homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Evidenţa persoanelor străine

#1 2010-06-28 16:51:42

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

Evidenţa persoanelor străine

bla bla

Ultima oara a fost editat de Jessica_M (2010-09-26 18:41:09)

#2 2010-06-28 16:59:52

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Evidenţa persoanelor străine

ma tem ca nu inteleg. o persoana din Romania care e emigrata sau cum? presupun ca ar fi vorba de un parinte (copii nu cred ca ai), asa ca poti dovedi gradul tau de rudenie cu certificatul de nastere.

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-06-28 17:04:41)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2010-06-28 17:06:09

alinda
Diamond member

ultima adresa e foarte veche? nu te poti ajuta de ea?
vreun loc de munca stii?
pentru Germ as putea sa-ti dau un site dar trebuie sa stii mai multe date
a, daca persoana a renuntat intre timp la cetatenia romana nu te poate ajuta ambasada.

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-06-28 17:08:59)

#4 2010-06-28 17:20:50

alinda
Diamond member

https://anfrage.kirchlicher-suchdienst. … gruppe=123

asaaa...
la ultimul domiciliu cunoscut nu se stie incotro a plecat? dar la ultimul serviciu?
in principiu trebuie sa existe prin niste registre (ale fortelor de munca, etc) dar nu prea vad cum ai putea avea acces la ele. in functie de tara unde se afla poti incepe sa te interesezi care sunt reglementarile apropo de cetatenie, sa vezi daca ar fi putut s-o obtina (sigur a facut-o in atatia ani!) sau daca era absolut necesar sa renunte la cetatenia romana. ai putea apela la ambasada Romaniei din acea tara dar eu zic sa nu-ti faci prea mari sperante.
aici nu mai are nimic, locuinta, ceva? (orice ar presupune achitare de taxe, impozite, etc)
sau rude mai indepartate? fosti colegi de scoala cu care ar fi putut tine legatura?
cauta si pe net numele, nu se stie niciodata (carti de telefon online...)
s-ar putea sa te ajute si sa afli CUM a plecat din Ro: clandestin, legal, prin casatorie, ca azilant politic...

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-06-28 17:29:14)

#5 2010-06-29 09:57:07

alinda
Diamond member

Jessica:
1. Nu e neaparata nevoie sa te deplasezi incolo, ai putea incerca telefonic/prin e-mail, etc. In mod normal nu cred ca exista vreun for prin Romania care sa stie exact unde se afla X si Y. De exemplu, daca tu pleci acum intr-o tara europeana si ramai acolo fara forme legale, nu are nimeni de unde sa stie unde te afli tu. Dupa cum spuneam ieri, s-ar putea sa-ti fie de folos sa afli cum a parasit respectiva persoana Romania. Dar alte evidente nu vad cine si de ce ar tine.
2. Te referi la consulatul Romaniei din tara respectiva? Asta insemnand ca Romania nu are ambasada in tara aceea? In cazul asta poate da, insa, daca exista ambasada, nu cred ca te poate ajuta consulatul. Iar daca nu exista ambasada presupun ca tara respectiva nu e chiar in Europa (sa fie vreo tara europeana unde sa nu avem ambasada? nu stiu/nu cred), chestie care iti va ingreuna substantial cautarile...
Ca sa rezum putin, eu am gasit acum vreo doi ani pe cineva de care nu mai stiam nimic din 1990. Aveam insa niste date de care m-am putut lega si niste informatii pe care le-am putut fructifica. Cazul asta al tau, pe langa faptul ca-mi starneste un pic spiritul de aventura ( lol  ) si-mi pune un pic imaginatia la lucru, nu mi-e foarte clar, din pacate. In consecinta e foarte posibil ca raspunsurile mele sa nu-ti foloseasca prea mult....
PS: Pe site-ul mae.ro gasesti lista ambasadelor si a consulatelor Romaniei.
Daca tu crezi ca te pot ajuta si altfel poti sa-mi scrii un mail.

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-06-29 10:08:55)

Publicitate

loading...

#6 2010-06-29 10:25:28

alinda
Diamond member

Am raspuns.

#7 2010-06-29 11:36:15

alinda
Diamond member

si eu acum

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.