homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima luna de Logest

#1 2010-06-30 00:18:33

madalinama
Membru
Inregistrat: 2010-06-29

Prima luna de Logest

Am o problema cu sangerarea care dureaza foarte mult ,dar din alte cauze fata de ce am gasit pe forum. In mod normal menstruatia mea e regulata si tine cam 7 zile ,sangerarea fiind abundenta.In urma unui control mi s.a recomandat Logest si mi s.a spus ca trebuie luat in prima zi a menstruatiei , ei bine, menstruatia mi-a venit pe 18 seara , dar mi.a curs foarte putin, si am luat pastila pentru prima oara.N-am fost foarte sigura ca-i menstruatie pentru ca imi cursase foarte putin si am vomitat pastila.A doua zi am inceput sa iau pastilele chiar daca imi curgea la fel de putin, depe18 pana pe 24-25 mi-a curs foarte putin  si de pe 25 pana azi(29) imi curge normal ,ca si inainte. Inainte sa iau pastilele cu 2 saptamani am avut un contact sexual neprotejat .insa stiam ca se abtine,am facut test de sarcina pe 21 si a iesit negativ. Din ce cauza am sangerearea asta atat de mult timp?Se poate sa fiu insarcinata chiar daca mi-a venit ciclu? Ce fac cu pastila vomitata,iau la sfarsitul celor 20 alta?
Mentionez ca am fost la un medic astazi si mi-a spus ca continui sa iau pastilele si cand imi trece sa ma duc la control.
Va multumesc pentru raspuns !

#2 2010-07-06 20:59:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Prima luna de Logest

E normal ca menstra sa se modifice sub anticonceptionale, atat cantitativ cat si calitativ. Daca a aparut menstra, sansele de sarcina tind catre zero.

La sfarsitul foliei, mai ia o pastila de pe o folie de rezerva, ca sa faci 21 de pastile si protectia sa se mentina si in pauza de sapte zile. Sfatul meu insa, este sa mergi la un medic de planning pentru a lua toate informatiile despre anticonceptionale. El e cel mai indicat sa iti dea sfaturi in acest domeniu.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-07-12 21:50:59

madalinama
Membru
Inregistrat: 2010-06-29

Multumesc mult pentru raspuns. Am fost la medic si mi-a spus sa revin dupa ce inceteaza pentru un control doar,chiar daca el crede ca-i in regula

#4 2010-08-27 21:30:05

liutza
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2008-04-15

Buna seara fetelor!Ma confrunt si eu cu o dilema.Iau anticonceptionale de 10 zile.Sunt in prima luna cu logest.Mi-am luat pastilele incepand cu prima zi de menstruatie si vreua sa zic ca vreo 4 zile a fost ciclu,apoi de atunci(adica vreo 6 zile) am o secretie maronie permanenta.....parca as fi in ultima zi de ciclu?   supa ce sa fac? ce inseamna asta?

"Nu in stele se afla destinul nostru, ci in noi insine." by William Shakespeare hjarta

#5 2010-08-28 07:43:27

liutza
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2008-04-15

Ma bucur sa aud asta.Asa griji mi-am facut,mai ales ca doctorul meu e in concediu si nu e nimeni la cabinet!MA gandeam ca e ceva de rau,mai ales ca pana acum ni s-a mai intamplat asta.Multumesc frumos !!!    teiubesc

"Nu in stele se afla destinul nostru, ci in noi insine." by William Shakespeare hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.