homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport-38

#704 2011-10-17 23:13:32

metroc
Full member
Inregistrat: 2011-08-20

Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport

Roxette88 a scris:

ati participat la faza aia cu tarotul?? sunt curioasa..ce produse ati castigat?

Da,si am castigat : http://www.wholesale-dress.net/special- … 41809.html  si http://www.wholesale-dress.net/new-arri … 40684.html . Fiecare in cate o comanda de peste 50$ . Intr-o comanda de peste 150 de $ am castigat bonus 15 $ pe care ii voi putea folosi intr-o viitoare comanda de minim 50$, si inca 10$ am mai castigat,pe care la fel,ii voi putea folosi intr-o comanda de minim 50$. E tare faza,sper doar sa imi primesc cadourile.

Ultima oara a fost editat de metroc (2011-10-17 23:14:12)

#705 2011-10-17 23:16:05

metroc
Full member

Voi ce ati castigat ?smile

#706 2011-10-17 23:16:30

Roxette88
New member
Inregistrat: 2011-09-06

chiar e dragut pulovarasul...am vazut k a mai castigat cineva vestuta si nu i-au trimis-o. poate tu ai noroc big_smile

#707 2011-10-17 23:19:29

Roxette88
New member

eu am dat o singura comanda, asta care nu mai ajunge  bang  si pe atunci ink nu era faza asta cu tarotul sad. poate la urmatoarea comanda dak mai prind

#708 2011-10-17 23:55:08

Dragon_Fly
Full member
Inregistrat: 2009-10-12

metroc a scris:

Roxette88 a scris:

bine..asteptam pareri si eventual poze dak aveti timp big_smile

Da, o sa va scriu maine aici, si eventual o sa ii dau pozele lui dragon fly sa le puna pe blog. Pana acum am mai cumparat ghete cu platforma, ghete joase, geaca de imitatie piele cu epoleti, un trench crem foarte frumos(nu am apucat sa il pozez din pacate, pt ca l-am trimis rapid), cizme peste genunchi, o rochita si un paltonas pufos pt o prietena , ceva pantofi, si cam atat. Si toate persoanele au fost multumite pana acum smile

astept pozele ca de fiecare data. Intre timp am mai postat cateva articole cu poze

Publicitate

loading...

#709 2011-10-17 23:59:03

Dragon_Fly
Full member

rozii a scris:

metroc a scris:

Roxette88 a scris:

metroc ai dat comanda de ceva hainute mai groase sau cizme?

Hmmmm, da, la comanda ce o ridic maine o sa imi vina o pereche de ghete tip platforma, o pereche de cizme lungi peste genunchi, o pereche de pantofi si un sacou ieftin rau, cu umeri bufanti. O sa fac poze reale. Mai am poze reale cu produse, cum le-am primit, le-am tot pozat.

http://www.wholesale-dress.net/fashiona … 02018.html

asta e sacoul? sunt tare curioasa de calitatea lui!

l-acumparat o clienta si a zis ca e foarte multumita de el. Gasesti impresiile pe blogul meu la "impresii clienti"

#710 2011-10-18 00:02:51

Dragon_Fly
Full member

Roxette88 a scris:

eu am dat o singura comanda, asta care nu mai ajunge  bang  si pe atunci ink nu era faza asta cu tarotul sad. poate la urmatoarea comanda dak mai prind

asta cu tarotul este de mult timp, cam din vara

#711 2011-10-18 00:15:09

Roxette88
New member

pe site-ul lor scrie intre 24sept-24oct

#712 2011-10-18 10:03:50

anamariarugina
New member
Inregistrat: 2011-10-18

buna dimineata,fetelor!sunt noua pe site si vreau sa fac prima comanda pe wholesale-dress.am vroiam sa va intreb daca metoda platii prin transfer bancar percepe taxe sau altceva?a platit cineva prin transfer bancar?eu am card la bcr.ms mult:*puss:

#713 2011-10-18 10:05:35

rozii
New member
Inregistrat: 2011-09-27

cum se participa la acest tarot?.. eu acum am aflat de el tongue

#714 2011-10-18 10:09:35

rozii
New member

anamariarugina a scris:

buna dimineata,fetelor!sunt noua pe site si vreau sa fac prima comanda pe wholesale-dress.am vroiam sa va intreb daca metoda platii prin transfer bancar percepe taxe sau altceva?a platit cineva prin transfer bancar?eu am card la bcr.ms mult:*puss:

mie cei de la banca mi-au spus ca 6 lei, dar nu stiu daca pt o singura tranzactie sau pt ambele care le-am facut  nustiu

#715 2011-10-18 10:54:37

metroc
Full member

Roxette88 a scris:

chiar e dragut pulovarasul...am vazut k a mai castigat cineva vestuta si nu i-au trimis-o. poate tu ai noroc big_smile

Sa sti ca si mie mi-au expediat comanda in care trebuia sa fie vestuta, si le-am facut "scandal", le-am dat email-uri, si pana la urma o sa mi`o trimia in alta comanda. Si-au cerut scuze si alea alea... am noroc ca stiu engleza , ca altfel nu mi-o mai trimiteau daca nu ii tot bateam la cap.

#716 2011-10-18 10:56:10

metroc
Full member

rozii a scris:

anamariarugina a scris:

mie cei de la banca mi-au spus ca 6 lei, dar nu stiu daca pt o singura tranzactie sau pt ambele care le-am facut  nustiu

Sa sti ca si eu am observat ca imi iau mai mult cu aproximativ 6 lei , de pe card.. insa nu am stiut de ce smile

#717 2011-10-18 11:00:47

metroc
Full member

rozii a scris:

Dupa ce plasezi comanda, inainte sa dai "Checkout", iti apara chiar langa "Checkout" o imagine cu tarot, dai click, alegi valoarea comenzii tale(a produselor , fara transport), si alegi acolo niste carti, apoi dintre acele carti, alegi doar una, si acela este cadoul tau. Cu cat este mai mare comanda, cu atat este cadoul mai "valoros" . Poti castiga si consume points(care mie nu-mi plac:)) , de asemenea , poti castiga 5$, 10$, 15$, 20$, depinde de comanda(insa ii poti folosi intr-o viitoare comanda, dupa data de 25 oct.) , sau hainute si papuci. sa va spun un SECRET : Daca nu va place ce ati castigat, inchideti fereastra, stergeti un produs din comanda, adaugati-l iarasi, si repetati operatiunea, pana va place ce ati castigat rotfl Eu asa fac rotfl)Acolo scrie ca ai o singura sansa, dar eu am descoperit de la inceput ca pot sterge un produs, si apoi sa il adaug din nou, si joc din nou acel tarot game, pana ce imi place cadoul obtinut lol (oricum nu sunt multe variante, dar nah, macar sa alegi ce iti place, $,puncte sau produse)

#718 2011-10-18 11:04:53

rozii
New member

metroc a scris:

rozii a scris:

Dupa ce plasezi comanda, inainte sa dai "Checkout", iti apara chiar langa "Checkout" o imagine cu tarot, dai click, alegi valoarea comenzii tale(a produselor , fara transport), si alegi acolo niste carti, apoi dintre acele carti, alegi doar una, si acela este cadoul tau. Cu cat este mai mare comanda, cu atat este cadoul mai "valoros" . Poti castiga si consume points(care mie nu-mi plac:)) , de asemenea , poti castiga 5$, 10$, 15$, 20$, depinde de comanda(insa ii poti folosi intr-o viitoare comanda, dupa data de 25 oct.) , sau hainute si papuci. sa va spun un SECRET : Daca nu va place ce ati castigat, inchideti fereastra, stergeti un produs din comanda, adaugati-l iarasi, si repetati operatiunea, pana va place ce ati castigat rotfl Eu asa fac rotfl)Acolo scrie ca ai o singura sansa, dar eu am descoperit de la inceput ca pot sterge un produs, si apoi sa il adaug din nou, si joc din nou acel tarot game, pana ce imi place cadoul obtinut lol (oricum nu sunt multe variante, dar nah, macar sa alegi ce iti place, $,puncte sau produse)

ce tare  rotfl2 ms mult pt pont, esti o draguta  puss

#719 2011-10-18 11:08:20

metroc
Full member

Cu multa placere, rozii big_smile

#720 2011-10-18 11:09:10

metroc
Full member

Poti a adaugi asa, de proba niste produse in cos de diferite valori, si sa vezi ce premii au smile

#721 2011-10-18 11:45:05

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

metroc a scris:

Poti a adaugi asa, de proba niste produse in cos de diferite valori, si sa vezi ce premii au smile

asa am facut eu dupa ce am vazut ca au aparut cartile alea de tarot lol
le-am luat pe toate la rand sa vad ce premii sunt lol

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#722 2011-10-18 11:54:24

metroc
Full member

alyush a scris:

metroc a scris:

asa am facut eu dupa ce am vazut ca au aparut cartile alea de tarot lol
le-am luat pe toate la rand sa vad ce premii sunt lol

Hehe lole tare, acum ma mai "joc" si eu putin, sa vad ce premii sunt la peste 500 $, de curiozitate wink) Nu`s nush ce , 30$, pijama, un trench naspa, o lenjerie de pat ..wink)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.