|
Nu esti logat.
Yaz. paranoia sau se poate?#1 2010-06-30 00:53:25
Yaz. paranoia sau se poate?Iau Yaz din decembrie si folia trecuta am avut un majorat. Mi-am luat pastilele cu mine, am luat pastila la ora 12 fix[seara] si peste 6 ore,la 6 dimineata, cand am ajuns acasa, am vomat. Da, m-am distrat prea bine si nah.. Deci erau 6 ore. Teoretic pastila se absorbise pana atunci nu? Bine..mai aveam 7 pastile pe folie + cele 4 placebo. Adica, in caz ca nu se absorbise pastila, protectia se reinstala in cele 7 pastile urmatoare si eram protejata in pauza. Am avut un contact fara prez. in timpul acestor 7 zile, ejaculare afara. Menstra a venit, zic eu normala, nu stiu ca vine diferit de cum venea inainte de AC. Bun si...acum sunt la a 14-a pastila de pe folia urmatoare, am dureri de cap de vreo 4-5 zile, ma doare cu tot cu ochi putin, uneori ma inteapa in partea stanga a capului. Am zis ca mai bine fac un test, desi nu am omis nicio pastila de pe aceasta folie, nu am gresit nimic. Am facut testul azi, barza banda si...a iesit doar o liniuta. Problema este ca la lumina, dimineata, la geam, dintr-un unghi se vede vag ceva roz , o alta linie acolo unde apare daca esti insarcinata. Stiu ca testul e concludent in primele 5 minute, atunci nu se vedea acea linie, doar una singura roz intens. Dar seara, dupa 12 ore, l-am scos iar si m-am uitat la el tot asa la lumina si cred, paranoia mea de fapt crede, ca e mai intensa culoarea, dar tot nu se vede decat dintr-un unghi. Doamne ce ditamai povestea. am inceput sa plang, am intrat in panica, am cumparat un Sure check sa-l fac maine dim cu prima urina. Intrebarea mea este, evidenta. Se poate sa fi ramas insarcinata? Daca a si venit menstra atunci, folia urmatoare le-am luat corect pe toate ,nu are cum sa fie sarcina nu?...e posibil ca stresul si paranoia mea sa fi facut acea linie sa fie mai intensa, adica sa fie o inchipuire? Am doar 18 ani. si am nevoie de parerile voastre... Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-06-30 00:55:16) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #2 2010-06-30 01:13:21
Re: Yaz. paranoia sau se poate?stai calma, au trecut 6 ore de c?nd ai luat pastila si pana ai vomat, deci pastila s-a absorbit. problama era daca vomai in primele 4 ore. mestruatia ti-a venit, deci nu te mai panica atat. esti ok. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #3 2010-06-30 08:17:56
Re: Yaz. paranoia sau se poate?abia am facut un test sure check. Imi doresc sa cred ca sunt mai bune decat Barza. E negativ pur, fara nicio linie ascunsa , care trebuie cautata sau mai stiu eu ce. Sa mai fac vreunul? Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #4 2010-06-30 08:54:31
Re: Yaz. paranoia sau se poate?Nu mai fa nici un test, nu esti insarcinata Testul barza e renumit pentru cea de-a doua liniuta care apare gresit dupa uscarea testului... Offline #5 2010-06-30 09:17:32
Re: Yaz. paranoia sau se poate?Multumesc mult! nu stiam asta despre testul Barza. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|