|
Nu esti logat.
Comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport-18#324 2011-06-27 18:25:59
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportDragon, am vazut ca ai mai scris despre crema aceea, o ai cumva? Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #325 2011-06-27 18:30:09
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport
da am scris articolul ala nou despre Missha. Pe aia o am Offline #326 2011-06-27 18:32:49
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportde unde le-ai luat? ca parca as vrea si eu :"> Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #327 2011-06-27 20:44:51
Direct de la sursa din Koreea. De pe e-bay. Alea 2 monstre mi le-au trimis din Canada Nort America SKIN79. Abia astept sa le incerc. Lasati daca vreti comentarii si acolo la articole ca e usor si imi vine si mie mai bine sa raspund, ca incet incet vreau sa ma las sa mai postez pe forumuri. Eu o sa imi continui activitatea acolo. Offline #328 2011-06-28 09:24:23
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportDragon, in weekend iti trimit si eu o poza cu pantofii (doar atat am achizitionat de acolo momentan) Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline Publicitateloading...
#329 2011-06-28 14:29:58
10$ cu tot cu transport de 20 ml si 18$ de 50 ml. E cam scumpa fata de fondurile de ten de prin avon, oriflame etc, dar e o alternativa mult mai buna zic eu. Au variante si mai ieftine. De pe Ebay ca asa e mult mai scumpa. Eu zic totusi ca merita. Va astept cu poze, daca nu treptat cred ca o sa renunt la articolul ala, o sa postez ocazional cand vin ale mele si cand fac rost. Nu stiu de ce multe persoane prefera sa lase parerile despre blogul meu pe alte bloguri desi eu le pot vedea la mine nu la altii Offline #330 2011-06-30 16:51:34
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportbuna...vreau si eu o pereche de platforme de pe wholesale..ma poate ajuta cineva?ca nu cred ca are rost sa ma complic sa comand singura doar pt un produs sau doua.va multumesc Offline #331 2011-06-30 17:48:58
mai bine iti comanzi singura decat prin intermediari, o sa platesti dublu... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #332 2011-06-30 22:34:11
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportAm pus niste poze noi pe blog dar mi se par ca nu prea corespund. Designul e ok dar marimile........ Offline #333 2011-07-01 00:15:24
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportbuna....am nevoie si eu de o persoana kre pune comenzii pt www.wholesale-dress.net ..am gasit mai multe chestii kre imi plac insa e foarte mare shippingul....la 23 de produse ma costa cu fedex 246$ ceea ce mi se pare cam mult:(!!astept raspunsuri.multumesc Offline #334 2011-07-01 00:49:40
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportmerci pt raspuns alyush..sper sa reusesc Offline #335 2011-07-01 01:48:21
Pai cine te pune sa comanzi cu Fedex,Dhl astea iti cresc pretul produselor peste masura aiurea si crede-ma ca pt o sapt nu merita. Mai bine pui cu china post care e mult mult mai ieftina si in functie de cat gramaj ai o sa fie si pretul transportului si nu o sa gasesti pe nimeni care sa puna cu fedex si sa fie si ieftin, toti care pun pt altii sunt intermediari adica mai adauga si ei la costul produsului. Offline #336 2011-07-01 13:43:20
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportda cu china post sea parca asa era ma costa 81$ insa nu stiu cum imi ajunge mie coletul asa?????!!!ajunge in tara dar unde?la constanta si de acolo cum ajunge pana la arad ca eu stau chiar in vestul romaniei:(!si cand ajunge in tara ....transportul pana la mine in oras ma costa iar in plus?!sa ma ajute si pe mine cineva cu chestiile astea ca sunt tare nelamurita!:(ms Offline #337 2011-07-01 13:50:37
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportandreea, vine la posta vamala de care aparti, daaar mai bine pui prin china post dureaza mai putin, prin china post by sea e mai ieftin dar dureaza vreo 2 luni... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #338 2011-07-01 14:43:12
Daca nu te lasa sa pui cu china post simplu poti imparti comanda in mai multe pe care le platesti in acelasi timp si nu te afecteza cu nimic. Cu china post by sea vine ca si china post la posta din orasul tau. Offline #339 2011-07-01 15:18:00
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportnu pot sa pun cu china post simplu decat pana in 5-6 produse si dupa cu cat bagam mai multe in cos a disparut obtiunea asta cu china post simplu si a aparut china post by sea care da te costa mai putin insa le ia 50-60 zile k sa ajunga pachetul la destinatie:(si inca ceva dak pun obtiunea asta cu china post by sea am inteles ca vine la posta vamala de kre apartin insa atunci cand ma duc sa ridic pachetul dela aceea posta acolo mai trebuie sa platesc ceva taxe????!!nici aici nu stiu exact,adika ceva taxe inafara de taxa pe kre mi-a ceruto china post by sea?!si inca ceva ....ati comandat kreva dintre voi de pe acest site?se merita sa comanzi vreau sa zic....ma ref la hainele de acolo si papucei?multumesc pt raspunsurile de pana acum:) Offline #340 2011-07-01 17:18:57
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportandreea, daca nu te lasa sa pui mai multe produse da mai dulte comenzi, mai mici... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #341 2011-07-01 19:35:04
Eu tot timpul comand, adica mi se pare convenabil fata de cum le-as cumpara de aici. Crezi ca daca nu am fi comandat pana acum am mai fi purtat discutii pe aici prin topic? Nu mai platesti nici o taxa. Auzi u ai citit blogul meu, pe care l-am facut tocmai pt voi? Vezi ca am pus informatii acolo si poze adevarate daca esti curioasa sa mai vezi asa cum arata produsele de la ei. Cateodata nu va inteleg datorita faptului ca sunt ataea bloguri si site-uri despre ei. Spor la cumparaturi Offline #342 2011-07-01 21:04:35
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportDragon, sa imi lasi un pic, daca vrei, bineinteles, mail-ul tau sa le fac o poza la pantofi si sa ti-o trimit Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|