homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dupa vizita la gineco

#1 2010-06-29 17:09:19

anyta_kiri
Membru
Inregistrat: 2010-06-15

dupa vizita la gineco

Buna....am revenit cu o intrebare.am reusit sa ajung la ginecolog si vreau sa zic ca ii multumesc din suflet doamnei dr la care a m fost ca e o draguta si cu adevarat are vocatie pentru meseria pe care o are.
   a zis ca e totul ok dar dupa ce mi-a facut o ecografie  m-a intrebat daca am avut vreo sarcina sau vreun avort si i-am zis ca nu dar am intrebat-o de ce si a zis ca am uterul un pic mai mic dra ca e ceva normal date fiind circumstantele.eu am ramas panicata de ce a zis si as vrea sa imi ziceti daca dimensiunile sunt normale   36,1-29,3-32,6  intre cifre e semnul ori (scuze)si mai zice ecostructura omogena astept un ras

#2 2010-06-30 10:50:50

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: dupa vizita la gineco

uite ce am gasit aici. cred ca acel 36,1 e cam mic (ar tb sa fie mai aproape de 60), dar daca doctorita ta a zis ca e normal, poate nu e cazul sa te ingrijorezi.

eu nu stiu povestea ta, era bine daca scriai mesajele la un singur subiect, se putea urmari mai usor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.