homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport-14

#248 2011-06-16 15:48:36

Dragon_Fly
Full member
Inregistrat: 2009-10-12

Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport

Eu am ramas tot la pag 8, scuze fetelor. Aveti aici poze reale mai multe  http://newevolutionofthe2ne1century.mug.ro/

Ultima oara a fost editat de Dragon_Fly (2011-06-23 02:08:57)

#249 2011-06-18 13:55:14

ioannais
New member
Inregistrat: 2011-06-18

Buna! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii!
Am citit paginile acestui topic dar nu stiu daca am inteles f bine.
Vreau sa fac o comanda pe wholesale-dress si pe lovelyshoes. Deci ..fac comanda pe site sa zicem ca e de 50 $. In termen de 7 zile trebuie sa o platesc? Prin western sau moneygram e f mare comisionul? cam cat?  In cat timp vine comanda prin china post ?
Dar pe lovelyshoes pin Express to China or HongKong, care vad ca e singura metoda?
Cand produsul imi ajunge in Romania, unde mai exact? Ajunge intai in Bucuresti si apoi ma intreaba unde vreau sa fie livrat?
Am inteles ca aici se platesc numai 24% din valoarea comenzii....dar unde mai exact platesc banii astia? Ajunge la posta coletul?

Va rog din suflet sa imi raspundeti, vreau sa-mi plasez singura comanda ca sa nu mai dau comisoane pe la altii.

Multumesc anticipat!

#250 2011-06-18 14:11:52

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Dupa ce pui comanda, cu cat o platesti mai repede cu atata ti-o ambaleaza mai repede.
Prin china post mie mi-a ajuns comanda in 2 saptamani dupa ce mi-au expediat-o, comanda vine la posta vamala, daca comanda e sub 200$ platesti doar tva 24% din valoarea ei, daca depasteste 200 $ pe langa cei 24% se mai adauga 12% vama. Acesti bani se platesc la posta vamala

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#251 2011-06-18 14:16:05

ioannais
New member

posta vamala este in fiecare oras? si de acolo ridici si coletul?

#252 2011-06-18 14:33:31

alyush
Platinum member

nu e in fiecare oras posta vamala, poti cauta sa vezi daca in orasul tau e posta vamala sau in functie din ce judet esti unde trebuie sa mergi sa ridici coletul. Da, de acolo ridici coletul

Publicitate

loading...

#253 2011-06-18 16:04:11

Dragon_Fly
Full member

ioannais a scris:

posta vamala este in fiecare oras? si de acolo ridici si coletul?

Nu stiu cum e procedura la allynush, dar eu nu platesc TVA niciodata si am vb cu cei de la posta care au spus ca nu platesti TVA pentru valori mici. Spre exemplu la tine cu o comanda de 50$ in nici un caz nu o sa platesti TVA daca coletul este transportat cu china post.(eu cam tot timpul am peste 50$) Am platit o singura "taxa" de 4 lei ca sa ridic coletul, asa platesc tot timpul. Am comandat si un tel din China si pt ala trebuia sa platesc 24% dar pentru ca era"cadou" nu am platit nimic. majoreta
Posta vamala cred ca este in fiecare oras, este aceea de unde ridica postasii corespondenta, cea centrala. Oricum primezti un aviz acasa in care te instiinteaza de unde sa ridici coletul. Si inca ceva, cei de la WH trec pe pachet "gift" si o valoare de obicei de 8$. Asta e experienta mea. Nu vreau sa o supar pe allynush dar la mine a fost altfel, si se cam bat cap in cap informatiile, acum depinde si unde stai dar eu zic ca trebuie sa ai posta centrala. Mai gasesti si pe blog la mine informatii daca vrei sa mai vezi. http://asiafashionworld.blogspot.com/20 … l#comments
Aici ai poze reale de la fete.

#254 2011-06-18 16:10:16

Dragon_Fly
Full member

alyush a scris:

nu e in fiecare oras posta vamala, poti cauta sa vezi daca in orasul tau e posta vamala sau in functie din ce judet esti unde trebuie sa mergi sa ridici coletul. Da, de acolo ridici coletul

Alyush te-am botezat scuze. Sper ca nu esti intermediar  nustiu  sa te superi si u pe mine. Parca u ai zis de poze reale? Apelul pt fete. Poze de la Delia http://newevolutionofthe2ne1century.mug.ro/
Am facut blogul nu sa supar intermediarii si cum a zis cineva, care cred ca frecventeaza si forumul asta, ca vreau sa "fur" clientii altora pt ca eu nu sunt INTERMEDIAR!!!  tummenupp

Ultima oara a fost editat de Dragon_Fly (2011-06-23 02:09:38)

#255 2011-06-18 16:20:01

Dragon_Fly
Full member

Sper sa nu va fi zapacit prea tare de cap; asa ca o sa incetez sa mai postez linkuri si sa enervez intermediari. Daca vreti sa vedeti ce mai postez puteti sa urmariti blogul ale carui linkuri le aveti. Peace^_^

#256 2011-06-18 17:40:42

alyush
Platinum member

Nu sunt intermediar lol stai linistita, pe mine, cel putin, nu ai de ce sa ma superi poti posta ce vrei tu, atata timp cat e ok cu regulamentul forumului
eu imi comand doar pt. mine, atat...
Referitor la posta vamala, nu e in fiecare oras... in orasul meu nu e posta vamala, doar oficii postale, iar eu pt. comanda mea a trebuit sa merg intr-un oras apropiat, care are posta vamala !

Ultima oara a fost editat de alyush (2011-06-18 17:44:32)

#257 2011-06-18 19:36:22

Dragon_Fly
Full member

alyush a scris:

Nu sunt intermediar lol stai linistita, pe mine, cel putin, nu ai de ce sa ma superi poti posta ce vrei tu, atata timp cat e ok cu regulamentul forumului
eu imi comand doar pt. mine, atat...
Referitor la posta vamala, nu e in fiecare oras... in orasul meu nu e posta vamala, doar oficii postale, iar eu pt. comanda mea a trebuit sa merg intr-un oras apropiat, care are posta vamala !

hmmmmm  cum am mai spus depinde unde stai, eu le-am zis doar din experienta mea si a celorlalte fete cu care mai iau legatura. Eu stau intr-un oras mic Severin si am posta centrala. Ma rog eu v-am povestit experienta mea care nu trebuie generalizata. chicot

#258 2011-06-18 21:21:21

ioannais
New member

Pfff..pai eu sunt din Iasi si sigur trebuie sa fie si aici. numai tre sa ma interesez..
Dragon_fly, ai un id de mess ca sa ma mai ajuti si pe mine ?

Oricum, va multumesc f mult pt informatii!

#259 2011-06-18 21:24:10

ioannais
New member

Shiping-ul e atat cat imi arata pe site, nu? pt ca gasisem pe net ca cica e 30$ primul kg..si apoi cate 5 $ pt 500 gr in plus. sau asta se aplica la lovelyshoes.net?
cu china post cam in cat timp va ajunge coletul?

#260 2011-06-19 09:56:46

alyush
Platinum member

ioana, fa-ti cont si pune-ti produsele care le vrei in cos si o sa vezi cat costa transportul cu china post (banuiesc ca prin china post vrei sa iti vina comanda). Mie comanda mi-a venit in 2 saptamani de cand mi-au trimis-o...

#261 2011-06-19 10:06:35

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ioannais a scris:

Pfff..pai eu sunt din Iasi si sigur trebuie sa fie si aici. numai tre sa ma interesez..

ioana, posta vamala e o.p. 13, in Fundatie .

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#262 2011-06-19 13:06:19

ioannais
New member

Multumesc mult!

#263 2011-06-19 16:25:59

Dragon_Fly
Full member

ioannais a scris:

Ai posta centrala pentru ca am multe fete din Iasi cu care interactionez si au zis ca e posta centrala acolo. Sunt multe intermediare din iasi. Id pe care il utilizez cel mai frecvent sirbu_marinela2000@yahoo.com. Acum sunt pe punctul de a face alt blog mai performant pe o alta platforma care sa va ajute mai mult  happy

#264 2011-06-19 20:13:30

alyush
Platinum member

Dragon, te rog sa postezi noul tau blog, eu chiar il urmaresc pe asta care il ai acum smile

E foarte util !!

#265 2011-06-20 04:49:53

Dragon_Fly
Full member

alyush a scris:

Dragon, te rog sa postezi noul tau blog, eu chiar il urmaresc pe asta care il ai acum smile

E foarte util !!

Imediat ce termin de lucrat la el o sa va postez si aici. Lucrez mai greu pentru ca e o alta platforma mai complexa. Astazi am lucrat pana la 4 AM si inca nu l-am pus la punct disperat  Sper sa iasa bine pana la urma si sa va placa. happydance  Ms pt suport    puss

#266 2011-06-20 21:16:54

Dragon_Fly
Full member

Pentru fetele interesate ce tot scriu eu pe aci, am facut un alt blog pe o alta platforma. Sper sa va vina in ajutor si daca v-am starnit curiozitatea aruncati o privire sa vedeti despre ce e vorba^_^ sa imi spuneti parerea si sugestii desigur, cum sa il imbunatatesc daca aveti idei eu sunt deschisa sa le aud. Puteti lasa comantarii mult mai usor.
http://newevolutionofthe2ne1century.mug.ro/
O sa continui si cu celalalt un timp. Astept sa imi spuneti parereea voastra^_^

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.