homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport-25

#457 2011-08-20 23:54:53

Dragon_Fly
Full member
Inregistrat: 2009-10-12

Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport

metroc a scris:

Si inca ceva : suma ce aparea la transport cand am simulat comanda este fara acel tva si fara vama?

la vama nu cred ca platesti daca nu ai val mare, alea sunt vrajeli cu vama, tva. Eu nu am auzit sa plateasca nimeni si sincer cu Wh chiar am lucrat. Pana acum nu am avut probleme. Daca vrei sa mai vezi poze reale cu pantofi ca sa iti faci o idee poti sa te uiti la mine pe blog ca am postat cateva poze reale

#458 2011-08-21 00:04:29

metroc
Full member
Inregistrat: 2011-08-20

Iti multumesc foarte mult de lamuriri ! M-ai ajutat... chiar am facut o proba... si iese de 3 ori mai ieftin transportul cu china post(Daca zic bine) .. si ajunge asa repede? 2 saptamani? perfectttt....dar sti ce mi se pare ciudat? aceleasi poze cu pantofi le-am vazut si pe lovely-shoes.net..eu de acolo vroiam sa comand, si am gasit si site-ul acesta, si aici sunt mai ieftini papucii.... Uh, sunt fericita acum, multumesc mult ! puss

#459 2011-08-21 00:06:51

metroc
Full member

Dragon_Fly a scris:

metroc a scris:

Va rog, ma poate cineva ajuta cu niste informatii in legatura cu site-urile astea asiatice? lovelyshoes.net si wholesale-dress.net au aceleasi modele de papuci.. iar pe wholesale sunt mai mici preturile putin ... sunt aceeasi ? sau cum e treaba? care credeti ca e mai ok? as vrea sa imi ajunga produsele in 2 saptamani maxim, ce varianta sa aleg? cum platesc? ce varianta e mai buna?am simulat o comanda pe lovelyshoes.net pentru 4 perechi de papuci si mi-a iesit transportul mai mult decat dublul valorii produselor... asa cum e ? ce imi recomandati?

nu stiu de lovely... dar am auzit ca pantofii nu sunt asa grozavi ca pe wh, asta doar am auzit nu am probat. Pe Wh poti sa comanzi cu china post si o sa dureze 2 sapt 16 zile depinde dar iesi mult mai ieftin parerea mea. Cat depre calitate la toate Made in China sa nu te astepti la cine stie ce

Pe lovely e o singura metoda de transport, si transportul costa mai mult decat dublul produselor din cos(cu EMS parca) . E normal asa ceva? am vazut ca cu china post dureaza 20-50 de zile nu? dar macar e de 3 ori mai ieftin transportul...e ceva...

#460 2011-08-21 00:08:11

metroc
Full member

daca tot sunt aici si sunteti asa de "de treaba" si de ajutor ...big_smile o sa mai cer o lamurire puss 
Daca mi-am facut cont pe paypal si am card la banca transilvania, iar banii ii am pe card, cum procedez cu plata? e prima data cand fac asta si nu stiu smile Multumesc multtt !

#461 2011-08-21 10:53:19

Dragon_Fly
Full member

metroc a scris:

daca tot sunt aici si sunteti asa de "de treaba" si de ajutor ...big_smile o sa mai cer o lamurire puss 
Daca mi-am facut cont pe paypal si am card la banca transilvania, iar banii ii am pe card, cum procedez cu plata? e prima data cand fac asta si nu stiu smile Multumesc multtt !

bagi banii necesari sa platesti comanda si dupa ce ai plasat comanda apare un buton pay sa platesti. Apesi butonul si faci plata. Iti arata ei echivalentul dolarilor in lei.E simplu ai sa vezi

Publicitate

loading...

#462 2011-08-21 10:58:09

Dragon_Fly
Full member

legat de activitatea cu castiguri pe care o tin pe bloguri si pe facebook numai cei care dau comanda de pe linkul de l-am pus si aici la semnatura sau de pe cele de pe bloguri precum si bannerele de acolo de la "Viziteaza!" si care dau comanda incepand de pe 19 august pana pe 8 sept. pot participa. Imi pare sincer rau pentru ceilalti. Daca se afla careva printre cei care au plasat comanda pe 19 de pe linkurile corecte sa posteze nr comenzii la evenimentul "To make some friends winners", detalii pe blog.(ps.Sper ca nu v-am plictisit prea tare)

#463 2011-08-21 11:00:55

Dragon_Fly
Full member

metroc a scris:

Iti multumesc foarte mult de lamuriri ! M-ai ajutat... chiar am facut o proba... si iese de 3 ori mai ieftin transportul cu china post(Daca zic bine) .. si ajunge asa repede? 2 saptamani? perfectttt....dar sti ce mi se pare ciudat? aceleasi poze cu pantofi le-am vazut si pe lovely-shoes.net..eu de acolo vroiam sa comand, si am gasit si site-ul acesta, si aici sunt mai ieftini papucii.... Uh, sunt fericita acum, multumesc mult ! puss

pai peste tot o sa vezi aceleasi poze ma refer la astea chinezesti. Am inteles ca ei copiaza pozele. Inclusiv pe yesstyle si alte site-uri mai scumpe o sa vezi aceleasi poze la unele produse. Da cu china post ajunge in ~2sapt dar uneori dureaza si 16-17 zile.

#464 2011-08-21 11:05:32

Dragon_Fly
Full member

metroc a scris:

Dragon_Fly a scris:

metroc a scris:

Va rog, ma poate cineva ajuta cu niste informatii in legatura cu site-urile astea asiatice? lovelyshoes.net si wholesale-dress.net au aceleasi modele de papuci.. iar pe wholesale sunt mai mici preturile putin ... sunt aceeasi ? sau cum e treaba? care credeti ca e mai ok? as vrea sa imi ajunga produsele in 2 saptamani maxim, ce varianta sa aleg? cum platesc? ce varianta e mai buna?am simulat o comanda pe lovelyshoes.net pentru 4 perechi de papuci si mi-a iesit transportul mai mult decat dublul valorii produselor... asa cum e ? ce imi recomandati?

nu stiu de lovely... dar am auzit ca pantofii nu sunt asa grozavi ca pe wh, asta doar am auzit nu am probat. Pe Wh poti sa comanzi cu china post si o sa dureze 2 sapt 16 zile depinde dar iesi mult mai ieftin parerea mea. Cat depre calitate la toate Made in China sa nu te astepti la cine stie ce

Pe lovely e o singura metoda de transport, si transportul costa mai mult decat dublul produselor din cos(cu EMS parca) . E normal asa ceva? am vazut ca cu china post dureaza 20-50 de zile nu? dar macar e de 3 ori mai ieftin transportul...e ceva...

la mine cu china post niciodata nu a durat 20 zile, ti-am zis si din ce am vb si cu cititoarele mele, "fetele mele" la unele a durat 14 zile la mine 16 zile, 17 zile. Am dat si eu tarcoale pe lovely... dar mi s-au parut mai scumpi si am abandonat. Acum pareri sunt multe si impartite iti urez noroc daca vrei sa plasezi vreo comanda! goodluck

#465 2011-08-21 12:03:58

metroc
Full member

Multumesc! M-am hotarat sa plasez o comanda de pe wholesale-dress, pt ca e super ok transportul si preturile sunt mai mici. Multuemsc inca o data ! Ma bucur ca am gasit astfel de oameni pe aici puss

#466 2011-08-21 12:14:57

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Dragon_Fly a scris:

Jacqui a scris:

vad ca astia is cam neseriosi, am dat o gramada de bani pe transport si... deja e a 3 a zi si nu mi-au ajuns, si acolo scria ca in 2-4 zile ajung, deci am platit degeaba, ca doar maine nu vin, duminica
si acolo la my order, scrie, confirmat, platit, preparing? neutral

pai nu l-au trimis, transportul chiar dureaza cateva zile chestia e ca pregatitul dureaza pana la 5 zile. Dupa ce scrie shipped atunci poti sa il astepti si sa il urmaresti pe net

atunci sunt niste nemernici, pt ca acolo scria altceva! si unde il urmaresc?

#467 2011-08-21 13:57:00

Dragon_Fly
Full member

Jacqui a scris:

Dragon_Fly a scris:

Jacqui a scris:

vad ca astia is cam neseriosi, am dat o gramada de bani pe transport si... deja e a 3 a zi si nu mi-au ajuns, si acolo scria ca in 2-4 zile ajung, deci am platit degeaba, ca doar maine nu vin, duminica
si acolo la my order, scrie, confirmat, platit, preparing? neutral

pai nu l-au trimis, transportul chiar dureaza cateva zile chestia e ca pregatitul dureaza pana la 5 zile. Dupa ce scrie shipped atunci poti sa il astepti si sa il urmaresti pe net

atunci sunt niste nemernici, pt ca acolo scria altceva! si unde il urmaresc?

Vezi ca dupa ce scrie shipped la statusul comenzii ei iti dau un tracking number. Dai acolo si vezi sau mai au un buton si scrie tracking order parca si acolo poti. Daca vrei sa ii mai intrebi detalii despre comanda poti sa intri la online chat si sa ii intrebi. Stiu ca parca acolo scrie 3 zile sau nu stiu sigur dar daca ii intrebi o sa iti zica ca dureaza pana la 5 zile.

#468 2011-08-21 16:33:30

Jacqui
Platinum member

da norml, dupa ce le dai banii tine 5 zile, pai si atunci ce? maine sunt 5 zile, cand naiba ajung la mine? dupa 1 saptamana? pai atunci trebuia sa bag altceva, nu sa platesc ca sa-mi aduca prin dhl neutral cat de nesimtiti, aveam nevoie acum de papucii aia neutral de asta am platit sa mii aduca asa repede

#469 2011-08-21 16:48:18

Dragon_Fly
Full member

Jacqui a scris:

da norml, dupa ce le dai banii tine 5 zile, pai si atunci ce? maine sunt 5 zile, cand naiba ajung la mine? dupa 1 saptamana? pai atunci trebuia sa bag altceva, nu sa platesc ca sa-mi aduca prin dhl neutral cat de nesimtiti, aveam nevoie acum de papucii aia neutral de asta am platit sa mii aduca asa repede

Imi pare rau pentru tine, dar uite eu de obicei public detalii pe bloguri si discut cu oricine e interesat. Daca ma intrebai inainte iti ziceam. Nu stiu de ce va grabiti sa dati comanda si nu va informati bine inainte. Eu spre exemplu am petrecut aprox jum de an sa ma informez calumea, pentru ca pe atunci nu existau decat intermediarii care nu dau nici un fel de detalii, acum sunt atea bloguri inclusiv ale mele unde aveti si facilitati cu coduri si activitati, al mihaelei anghel de unde va puteti informa. Imi pare sincer rau si pentru faptul ca ai platit asa mult. Incearca sa ii intrebi pe chat poate ti-au trimis-o daca nu ai asa multe produse  goodluck

#470 2011-08-21 16:52:05

Dragon_Fly
Full member

Pentru Majestik fata care ma intreba de comanda cu china post by sea mi-a sosit si ce-a de-a 2. Trebuie sa merg  sa o ridic. La asta a durat chiar mult nu ma asteptam dar cum nu aveam nevoie urgenta e ok. A durat aprox 70 zile sub 80 care e maximum. Prea curand nu o sa mai dau cu metoda asta.

Ultima oara a fost editat de Dragon_Fly (2011-08-21 16:54:00)

#471 2011-08-21 20:30:14

Jacqui
Platinum member

Pai is doar o pereche de pantofi care am nevoie de ei zilele astea pt niste poze in aeroport smile
Ma rog, cred ca azi ajung cesafac

#472 2011-08-22 02:08:35

Dragon_Fly
Full member

Jacqui a scris:

Pai is doar o pereche de pantofi care am nevoie de ei zilele astea pt niste poze in aeroport smile
Ma rog, cred ca azi ajung cesafac

pai vezi ca iti spune la tracking toate detaliile, iti arata si unde este coletul

#473 2011-08-22 10:00:01

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Jac, sper sa iti vina azi... sa ne spui cand ii primesti si niste poze, daca poti...
Ti-am raspuns la mail tongue

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#474 2011-08-23 01:11:38

Jacqui
Platinum member

ups, scz, am uitat, nu a ajuns ieri sad cica pe miercuri neutral forgetit pana la urma dureaza 1 saptamana si jumate lol
si cand ajung fac poze, promit big_smile
*am rezolvat ce vroiam sa te intreb puss

#475 2011-08-23 09:35:22

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

nu are nicio legatura cu topicul... si eu astept o pereche de  papuci de pe asos, daca vreti pun poze cand ii primesc

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.