homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o intrebare

#1 2010-06-29 23:15:14

angimir
Membru
Inregistrat: 2010-06-29

am o intrebare

Buna seara! Fetelor as vrea sa va intreb si eu ceva: in una din serile precedente am luat cu o pastila de Yasmine in plus si in seara asta cand sa iau pastila surpriza, locul era gol, daca am contact sexual in seara aceasta sau zilele urmatoare exista riscul de a ramane insarcinata? Ce ar trebui sa fac, sa imi cumpar o alta cutie si sa iau pastila lipsa sau sa iau in seara urmatoare pastila corespunzatoare zilei? bang
Mentionez ca iau pastilele de vreo 3 ani fara intrerupere, acum sunt in sapt a 2 a de pe blister, in prospect scrie doar daca omiti nu si daca iei in plus. wink
Astept cu interes raspunsul vostru ! Va multumesc !

#2 2010-06-30 00:22:00

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

Re: am o intrebare

faptul ca ai luat doua o data din greseala nu ii o problema majora. dar trebuie sa inlocuiesti pastila luata in plus. daca ai contact in seara asta sau in urmatoarele 7 zile si nu iei pastila in seara asta atunci ai sanse sa ramai insarcinata. eu zic sa continui cu pastilele (yasminul e monofazic, deci nu ii nici o problema) si iti mai cumperi o folie de pe care iei o pastila care sa  o inlocuiasca pe cea care ai luat-o accidental in ziua in care ai luat doua si o pastrezi de rezerva daca mai patesti asa, sau daca pierzi vreo pastila, etc. ideea e sa iei pastilele 21 de zile consecutiv, chiar daca asta inseamna inghitirea a 22 de pastile. daca in seara asta nu o iei, atunci e ca si cum ai fi uitat pastile 1 zi si atunci de aplica regula cu 7 zile protectie suplimetara.
sper ca am fost destul de clara

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#3 2010-06-30 18:29:23

angimir
Membru
Inregistrat: 2010-06-29

Re: am o intrebare

multumesc mult calypso ca mi-ai spus ! asa am facut ! sper sa nu am probleme.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.