homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna

#1 2010-06-29 19:52:44

ioana1989
New member
Inregistrat: 2010-06-29

buna

buna sunt noua pe forum si vroiam sa va zic k am luat luna asta pentru prima data conceptionale, am inceput cu karissa in prima zi de mensta asa cum mi-a spus doctorul( la 7 seara le-am luat), a doua zi dim cand m-am trezit aveam o stare de greata(am incercat sa vars dar nu am putut doar iimi venea)am continuat sa iau si a doua zi tot la 7 seara ca si prima zi, m-am trezit la 4 dimineata cu o stare de greata foarte naspa,ma luase cu calduri, cu dureri de cap dar nu exagerate am incercat sa vars dar nu am avut ce, apoi m-am culcat m-am trezit iar la 5 cu aceleasi stari apoi pe la 7 tot la fel. m-am dus la doctor in ziua aceea si mi-a zis sa le intrerup pt k nu imi prieste organismului, ma sfatuit sa continui cu laurina sa iau in continuare tot la aceeasi ora, sa arunc 2 comprimate din folie si sa incep cu a 3a pastila. acuma vreau sa vad dak imi sunt bune astea dak nu sa le intrerup si pe astea, nu stiu de ce nu imi priesc???eu initial am vrut sa iau mai mult si mai mult anticonceptionale din cauza durerilor de burta pe care le aveam la prima zi de menstruatie erau ingrozitoare si vreau sa scap de aceste  dureri k nu imi trece nu nimic.mai si vomit pe langa asta.acum sa vad dak sunt bune astea.sper k nu e nici o problema pentru o am luat primele 2 zile karissa si apoi am continuat cu laurina???ce parere aveti?

#2 2010-06-30 10:44:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: buna

mi se pare foarte ciudat ce ti-a recomandat medicul tau... mai ales ca, karissa sunt monofazice iar laurina sunt trifazice...

#3 2010-06-30 13:03:23

ioana1989
New member

da camish, cred ca nu imi erau bune de imi era rau dar de la laurina nu imi este

#4 2010-06-30 13:23:45

ioana1989
New member

care e diferenta intre monifazice si cele trifazice?imi explicati??

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.