homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Renuntarea la anticonceptionale.Urmari-2

#20 2010-07-05 11:00:55

alessandra.ada
Full member
Inregistrat: 2008-01-12

Re: Renuntarea la anticonceptionale.Urmari

camysh scz ca am postat si aici si acolo..da nu stiam c sa fac si vroiam sa imi raspunda cineva cat mai repede..
pai ieri mi-am cumparat eu marvelon d la farmacie si am inceput de aseara. nu mi le-a prescris doct. dar prima data cand am fost la ea la planning acu vreo 7 luni, marvelon mi-a dat, iar de cand cu criza si cu legile lor, mi-a dat karissa.si pe astea le plateam.. adica mi le-a schimbat asa deodata fara sa fi avut probleme cu marvelonu'. aa si inca ceva.. eu ca eu k macar luasem juma de an marvelon, apoi 2 luni karissa. da o prietena de-a mea a luat marvelon o luna si apoi ia dat si ei karissa. nu stiu daca e in regula ce a facut doct, ni le-a schimbat asa...

Ultima oara a fost editat de alessandra.ada (2010-07-05 11:05:26)

#21 2010-07-05 13:08:34

daenarys
Vizitator

Re: Renuntarea la anticonceptionale.Urmari

nu nu e normal s ale schimbe asa.daca ti-a fost ok cu marvelon poti s ail cumperi din farmacie si sa maergi si la alt medic de planning care sa iti elibereze o reteta pt.el.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.