homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport-10

#172 2011-04-27 15:15:11

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport

Si eu mi-am 2 rochite de pe wholesale si acum asteptam sa vedem cum vor fi....sper sa fie dragute...si de calitate...

#173 2011-04-30 17:51:59

nemesdaniela
Membru
Inregistrat: 2011-04-27

modelul sigur va fi dragut... de material chiar depinde...ce e drept cel mai scump articol luat de mine a fost de vreo 9;5$. poate cele peste 10 $ or fi mai ok.

oricum nu vreau sa va dezamagesc fetelor...doar atat va recomand sa nu platiti transportul mai mult decat produsele ca iesiti prea scump si de banii aia va puteti lua ceva mult mai dragut aici.

#174 2011-05-01 15:21:22

ralu_405
New member
De la: Bacau
Inregistrat: 2008-03-23

Buna

Eu fac comenzi de pe acest site
cine e interesat sa ma contacteze pe ralu_405@yahoo.com

#175 2011-05-01 22:58:12

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Buna. Eu la fel comand de ceva timp de pe acest site smile pot oferi detalii + pot adauga aici linkul cu produsele pe caer le-am primit deja si aprecieri in ce priveste calitatea:) Ceea ce ar fi ok daca am face toate cele ce comandam de pe acest site smile Sper sa ne ajutam reciproc!

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#176 2011-05-02 12:48:30

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Da, Orange, o idee foarte buna. eu astept sa primesc vesti si cum le primesc va dau impresiile mele. Sper sa fie ok, ca am mai vazut multe chestii asa frumoase pe site....numai sa fie de calitate...

Publicitate

loading...

#177 2011-05-02 19:31:26

alexandra-damaris
Membru
Inregistrat: 2011-05-02

Eu mi-am deschis un magazin de haine si vreau sa fac o comanda mare de pe wholesale-dress.net. Vreau sa iau de 300-400 $ As plati mai putin la transport daca e comanda mai mare? Multumesc anticipat!

#178 2011-05-02 20:33:35

klaxy
New member

nemesdaniela a scris:

e ciudat cum mi-am creat cont doar ca sa va spun ceva despre firma asta.
eu sincer am facut deja 3 comenzi cu cea mai ieftina metoda de plata pt ca am zis ca nu se merita sa platesc mai mult decat costa de fapt produsele. si 2 dintre colete au sosit cam intr-o luna. celalat a sosit azi (comanda am facut-o in februarie pe la sfarsit). si sincer nu se merita...la toate produsele scrie ca sunt din bumbac sau chifon sau ce o fi si de fapt e un sintetic de toata jena.. cred ca stiti si voi genul de materiale din magazinele chinezesti.
eu sunt slabuta deci vine pe mine...da prietena cu care am comandat e mai plinuta si nu i-au fost bune deci daca nu sunteti de un xs sau s ...maxim m la tricouri nu cred ca va vin hainele..

ce sa mai zic modelele sunt ff dragute si pozele de pe site de asemenea de aceea atrag. insa in realitate cand sosesc curg atele nu sunt bine tivite si se descoase ff usor..eu am tras din greseala de un fir si s-a descusut maneca.
sincer daca vreti comandati dar zic ca nu va dati banii pe transport aiurea. NU SE MERITA. mai bine sa vina prea incet ca nu are rost sa platiti atat pt ceva ce nu merita.

sunt o multime de site-uri in care firma respectiva e ff criticata. poate noi suntem cat de cat obisnuiti cu genul asta de magazine dar fetele din america au inceput deja reclama anti-wholesale dress. mai vizitati si site-urile straine.

per general potele mele pt magazinele lor :

Model: 9-10
Pret: 9
Calitate: (cusaturi si materiale): 5
Serviciul clienti: 7

Buna Daniela dak imi poti raspunde si ie la o intrebare, am facut si eu o comanda  la wholesale dress prin china post by sea. Eu mi-au spus ca au imbarcato pe ddata de 8 aprilie. Dupa parerea ta cam pe cand ar veni?
De unde ti-ai ridicat coletul de la posta vamala sau de la posta romana? si a mai trebuit sa platesti ceva taxe in plus?

#179 2011-05-02 20:40:03

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

am citit pe un forum, ca o tipa a pus comanda prin china post by sea in decembrie si a primit-o in martie...
comanda vine la posta vamala...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#180 2011-05-02 20:50:37

klaxy
New member

pai eu tot pe forum am citit ca de la momentul imbarcarii a primit coletul intr-o luna???!!! dance

#181 2011-05-02 20:53:56

alyush
Platinum member

klaxy, eu doar iti spuneam ce am citit pe un forum, apey daca e adevarat sau nu nu stiu...

#182 2011-05-02 20:56:46

klaxy
New member

1. Similar to China registered mail;

2. Price, first 100g 1.49 USD,every additional 100g 0.49 USD;

3. No custom tax, No documents;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asta nu inteleg, dak pana la urma imi iau sau nu banii in plus fata de ce am platit

4. Shipping time same with shipping by sea, 50?80 working days;

5. Many small parcels, not container;

Ca dak ajung sa dau pe o rochita mai mult de 60.00 lei de acesta data, mai duc si imi iau cu 20 eur rochii de la H&M si la aia makar stiu ca nu mai platesc taxe si materialele sunt ff okkkk

#183 2011-05-02 21:02:15

alyush
Platinum member

din cate stiu eu... se plateste tva 24% din valoarea comenzii pt. coletele din afara UE, iar daca comanda este mai mare de 200 $ se plateste vama 12%...

#184 2011-05-08 22:11:51

alyush
Platinum member

fetelor, ati comandat vreodata si sa alegeti ca metode de transport "china post"? In cat timp v-a venit? cesafac
Tocmai am pus si eu o comanda, mi-am luat niste pantofi pt. banchet si sper sa imi vina pana la sfarsitul lunii... cesafac
multumesc

#185 2011-05-09 08:33:10

klaxy
New member

salut alinush vreau sa te anunt ca am dat o comanda si eu prin china post pe 8 aprilie am dato, si nesimtiti numai pe 24 aprilie mi-a imbarcato, asa ca mult succes, am vazut si eu acest lucru ieri, ca in sfarsit am putut sa vad prin tracking order.

#186 2011-05-09 16:26:15

alyush
Platinum member

sad
intr-adevar nesimtiti...
deci nu o sa imi ajunga comanda grater
acum m-am uitat si eu si inca nu mi-au expediat-o... sad

#187 2011-05-09 19:11:24

Orange
Full member

sunt din RM si nustiu cum vine la voi da` in cazul meu oficial trebuie sa vina in 20-50 zile. Am dat 3 comenzi prin "China Post", 2 mi-au venit in aprox 30 de zile...una o mai astept inca neutral Poate am noroc si vine in termen..promit sa dau deacum doar prin FedEx. Am fost FOARTE FOARTE multumita de termenul livrarii si de atitudine(te suna curierul + ti-l aduce la usa in aprox 3 zile dupa imbarcare)

alyush, spune te rog care pantofi anume ? da un link... apoi cand vin citeaza mesajul si apreciaza (pe o scara de la 1 la 10) calitatea .. Ti-as fi recunoscatoare tongue

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#188 2011-05-09 19:16:48

klaxy
New member

Orange a scris:

sunt din RM si nustiu cum vine la voi da` in cazul meu oficial trebuie sa vina in 20-50 zile. Am dat 3 comenzi prin "China Post", 2 mi-au venit in aprox 30 de zile...una o mai astept inca neutral Poate am noroc si vine in termen..promit sa dau deacum doar prin FedEx. Am fost FOARTE FOARTE multumita de termenul livrarii si de atitudine(te suna curierul + ti-l aduce la usa in aprox 3 zile dupa imbarcare)

alyush, spune te rog care pantofi anume ? da un link... apoi cand vin citeaza mesajul si apreciaza (pe o scara de la 1 la 10) calitatea .. Ti-as fi recunoscatoare tongue

spunemi si mie te rog, daka ai dat prin china post, unde ai fost so ridici si ce taxe ai platit?

#189 2011-05-09 19:41:53

alyush
Platinum member

http://www.wholesale-dress.net/fashion- … 57373.html

astia sunt pantofii... cand o sa ii primesc cu siguranta o sa spun aici pe forum si voi pune si o poza cu ei...

#190 2011-05-09 20:13:49

Orange
Full member

http://www.wholesale-dress.net/fashion- … 15874.html

acum ii astept pe acestia smile revin cu detalii smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.