|
Nu esti logat.
Vreau sa-mi pun sterilet.#1 2010-06-24 12:42:31
vreau sa-mi pun sterilet.Buna ! Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #2 2010-06-24 13:36:11
Re: vreau sa-mi pun sterilet.De ce nu vorbesti cu un medic ginecolog? Offline #3 2010-06-24 16:05:03
Re: vreau sa-mi pun sterilet.steriletele alea din cupru sunt recomandate doar dupa o nastrere.cele cu eleiberare de progesteron se pare ca se recomanda si inainte de nastre.eu zic totusi sa vb.cu un medic de planning. #4 2010-06-24 17:24:21
Re: vreau sa-mi pun sterilet.voi merge la un control saptamana viitoare cand imi intra banii... ma gandeam, poate sunt fete care au.. Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #5 2011-11-18 13:22:35
Re: vreau sa-mi pun sterilet.Si eu sunt nedumerita in ceea ce priveste care dinre cele 2 Sterilete ar fi indicat sa imi pun : Mirena (cu eliberare de progesteron) sau IUD (probabil e cel de cupru)....am cautat (si inca sunt in cautare) de efecte asverse a steriletului Mirena,daca persoanele care le-au folosit s-au ingrasat sau nu,etc...cat despre cel de cupru care nu contine nimic am citit ca unul dintre efectele secundare ar fi ciclul menstrual prelungit...oare de ce nu au inventat o metoda contraceptiva care sa nu contina nimik dar sa nu aiba efecte secundare? ar prea frumos ca sa fie adevarat.... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-18 14:31:58
Re: vreau sa-mi pun sterilet.pentru cele de cupru, n-ar trebui ?nt?i să te duci oare la alergolog să faci un test de toleranţă ? Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #7 2011-11-18 16:26:09
Re: vreau sa-mi pun sterilet.La 18 ani deja te gandesti la sterilet???Aceasta metoda antibebe e pt femeile care au cel putin o nastere.Si in plus aceasta metoda favorizeaza sarcinile extrauterine! Eu una nu ti-as recomanda...Mie nu-mi place deloc aceasta metoda deoarece e ca si cum ai face un avort in fiecare luna, ovulul este fecundat dar din cauza steriletului acesta nu se poate lipi pe uter sa se dezvolte...dar totusi fecundarea are loc....e nasol daca stai sa te gandesti...parerea mea... Offline #8 2011-11-18 19:41:29
Re: vreau sa-mi pun sterilet.nu este obligatoriu sa fii nascut. daca nu a avut nici o nastere, este mai mare riscul de expulzare. atat. eu asa am fost informata. si este alegerea ei... legat de fecundare Offline #9 2011-11-23 02:58:40
Re: vreau sa-mi pun sterilet.
Nu stiu in tara dar aici se face un fel de Papanicolau,adica verifica daca nu ai infectie...daca totul e "curat" acolo si cred ca in unel institutii se face si un test de Candidoza.si eu am citit peste tot ca este indicat dupa nastere,daca aici nu au pomenit de asa ceva...eu cred,ca daca organismul se simte bine cu el,de ce nu? Toate metodele de contraceptie au un "dute-vino",nimik nu este fara complicatii....de la pastilele cu hormoni te ingrasi,de la injectie si implant sunt alte efecte secundare...eu am sa testez putin pe pielea mea sa vad ce exact ii convine organismului meu si ce nu....sa speram ca nu va fi o calatorie prea lunga.... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #10 2011-12-09 14:37:55
Re: vreau sa-mi pun sterilet.ok....done it...gata,am facut-o si pe asta! Oficial am intrat in "clubul celor cu sterilet"(cel de cupru - in varianta romaneasca)...operatiunea a fost pe cat de interesanta pe atat de incomfortabila (parca se juca cineva in partea de jos a burtii cu ceva) si exact cum a spus doctorita voi simti dureri menstruale,pe care inca le mai simt si acu dupa 1h de la "interventie"... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #11 2011-12-09 16:57:13
Re: vreau sa-mi pun sterilet.nu avem d eunde sa stim daca organismul iti accepta steriletul,o sa iti dai tu seama de asta #12 2011-12-09 17:19:44
Re: vreau sa-mi pun sterilet.si eu sunt curioasa cum e... partea cu menstra abundenta m-a speriat cel mai tare la steilet Offline #13 2011-12-09 21:08:31
Re: vreau sa-mi pun sterilet.ok....se poate intampla ceva daca fac efort fizic azi? adica,vreau sa ma duc la sala de fitness si am uitat sa intreb doctorita daca sa i-au o pauza azi sau pot face efort fizic fara nici o problema? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #14 2011-12-26 21:04:31
Re: vreau sa-mi pun sterilet.ok....s-a mai confruntat careva cu scurgeri maronii( maro deschis) dupa 2 sapt. de la introducerea steriletului? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #15 2012-01-06 01:36:16
Re: vreau sa-mi pun sterilet.ok...fetele/doamnele care aveti Sterilet (de cupru) am o nelamurire...acum dupa aprox 3 sapt decand mi-am pus sterilet am sangerari(a inceput sap trecuta ,de culoare maronie iar acum e de culoare rosie),precum ar fi menstra dar nu tot timpul (dupa cate am calculat menstra ar trebuii sa vina la sf lunii,asta in cazul in care a venit exact dupa inserarea steriletului)...nu stiu ce sa mai cred,este normal? m-am documentat de pe Internet dar in afara de faptulu ca precizeaza "menstra poate dura mai mult si poate fi in cantitate mai mare" si dureri abdominale nu precizeaza nimik. Oare o fi totul normal? LOL ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #16 2012-01-06 08:24:38
Re: vreau sa-mi pun sterilet.Ank,eu chiar nu stiu daca e normal sau nu.nu poti sa vb cu medicul care a pus steriletul? #17 2012-01-12 00:17:06
Re: vreau sa-mi pun sterilet.da,se pare ca intradevar ce se spune despre sterilet s-a adeverit si in cazul meu. cantitatea este considerabil mai mare (parca a deschis cineva robinetul,chiar m-am speriat putin,de unde sa curga atat de mult?)...dureri mai mari nu as putea spune,ci doar prelungite,adica pana acum aveam dureri/crampe in prima zi iar acum pana in a 3zi sunt durerile. sa speram ca se vor ameliora cu timpul,cica se spunea pe undeva ca acomodarea organismului cu steriletul poate dura cateva luni. offf,rabdarea asta.. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|