eu

eu am 2 caini si 2 pisici (mare si pui in ambele cazuri lol )
am povestit pe aici de pisicutele care mi-au murit otravite supa asa ca mai mi-am luat un sufletel mic si nebun hjarta
iar catelul mic l-am gasit aruncat intr-o padure, si l-am salvat si pe el

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2010-06-23 20:49:50

yoyolina
Moderator

Si eu am avut animalute pana acum...nu am avut noroc la nici unul.
Primul caine a fost un Setter irlandez, dar l-am cumparat cand era mare, si cum era si crescut la curte nu s-a obisnuit nicicum cu viata de apartament. Al doilea a fost un Ciobanesc german super frumos, super iubitor, super inteligent. Dar a avut o boala genetica... avea "laba de urs", calca pe toata laba din spate, nu doar pe partea cu pernute...si il durea al naibii de rau. Stiu ca ii facea mami masaj, si ii tinea mana strans in botic, dar nu musca. L-a dat tati la cineva care statea la tara, ca sa zburde fericit in perioada ramasa de viata. Nu am apucat sa imi iau ramas bun de la el sad am plans vreo 3 zile si nici acum nu l-am uitat, desi intamplarea a fost acum 10 ani. A urmat inca un pui de ciobanesc, dar era prea mic si plangacios, si nu mai avea nimeni rabdare cu el. De 2 ani jumate o am pe matza asta alintata si mancacioasa, si acum mi se rupe inima cand o vad ca se musca pur si simplu si nu poate nici dormi. Sper sa scape repede.

#4 2010-06-23 20:54:35

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

of... si eu incep sa cred ca nu am noroc de animale, dar nu pot sa stau fara ele, parca e pustiu asa
am mai avut si 2 motani care au disparut sad si un lup care a murit

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2010-06-23 21:06:37

yoyolina
Moderator

Cand o sa fiu la casa mea, imi iau clar si catel/catei. Mi-s tare dragi smile Am la tara unul mic, are o saptamana jumate. Are un botic mic mic, si falcute hjarta de burtica ce sa mai zic hjarta e o dulceata.

Publicitate

loading...

#6 2010-06-23 22:55:38

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Yoyolina, de ce nu-i pui zgardita anti-purici? Sigur nu mai rezista niciunul pe ea. Miroase cam tare si urat cand e proaspata dar macar va scapa de purici.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#7 2010-06-23 23:00:34

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Zgarzile de purici sunt cam apa de ploaie, mult mai ok e Frontline-ul. Dar vetul ce ti-a zis vizavi de purici? Nu stiu in cat timp ar trebui sa-si faca efectul total... poate ar merge si o baie dupa cateva zile de la aplicarea Frontline-ului daca nu e foarte mica (la caini stiu ca 48 de ore nu trebuie sa se ude dupa ce e aplicat, nu stiu daca e la fel si la pisici).

Eu stiu ca mai sar, daca te "ataca" ar trebui sa ai urme de muscaturi pe piele si sa te manance... la o fosta pisica mai gaseam prin pat smile si aveam picioarele piscate

#8 2010-06-23 23:08:17

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

cea mai simpla varianta in cazul puricilor la pisici este sa le pui in jurul gatului o zgarda frumoasa rosie si subtitica anti purici ( cu 5 lei de la metro/selgros/orice supermarket) si scapa de iei foarte usor. a mea asa avea cand am adus-o acasa si cand o scoteam si pe afara, si ii statea tare bine cu ea:)

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#9 2010-06-24 00:12:05

kathrynn
Hero member

Lady, pisica mea numai din alea a avut ani de zile cat a facut naveta afara-in casa si niciodata nu a avut purici. Si la catzel i-am pus dar dupa o vreme i-am pus si lui picaturi, nu mai stiu de ce. Cred ca avea prea multe la gat, si zgarda anti purici si zgarda din aia ca o curea.
Pisicii i s-a tocit blana din jurul gatului de la atatia ani de purtat zgardita si acuma ca sta numai in casa ii punem una din material doar cu rol decorativ tongue

Intr-adevar, te pot musca purecii de pe animale, chiar acum am 2 muscaturi in curs de vindecare dar nu stiu exact de unde ...

#10 2010-06-24 02:26:48

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

normal ca se iau si la oameni ....si de la o mica piscatura se face ditamai buba si te mananca de mori .... al meu catel a prins la un moment dat de la cainele vecinilor si am suferit si eu pana a scapat de ei...eram un adevarat magnet pentru purici ...numa cat treceam pe langa el deja aveam o buba in plus ....

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#11 2010-06-24 13:01:22

yoyolina
Moderator

Ms fete smile o sa ii iau si zgarda din aia, cu toate ca am vazut ca miroase urat... dar poate gasesc vreuna care sa fie suportabila.
Lady, asa a zis si vetu, ca 48 de ore nu are voie baie, dar oricum nu aveam de gand sa ii fac, ca au trecut doar 2 saptamani de la ultima. Cat despre piscaturi, unul singur m-a muscat, dar nu mi s-a facut buba. Problema mea e ca ma mananca pielea lol Cred ca e totusi pe fond psihologic, ca am stat o ora in cada, si nu s-a vazut nici o piticanie din aia in apa nustiu

#12 2010-06-24 13:17:19

LadyPink
Platinum member
Site

Eu am zis ce am zis despre zgarzile de purici pentru ca asa mi-a zis vetul lui Daisy. Acum, na, nu zic ca n-au niciun efect, dar la noi nu au facut cine stie ce minuni pana n-am intrat mai in forta in generatia de purici smile

#13 2010-06-24 13:55:19

yoyolina
Moderator

Mama lor de nesimtiti X(
Fetelor care aveti pisici... ce ziceti, e ok sa o mai ud cu apa ca sa se mai racoreasca? Am vazut chestia asta la tv (adica baie cu sampon o data la 1-2 luni, iar 1 data/sapt apa simpla). Ma tem sa nu se irite, sau sa ii pice blanita mai tare decat in momentul de fata...dar mi-e si mila de ea cand o vad ca nu are stare si cauta locuri in care sa fie racoare, unde oricum gafaie.

#14 2010-06-24 13:59:38

LadyPink
Platinum member
Site

Eu zic ca ar trebui sa-i faci baie mai rar daca nu iese deloc afara. Pisicile nu se spala asa de des precum cainii - iar la caini e recomandata o data la 2-3 luni o baie cu tot tacamul.

#15 2010-06-24 19:29:26

kathrynn
Hero member

Eu ii udam talpile, acolo la pernite da asa putin. Cat despre baie, nu i-am mai facut de vreo 10 ani de cand a venit acasa portocalie (ea fiind gri) - se tavalise in ceva praf de caramida. Eu stiam ca pisicii nu trebuie sa i se faca baie decat in cazuri exceptionale (de ex o duci la expozitie) sau daca intr-adevar e murdara. In rest se descurca singura. Acum vezi tu cum e ta .... daca suporta, daca e cazul ... Cum zicea si Lady, daca nu iese deloc afara, nu prea ar fi nevoie.

#16 2010-06-25 01:14:46

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

yoyolina a scris:

Ms fete smile o sa ii iau si zgarda din aia, cu toate ca am vazut ca miroase urat... dar poate gasesc vreuna care sa fie suportabila.
Lady, asa a zis si vetu, ca 48 de ore nu are voie baie, dar oricum nu aveam de gand sa ii fac, ca au trecut doar 2 saptamani de la ultima. Cat despre piscaturi, unul singur m-a muscat, dar nu mi s-a facut buba. Problema mea e ca ma mananca pielea lol Cred ca e totusi pe fond psihologic, ca am stat o ora in cada, si nu s-a vazut nici o piticanie din aia in apa nustiu

ai grija cu zgarda. intreaba un angajat de la un magazin. am fost zilele trecute sa caut cu o prietena ptr pisica ei si nu intelegeam de ce ne invartim atat. mi-a spus prietena mea ca daca ii iei o zgarda de adulti si nu are nu stiu cate kg si o varsta anume atunci o omoara.ai grija de pisicuta ta

#17 2010-06-25 06:19:36

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ce freaky mi se pare titlul topicului lol

hjarta

#18 2010-06-25 09:26:34

yoyolina
Moderator

kei, are 2 ani jumate smile

#19 2010-06-26 00:57:57

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

ok, scuze nu stiam. incercam sa te ajut:D

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.