homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting

#1 2010-06-28 17:10:46

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

spotting

luna trecuta cand mai aveam de luat 4 pastile de pe folia de mercilon m-am trezit cu spotting, luna asta mai am de luat 3 pastile de pe folie si iar spotting. banuiesc ca ar trebui sa merg la medic sa le schimb
dar intrebarea mea e daca mai stau inca doua luni e grav? isi mai fac pastilele efectul? chiar nu as vrea sa merg acum sa le schimb caci iar trec prin cele 3 luni de acomodare si si la mercilon in primele trei luni vreo 2 zile erau ok dupa care vreo 3-4 spotting. si asa am tinut-o 3 luni. era destul de urat caci era tot vara si 3 luni eram tot cu absorbante, nu am putut merge nici la mare,, nici strand caci nu stiam cand aveam surprize!!!
asadar pot sa mai stau inca două luni? in plus am si 2 folii cumparate pe care chiar nu as vrea sa le arunc!

si daca s-ar putea as dori un raspuns si de la doctoressa!

Ultima oara a fost editat de calypso (2010-06-28 17:13:18)

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#2 2010-06-28 17:15:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: spotting

da, poti sa mai stai, protectia nu e afectata daca le iei corect

#3 2010-06-28 17:15:28

daenarys
Vizitator

daca le iei corect da pastilele isi fac efectul chiar daca ai spotting.daca tu mai vrei sa stai 2 luni e ok atata timp cat pe tine nu te deranjeaza.doar ca daca le schimbi nu este obligatoriu sa ai spotting si cu cele noi.

#4 2010-06-28 17:29:59

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

merci fetelor.
stiu ca nu e obligatoriu sa am spotting daca le schimb, daenarys, dar stiu cum a fost la inceput cu mercilonul şi crede-ma nu e deloc placut ca timp de 3 luni şi mai ales in timpul verii sa stai tot cu absorbante.
de asta prefer sa mai stau doua luni, caci mai bine am spotting la ultimele pastile (si luna treucta m-a tinut doar 1 zi, sa vad cum e acum) decat s-o tin asa 3 luni.
eu imi faceam probleme ca imi afecteaza sanatatea sau nu ma mai protejeaza eficient, dar daca voi ziceti ca ii ok, atunci prefer sa mai astept 2 luni.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.