homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport-45

#837 2011-10-24 12:20:34

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport

rozii a scris:

alyush a scris:

rozii a scris:

cei de la posta vamala iti cer factura de la prypal pt a putea ridica coletul?

rozii, tu spuneai ca esti din Codlea? daca ca, at cei din bv sigur iti vor cere factura de la paypal...

da. si eu trebuie sa cer extras de  cont de la banca? lamureste-ma, te rog, m-am pierdut total.....  ce trebuie sa am la mine sa pot ridica coletul?

rozii daca ai platit prin paypal printezi factura si o duci acolo, daca nu probabil ca ti-a dat de la banca in momentul in care ai depus banii vreo chitanta ceva cu suma depusa...
trebuie sa ai factura de la paypal, chitanta sau ce, buletinul si avizul postal si banii care ii platesti... sa le ceri factura pt. ce plateti ca ei baga banii in buzunar daca nu  skitarg

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#838 2011-10-24 12:55:04

metroc
Full member
Inregistrat: 2011-08-20

Roxette88 a scris:

metroc a scris:

V-au ajuns comenzile in Romania ? Mie NICI AZI NUUU MI-AU AJUNS !! grater((((((( nu mai stiu ce sa ma fac...

nici a mea nu a ajuns..au trecut deja 5 zile cum ti-au spus ei?

Cred ca miercuri sau marti ar fi 5 zile cum au zis ei. Stai ca azi am vb iar cu ei, si au zis ca poata dura si 80 de zile... yikesyikesyikesyikesyikes doamne fereste, pai mie nu-mi mai trebuie produsele alea daca dureaza atata.... Pe site scrie 20-50 de zile, si ei au zis azi 50-80 de zile... Nu mai pot astepta, chiar nu mai pot... Am vrut sa sun la China post, pt ca am numarul de tel.. si e tot ocupata reteaua

#839 2011-10-24 12:56:25

alyush
Platinum member

neutral
metroc sa ne tii la curent cu privire la comanda

#840 2011-10-24 12:57:28

Roxette88
New member
Inregistrat: 2011-09-06

metroc a scris:

Roxette88 a scris:

metroc a scris:

V-au ajuns comenzile in Romania ? Mie NICI AZI NUUU MI-AU AJUNS !! grater((((((( nu mai stiu ce sa ma fac...

nici a mea nu a ajuns..au trecut deja 5 zile cum ti-au spus ei?

Cred ca miercuri sau marti ar fi 5 zile cum au zis ei. Stai ca azi am vb iar cu ei, si au zis ca poata dura si 80 de zile... yikesyikesyikesyikesyikes doamne fereste, pai mie nu-mi mai trebuie produsele alea daca dureaza atata.... Pe site scrie 20-50 de zile, si ei au zis azi 50-80 de zile... Nu mai pot astepta, chiar nu mai pot... Am vrut sa sun la China post, pt ca am numarul de tel.. si e tot ocupata reteaua

cum 80?????????? pai daca am platit pt 20-50 cum sa fie 50-80???  cesafac  sper k e o gluma prosta

#841 2011-10-24 12:58:49

rozii
New member
Inregistrat: 2011-09-27

alyush a scris:

rozii a scris:

alyush a scris:

rozii, tu spuneai ca esti din Codlea? daca ca, at cei din bv sigur iti vor cere factura de la paypal...

da. si eu trebuie sa cer extras de  cont de la banca? lamureste-ma, te rog, m-am pierdut total.....  ce trebuie sa am la mine sa pot ridica coletul?

rozii daca ai platit prin paypal printezi factura si o duci acolo, daca nu probabil ca ti-a dat de la banca in momentul in care ai depus banii vreo chitanta ceva cu suma depusa...
trebuie sa ai factura de la paypal, chitanta sau ce, buletinul si avizul postal si banii care ii platesti... sa le ceri factura pt. ce plateti ca ei baga banii in buzunar daca nu  skitarg

eu am platit prin card visa de la volksbank, dar suma depusa este mai mare decat  am comandat, iar comanda mea nu a fost trimisa toata, si apare ca am platit mai mult... ce fac in situatia asta?

Publicitate

loading...

#842 2011-10-24 13:10:05

alyush
Platinum member

nu poti obtine o chitanta, factura cu cat ai platit in realitate pe produsele care urmeaza sa iti vina?

#843 2011-10-24 13:13:01

rozii
New member

alyush a scris:

nu poti obtine o chitanta, factura cu cat ai platit in realitate pe produsele care urmeaza sa iti vina?

nu stiu.. dar pe pachet sau in pachet nu apare nici un document, ceva, sa arate cat am platit??? ca ei pe site se lauda ca fac facturi cu sume mai mici pt a nu plati noi cost suplimentar si eu le-am cerut sa treaca 10 dolari

#844 2011-10-24 13:15:41

Roxette88
New member

Dragon_Fly a scris:

ai platit cam mult alyush. De ce oare? Ca eu mai mult de 4 lei nu am platit niciodata

ne spui si noua cum ai facut k sa nu platesti mult?? ms big_smile

#845 2011-10-24 13:16:41

Roxette88
New member

rozii a scris:

alyush a scris:

rozii a scris:

eu am platit prin card visa de la volksbank, dar suma depusa este mai mare decat  am comandat, iar comanda mea nu a fost trimisa toata, si apare ca am platit mai mult... ce fac in situatia asta?

chiar asa..voi cum ati facut la vama cand ati platit pt o comanda si nu au venit toate produsele? plus k la paypal iti arata toata suma platita, cu tot cu transport..doar nu platim tva si taxe vamale pt transport, nu?

Ultima oara a fost editat de Roxette88 (2011-10-24 13:20:21)

#846 2011-10-24 14:04:06

metroc
Full member

Eu nu platesc nimic la vama, pt ca pe pachet sunt scrise valori mici.. de aceea. Maine o sa ridic 5 parcele.. Din pacate. coletele din septembrie nu au ajuns inca in tara, sunt tare nervoasa. Mi-au spus cei de la wholesale ca sunt multe persoane in situatie, si ca cei de la china post air mail sunt cam lenti... de aceea dureaza atat, si cica s-au facut si multe comenzi in luna septembrie.. pe deasupra, mi-au spus ca dureaza 50-80 de zile ( poate au inteles ei gresit.. nu stiu ce sa zic.., pt ca am specificat ca nu am pus comanda cu china post by sea, ci cu cealalta varianta..) .. eu sper din suflet sa ne primim comenzile macar maine, adica maine sa ajunga in Bucuresti.. eu una sunt tare dezamagita...

#847 2011-10-24 14:26:22

rozii
New member

pai daca pe pachet sunt scrise valoarile pt ce mai cere extras de cont, facturi, ...altele???

#848 2011-10-24 14:28:01

rozii
New member

metroc a scris:

Eu nu platesc nimic la vama, pt ca pe pachet sunt scrise valori mici.. de aceea. Maine o sa ridic 5 parcele.. Din pacate. coletele din septembrie nu au ajuns inca in tara, sunt tare nervoasa. Mi-au spus cei de la wholesale ca sunt multe persoane in situatie, si ca cei de la china post air mail sunt cam lenti... de aceea dureaza atat, si cica s-au facut si multe comenzi in luna septembrie.. pe deasupra, mi-au spus ca dureaza 50-80 de zile ( poate au inteles ei gresit.. nu stiu ce sa zic.., pt ca am specificat ca nu am pus comanda cu china post by sea, ci cu cealalta varianta..) .. eu sper din suflet sa ne primim comenzile macar maine, adica maine sa ajunga in Bucuresti.. eu una sunt tare dezamagita...

... valorile scrise sunt cu tot cu transport? si daca sunt produse lipsa apar la suma sau nu???

#849 2011-10-24 18:44:34

Roxette88
New member

le-am trimis un mail si am intrebat de comanda..astept sa primesc un raspuns, sper eu bun, sa ajunga sapt asta sad

#850 2011-10-24 19:00:25

alyush
Platinum member

nu scrie nimic pe pachet, nicio suma...

#851 2011-10-24 19:06:02

Roxette88
New member

alyush si tu ai procedat? le-ai dat factura de la paypal si ei ti-au calculat tva in functie de toata suma? cu tot cu transport? si in cazul in care nu ti-au venit toate produsele cum ai facut?

#852 2011-10-24 19:35:30

alyush
Platinum member

le-am dat factura de paypal si mi-a zis dna de acolo cat sa platesc...
roxette, nu stiu sa iti spun daca nu ai primit toate produsele, nu am patit asa ceva

#853 2011-10-24 19:36:56

Roxette88
New member

alyush a scris:

le-am dat factura de paypal si mi-a zis dna de acolo cat sa platesc...
roxette, nu stiu sa iti spun daca nu ai primit toate produsele, nu am patit asa ceva

aha..multumesc

#854 2011-10-24 20:53:20

metroc
Full member

rozii a scris:

metroc a scris:

... valorile scrise sunt cu tot cu transport? si daca sunt produse lipsa apar la suma sau nu???

deci.. nu se va intampla sa fie produse lipsa, pt ca daca nu sunt in stoc, iti va aparea in contul tau lucrul acesta..si banii iti vor ramane in balanta. Pe asa-zisa factura de pe pachet,sau ce o fi aia, eu am scrisa o valoare aiurea..de 8 $ de cele mai multe ori, si nici macar nr de produse nu e acelasi...pt ca aveam 2 produse in colet, si ei au scris ca e un tricou.. deci, ei fac tot posibilu sa nu platim noi la vame...

#855 2011-10-24 20:57:55

Roxette88
New member

si dak iti deschide coletul si vede k ai o multime de lucruri care cu siguranta depasesc 8$ atunci cum ramane? si era vb k intai platesti toata suma cu paypal si pe urma vezi tu k nu ti-au trimis toate produsele...si dc sa platesti tva pt toata suma din moment ce nu ti-au trimis toate produsele?

Ultima oara a fost editat de Roxette88 (2011-10-24 20:58:48)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.