homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastila de Milligest omisa

#1 2010-06-27 13:11:44

camicamelie
Membru
Inregistrat: 2010-04-09

pastila de Milligest omisa

Fetelor, va rog ajutati-ma si pe mine, ca nu m-a lamurit de tot prospectul. Am uitat sa iau o pastila de Milligest (a doua din cutie, deci din prima faza) si mi-am amintit doar a doua zi dimineata si trecusera deja 12 ore, deci n-am mai luat-o. Avand in vedere ca este un anticonceptional trifazic, cum ar trebuie sa procedez? Sa consider acea pastila din prima faza ca fiind omisa, adica sa sar peste ea si sa le iau pe restul din cutie? Sa las adica acea pastila in cutie si sa continui cu restul sau sa le iau pe toate? Si daca las pastila omisa in cutie si iau restul de 4 pastile din prima faza plus inca 3 din a doua (deci 7 in total) voi fi din nou protejata dupa 7 zile? E foarte important sa stiu, pentru ca voi pleca in luna de miere si va dati seama ca mi-ar pica foarte prost protectia suplimentara fix atunci. Ca mi-e atata de ciuda ca am uitat fix acum sa iau acea pastila....big_smile

#2 2010-06-27 14:29:10

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: pastila de Milligest omisa

poti sa le iei normal in continuare, dar sa te protejezi suplimentar 7 zile. eu stiu ca esti protejata in pauza numai daca iei 21 de pastile.
si mie mi s-a intamplat sa uit una, m-am protejat suplimentar 7 zile si apoi am unit 2 folii de milligest

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#3 2010-06-28 00:20:30

camicamelie
Membru

Deci s-o iau si pe cea uitata? Dar e ok sa unesti 2 folii de milligest? Stiam ca nu prea-i ok la trifazice.

#4 2010-06-28 10:11:08

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

pai iei o noua folie, nu doar o pastila. si faci pauza dupa ce-a de-a doua folie. eu asa am procedat. sincer am unit de mai multe ori cate 2 folii si nu am patit nimic

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#5 2010-06-28 10:32:54

camicamelie
Membru

Ok, merci de lamurire  smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.