homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Deget de la mana umflat

#1 2010-06-29 22:02:10

DiaC
New member
Inregistrat: 2008-05-29

Deget de la mana umflat

Buna! Am nevoie urgent de un sfat sau un remediu pentru degetul meu mare de la mana dreapta...ieri, am observat ca degetul mi s-a umflat un pic si daca apas ma doare destul de tare. Mentionez ca am 3 puncte maronii, micute sub piele aproape de unghie (sigur nu e unghie in carne). Acum observ ca mi s-a inrosit si ma doare extraordinar de tare daca ating de ceva. Nu stiu sa ma fi intepat, zgariat sau sa ma fi muscat ceva. Mi-am dat cu crema de galbenele si am tinut degetul in pahar cu gheata si nimic. Nu stiu ce sa fac...ma doare f tare! Va rog sa ma ajutati! Multumesc!

#2 2010-06-29 22:32:38

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Deget de la mana umflat

DiaC a scris:

Buna! Am nevoie urgent de un sfat sau un remediu pentru degetul meu mare de la mana dreapta...ieri, am observat ca degetul mi s-a umflat un pic si daca apas ma doare destul de tare. Mentionez ca am 3 puncte maronii, micute sub piele aproape de unghie (sigur nu e unghie in carne). Acum observ ca mi s-a inrosit si ma doare extraordinar de tare daca ating de ceva. Nu stiu sa ma fi intepat, zgariat sau sa ma fi muscat ceva. Mi-am dat cu crema de galbenele si am tinut degetul in pahar cu gheata si nimic. Nu stiu ce sa fac...ma doare f tare! Va rog sa ma ajutati! Multumesc!

e cazul sa te vada un medic, nimeni nu poate sti ce ai. pot fi mai multe lucruri asa ca fa-ti o programare si fugi la medicul de familie. sanatate!

#3 2010-06-29 22:47:11

DiaC
New member

Acum sunt in sesiune, nu am timp, iar medicul meu de familie e la vreo 200 km de mine:)...Speram ca poate a mai patit cineva asa ceva si poate sa imi spuna o doctorie rapida.
Multumesc mult se sfat! Sanatate si tie moksha!

#4 2010-06-29 23:09:09

moksha
Hero member

DiaC a scris:

Acum sunt in sesiune, nu am timp, iar medicul meu de familie e la vreo 200 km de mine:)...Speram ca poate a mai patit cineva asa ceva si poate sa imi spuna o doctorie rapida.
Multumesc mult se sfat! Sanatate si tie moksha!

ideea e ca daca nu stim ce e, se poate ca orice sfat sa fie gresit. adica un deget mare rosu umflat poate sa insemne lucruri diferite chiar daca arata la fel.

esti extrem de sigura ca nu te-ai lovit?

chiar nu pot sa ma pronunt, dar pentru durere teoretic poti sa iei un antiinflamator cu care te intelegi bine, mai mult decat atat insa chiar nu pot sa zic fara sa vad.

bafta in sesiune!

ps. vezi ca sigur trebuie sa ai un doctor la facultate, trebuie doar sa se uite un pic si sa vada cam despre ce e vorba.

#5 2010-06-29 23:14:00

DiaC
New member

Sunt f sigura ca nu m-am lovit...exista un doctor pe la camine, dar forgetit...o sa merg maine la o farmacie.
Multumesc f mult inca o data!

Publicitate

loading...

#6 2010-06-30 00:03:49

moksha
Hero member

DiaC a scris:

Sunt f sigura ca nu m-am lovit...exista un doctor pe la camine, dar forgetit...o sa merg maine la o farmacie.
Multumesc f mult inca o data!

ma intriga un pic faptul ca oamenii prefera sa mearga la farmacie in loc sa apeleze la un medic. un farmacist nu are calificarea necesara sa iti puna un diagnostic. cel mai prost medic, chiar cel de la camine cum spui tu e mai bun ca un farmacist. am observat chestia asta, oamenii apeleaza la farmacist pentru diagnostice si ce e mai grav e ca ei nu recunosc ca nu se pricep.

faci cum crezi, important e pana la urma sa iti treaca durerea. dupa ce imi spui sincer prima oara m-as gandi la guta, desi esti prea tinerica sa ai probleme din astea, dar nu se poate sti. si de aceea te-am sfatuit sa mergi la medic cand ai sa poti. chiar si la cel din camin. tocmai pentru faptul ca poate sa nu fie nimic, sau poate sa fie totusi ceva smile

succes.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.