|
Nu esti logat.
Sufletelele imblanite de langa noi#1 2010-06-23 20:36:11
Sufletelele imblanite de langa noiMa gandeam sa deschid un topic despre animalutele noastre, in care sa povestim despre ele, sa impartasim prostioarele pe care le fac, sa gasim raspunsuri la problemele pe care le avem cu ele. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2 2010-06-23 20:44:57
Re: Sufletelele imblanite de langa noioamenii nu iau purici bine, ei pot sa sara, nenorocitii si prin pat/pe covor, dar nu se inmultesc asa in aer liber din cate stiu eu Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2010-06-23 20:49:50
Re: Sufletelele imblanite de langa noiSi eu am avut animalute pana acum...nu am avut noroc la nici unul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2010-06-23 20:54:35
Re: Sufletelele imblanite de langa noiof... si eu incep sa cred ca nu am noroc de animale, dar nu pot sa stau fara ele, parca e pustiu asa Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2010-06-23 21:06:37
Re: Sufletelele imblanite de langa noiCand o sa fiu la casa mea, imi iau clar si catel/catei. Mi-s tare dragi Am la tara unul mic, are o saptamana jumate. Are un botic mic mic, si falcute de burtica ce sa mai zic e o dulceata. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-23 22:55:38
Re: Sufletelele imblanite de langa noiYoyolina, de ce nu-i pui zgardita anti-purici? Sigur nu mai rezista niciunul pe ea. Miroase cam tare si urat cand e proaspata dar macar va scapa de purici. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #7 2010-06-23 23:00:34Re: Sufletelele imblanite de langa noiZgarzile de purici sunt cam apa de ploaie, mult mai ok e Frontline-ul. Dar vetul ce ti-a zis vizavi de purici? Nu stiu in cat timp ar trebui sa-si faca efectul total... poate ar merge si o baie dupa cateva zile de la aplicarea Frontline-ului daca nu e foarte mica (la caini stiu ca 48 de ore nu trebuie sa se ude dupa ce e aplicat, nu stiu daca e la fel si la pisici). Offline #8 2010-06-23 23:08:17
Re: Sufletelele imblanite de langa noicea mai simpla varianta in cazul puricilor la pisici este sa le pui in jurul gatului o zgarda frumoasa rosie si subtitica anti purici ( cu 5 lei de la metro/selgros/orice supermarket) si scapa de iei foarte usor. a mea asa avea cand am adus-o acasa si cand o scoteam si pe afara, si ii statea tare bine cu ea:) Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #9 2010-06-24 00:12:05
Re: Sufletelele imblanite de langa noiLady, pisica mea numai din alea a avut ani de zile cat a facut naveta afara-in casa si niciodata nu a avut purici. Si la catzel i-am pus dar dupa o vreme i-am pus si lui picaturi, nu mai stiu de ce. Cred ca avea prea multe la gat, si zgarda anti purici si zgarda din aia ca o curea. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #10 2010-06-24 02:26:48
Re: Sufletelele imblanite de langa noinormal ca se iau si la oameni ....si de la o mica piscatura se face ditamai buba si te mananca de mori .... al meu catel a prins la un moment dat de la cainele vecinilor si am suferit si eu pana a scapat de ei...eram un adevarat magnet pentru purici ...numa cat treceam pe langa el deja aveam o buba in plus .... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #11 2010-06-24 13:01:22
Re: Sufletelele imblanite de langa noiMs fete o sa ii iau si zgarda din aia, cu toate ca am vazut ca miroase urat... dar poate gasesc vreuna care sa fie suportabila. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2010-06-24 13:17:19Re: Sufletelele imblanite de langa noiEu am zis ce am zis despre zgarzile de purici pentru ca asa mi-a zis vetul lui Daisy. Acum, na, nu zic ca n-au niciun efect, dar la noi nu au facut cine stie ce minuni pana n-am intrat mai in forta in generatia de purici Offline #13 2010-06-24 13:55:19
Re: Sufletelele imblanite de langa noiMama lor de nesimtiti X( daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2010-06-24 13:59:38Re: Sufletelele imblanite de langa noiEu zic ca ar trebui sa-i faci baie mai rar daca nu iese deloc afara. Pisicile nu se spala asa de des precum cainii - iar la caini e recomandata o data la 2-3 luni o baie cu tot tacamul. Offline #15 2010-06-24 19:29:26
Re: Sufletelele imblanite de langa noiEu ii udam talpile, acolo la pernite da asa putin. Cat despre baie, nu i-am mai facut de vreo 10 ani de cand a venit acasa portocalie (ea fiind gri) - se tavalise in ceva praf de caramida. Eu stiam ca pisicii nu trebuie sa i se faca baie decat in cazuri exceptionale (de ex o duci la expozitie) sau daca intr-adevar e murdara. In rest se descurca singura. Acum vezi tu cum e ta .... daca suporta, daca e cazul ... Cum zicea si Lady, daca nu iese deloc afara, nu prea ar fi nevoie. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #16 2010-06-25 01:14:46
Re: Sufletelele imblanite de langa noi
ai grija cu zgarda. intreaba un angajat de la un magazin. am fost zilele trecute sa caut cu o prietena ptr pisica ei si nu intelegeam de ce ne invartim atat. mi-a spus prietena mea ca daca ii iei o zgarda de adulti si nu are nu stiu cate kg si o varsta anume atunci o omoara.ai grija de pisicuta ta Offline #17 2010-06-25 06:19:36
Re: Sufletelele imblanite de langa noice freaky mi se pare titlul topicului Offline #18 2010-06-25 09:26:34
Re: Sufletelele imblanite de langa noikei, are 2 ani jumate daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #19 2010-06-26 00:57:57
Re: Sufletelele imblanite de langa noiok, scuze nu stiam. incercam sa te ajut:D Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|