homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent, un ajutor!

#1 2010-06-27 22:56:36

anamaria
New member
Inregistrat: 2006-04-25

Urgent, un ajutor!

Buna seara!Am o problema care sper sa se poata rezolva si am mare nevoie de  un sfat.
De cateva zile mai exact de 3 zile am o durere ca si cum ma curenteaza in zona clitorisului grater .Durerea a debudat dupa ce am facut un masaj cu un aparat pentru masaj in zona abdominala.Imediat dupa masaj la cateva minute am observat ca am o scurgere maronie( ca atunci cand vine menstruatia, acum vad ca au disparut) si aceasta durere in zona clitorisului.Am incercat sa ma uit daca exista ceva in zona respectiva si am senzatia ca este putin inflamat dar nu-mi pot da seama. sad Multumesc!

#2 2010-06-27 23:08:03

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Urgent, un ajutor!

anamaria a scris:

Buna seara!Am o problema care sper sa se poata rezolva si am mare nevoie de  un sfat.
De cateva zile mai exact de 3 zile am o durere ca si cum ma curenteaza in zona clitorisului grater .Durerea a debudat dupa ce am facut un masaj cu un aparat pentru masaj in zona abdominala.Imediat dupa masaj la cateva minute am observat ca am o scurgere maronie( ca atunci cand vine menstruatia, acum vad ca au disparut) si aceasta durere in zona clitorisului.Am incercat sa ma uit daca exista ceva in zona respectiva si am senzatia ca este putin inflamat dar nu-mi pot da seama. sad Multumesc!

sfatul meu e sa mergi la medic.

#3 2010-06-27 23:29:59

anamaria
New member

Problema mea este ca medicul meu incepe serviciul  tocmai vineri si vroiam sa stiu daca pot ameliora cu ceva durerea.Nu este o durere continua ci doar cand ma ating in zona.

#4 2010-06-27 23:53:48

moksha
Hero member

anamaria a scris:

Problema mea este ca medicul meu incepe serviciul  tocmai vineri si vroiam sa stiu daca pot ameliora cu ceva durerea.Nu este o durere continua ci doar cand ma ating in zona.

sincer nu imi dau seama ce poate fi, de a aparut secretia maronie, asta e problema pentru care trebuie sa mergi la medic, fiindca nu imi dau seama exact care e cauza. si fara cauza nu poti gasi solutia.

#5 2010-06-28 11:53:28

anamaria
New member

Secretia maronie a fost in seara respectiva dar nu a mai continuat.Acum a ramas doar durerea!

Publicitate

loading...

#6 2010-06-28 22:29:18

moksha
Hero member

am inteles. dar tot nu e normal si eu zic ca trebuie vazuta zona si examinat atent. eu ma gandesc - dar e pur o banuiala probabil pe langa subiect - ca poate nu a existat o legatura asa clara cu masajul, sau poate a existat si e vorba de vreun chist mai maricel sau ceva asemanator. dar ti-am zis, trebuie sa te vada un medic, nu e ok o secretie maronie niciodata si cu nici un motiv, in afara ciclului menstrual. pana vineri incearca sa iei calmante usoare, ca pentru o durere menstruala obisnuita, e posibil ca durerea sa cedeze.

#7 2010-06-29 12:23:12

anamaria
New member

am fost la dr. la urgenta si mi-a spus ca nu apare nimic in zona , m-a palpat si mi-a zis ca este un pic inflamata uretra darnimic de speriat si ca nu-si da seama de la ce ar putea fi durerea.Mi-a dat antibiotic, antiinflamatoare (supozitoare) si ketonal pt durere.Acum vad ca nu ma mai doare, sa speram ca trece.

#8 2010-06-29 22:53:11

anamaria
New member

Am si eu inca o intrebare.Pe langa antibiotic (oxacilina 500mg una la 8 ore) , farmacista mi-a dat si probiotice activ una pe zi.Eu stiam ca se ia impreuna cu fiecare antibiotic!E ok sa iau una pe zi nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc cu vreo mancarime.
Pe prospect scrie ca este pentru flora intestinala recomandata.Este acelasi lucru flora intestinala cu flora vaginala?Am mai facut candida din cauza antibioticelor si imi este teama sa nu reapara din cauza antibioticelor.Astept raspuns.Multumesc!

Ultima oara a fost editat de anamaria (2010-06-29 23:02:48)

#9 2010-06-29 23:11:36

moksha
Hero member

anamaria a scris:

Am si eu inca o intrebare.Pe langa antibiotic (oxacilina 500mg una la 8 ore) , farmacista mi-a dat si probiotice activ una pe zi.Eu stiam ca se ia impreuna cu fiecare antibiotic!E ok sa iau una pe zi nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc cu vreo mancarime.
Pe prospect scrie ca este pentru flora intestinala recomandata.Este acelasi lucru flora intestinala cu flora vaginala?Am mai facut candida din cauza antibioticelor si imi este teama sa nu reapara din cauza antibioticelor.Astept raspuns.Multumesc!

nu e acelasi lucru flora vaginala cu flora intestinala. si sincer nu inteleg de ce ai primit antibiotic. eu te-am trimis la doctor si acum nu sunt multumita smile nu exista nici macar 1 motiv pentru care sa iei antibiotic din ce ai descris, sincer. deci eu in locul tau chiar nu as lua.

probioticul nu se adreseaza infectiei cu candida, e vorba despre reechilibrarea florei intestinale si evitarea unui episod diareic nedorit.

dar repet, tu nu ai de ce sa iei antibiotic, parerea mea.

#10 2010-06-29 23:19:07

anamaria
New member

Doctora mi-a dat antibiotice pentru o eventuala problema din cauza uretrei care este putin inflamata pentru ca altceva nu a vazut sa am.Am inceput aseara tratamentul cu oxacilina, indometacin supozitoare si ketanol pastile pentru durere.Nici eu nu am fost f lamurita cu diagnosticul dar asta mi s-a spus.Durerea este tot acolo ( doare mai putin) si nu inteleg de ce nu trece, ce am!Ce as putea sa iau sa ma protejez de candida.Biotics am luat data trecuta si tot am facut!

Ultima oara a fost editat de anamaria (2010-06-29 23:19:45)

#11 2010-06-30 00:01:11

moksha
Hero member

anamaria a scris:

Doctora mi-a dat antibiotice pentru o eventuala problema din cauza uretrei care este putin inflamata pentru ca altceva nu a vazut sa am.Am inceput aseara tratamentul cu oxacilina, indometacin supozitoare si ketanol pastile pentru durere.Nici eu nu am fost f lamurita cu diagnosticul dar asta mi s-a spus.Durerea este tot acolo ( doare mai putin) si nu inteleg de ce nu trece, ce am!Ce as putea sa iau sa ma protejez de candida.Biotics am luat data trecuta si tot am facut!

antibioticul il iei degeaba. absolut degeaba. ce problema cu uretra care sa fie de ordin infectios? nu mai suntem in epoca de piatra...in fine. mai ales ca oxacilina nu e chiar cea mai indicata.

ma rog,eu nu as lua antibioticul, daca il iei totusi nu e foarte probabil sa faci candida. de obicei se administreaza un antimicotic concomitent..acum depinde cum va reactiona organismul tau, sa speram ca nu o sa faci candida.

nu stiu ce sa zic, eu in locul tau as face investigatii  mai amanuntite la doctorul ginecolog personal.

sanatate!

#12 2010-06-30 00:09:14

anamaria
New member

Multumesc pentru sfaturi!am sa iau un antimicotic cat iau antibioticele si voi ajunge iar la doctor.Cea care mi-a prescris acest tratament este medicul meu personal (s-a intamplat sa fie de garda cand am avut eu nevoie desi eu ma duc la cabinetul particular la consultatii).Problema este ca mie imi va veni menstra luni si dupa voi pleca in concediu.
Nu cumva poate fi o candida dar care sa-mi dea decat durere la atingere?Sincer nu stiu ce sa mai cred.

#13 2010-06-30 00:21:55

moksha
Hero member

anamaria a scris:

Multumesc pentru sfaturi!am sa iau un antimicotic cat iau antibioticele si voi ajunge iar la doctor.Cea care mi-a prescris acest tratament este medicul meu personal (s-a intamplat sa fie de garda cand am avut eu nevoie desi eu ma duc la cabinetul particular la consultatii).Problema este ca mie imi va veni menstra luni si dupa voi pleca in concediu.
Nu cumva poate fi o candida dar care sa-mi dea decat durere la atingere?Sincer nu stiu ce sa mai cred.

mai, de putut pot sa fie multe lucruri, dar medicul tau personal a tratat problema superficial si destul de gresit. antibiotic nu dai aiurea, mai ales ca stia ca ai probleme cu candida. investigatiile pe care trebuia sa ti le faca includeau si o ecografie, un sumar de urina cu urocultura daca a vazut el ceva cu uretra, examen secretie vaginala cu culturi minim.

avand in vedere ca iti vine menstra luni sa stii ca e destul de probabil sa fie dureri premenstruale mai accentuate, pentru ca se mai intampla, iar treaba cu uretra sa fie doar o iritatie. nu cred ca pana la urma are legatura cu masajul de care imi spuneai, dar repet, se poate sa iti fi enervat vreun nervisor pe acolo sau mai stiu eu ce.

in concluzie antibioticul e degeaba, crede-ma. restul da, sunt pentru durere si sunt ok.

vezi si tu cum iti merge si daca nu iti e mai bine mergi la control.

ps. nu poate sa fie candida  care sa iti dea durere la atingere fara modificari ale secretiei.
ps1. excluzi cu siguranta sarcina?

#14 2010-06-30 23:10:34

anamaria
New member

Colac peste pupaza!Cred ca mi-a venit menstruatia pe seara (o sa fie concludent maine, dar asa pare), e posibil sa vina mai devreme?Mai aveam 2 pilule de luat!E posibil sa se fi dereglat?Nu cred ca e vb de o sarcina tinand cont ca iau pilule de ceva ani si nu am mai avut nici timp de altele.
E ok sa termin pilule de luat?
Multumesc mult de sfaturi!Ai fost de mare ajutor.

#15 2010-07-01 01:35:36

moksha
Hero member

anamaria a scris:

Colac peste pupaza!Cred ca mi-a venit menstruatia pe seara (o sa fie concludent maine, dar asa pare), e posibil sa vina mai devreme?Mai aveam 2 pilule de luat!E posibil sa se fi dereglat?Nu cred ca e vb de o sarcina tinand cont ca iau pilule de ceva ani si nu am mai avut nici timp de altele.
E ok sa termin pilule de luat?
Multumesc mult de sfaturi!Ai fost de mare ajutor.

sincer nu ma pricep prea bine la anticonceptionale, dar presupun ca antibioticul a interactionat cu ele si astfel de aceea a aparut menstra. sper sa nu gresesc, pentru ca ti-am zis ca nu sunt in tema decat cu efectele adverse smile si nici nu folosesc, dar alta idee nu am.

pe de alta parte poate fi vorba tot de secretia maronie pe care o acuzai si prin urmare chiar trebuie un consult.

mai asteapta si alte sfaturi de la cineva care se pricepe mai bine.

#16 2010-07-08 14:05:07

iulianaandreea
New member
Inregistrat: 2009-08-04

Va rog frumos sa imi raspundeti si mie.
Luna trecuta(iunie),i-a venit menstruatia pe 5 in luna iulie mia venit pe data de 6 dar imi vine asa cate o picatura ba p 7 mai multe picaturi si mai inchise la culoare.gravida nu cred ca as putea sa fiu ca m-am culcat cu prietenu meu doar cu o zi inainte sa imi vina s pt k am vazut o piktura nu am mai folosit prezervativ .si nu stiu de ce imi vine asa putin.am inceput sa iau acu anticonceptionale stodette.ca facusem o pauza de 6 luni .
sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns

#17 2010-07-08 14:20:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

deci ai inceput anticonceptionalele in prima zi de menstruatie?
atunci acesta este motivul pt care menstruatia ta este atat de redusa. anticonceptionalele o reduc cantitativ

#18 2010-07-08 20:04:23

iulianaandreea
New member
Inregistrat: 2009-08-04

sper sa fie asa am mai vorbit cu cineva si mia zis ca s-ar putea sa si fi racit.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.