homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport-57

#1065 2012-01-17 20:47:39

kris_tina
New member
Inregistrat: 2011-10-21

Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport

1. A comandat cineva blugi? Cum sunt? Am inteles ca foarte scurti... si nu stiu daca marimile corespund.
2. Sa nu comandati jacheta de mai jos. Este oribila.
http://www.wholesale-dress.net/korean-s … 15276.html

#1066 2012-01-18 12:59:21

rozii
New member
Inregistrat: 2011-09-27

fetelor prima comanda a venit dupa 3 luni, mai am 4 comenzi de primit si........ surpriza, ieri cand am verificat prin posta romana, sa constat ca 3 din colete au intrat in tara pe 10 ian si sunt deja in BV iar al 4 a intrat pe 16....
toate coletele au sapt. bune diferenta intre ele si totusi au ajuns in acelasi timp si in mai putin de 3 luni tongue
acum astept sa primesc de la posta sa le ridic sad. ce zice-ti sa merg fara avizul lor sau sa mai astept sa-l primesc?
daca ar fi sa ajunga instintarea la mine exact ca la primul colet , din Buc.-Bv.- EU dureaza 9 zile, iar la coletele venite pe 10 sunt deja 8 zile!!!
la voi cum a fost?

#1067 2012-01-18 13:12:40

rozii
New member

kris_tina in coletele astea ce mi-au venit acum am si o pereche de blugi, te anunt cum sunt ca si eu mor de curiozitate

#1068 2012-01-18 14:38:39

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

rozii, cum sunt si eu tot din bv iti spun situatia mea...
la ultimul colet primit m-am dus fara avizul postal pt. ca nu il aveam la mine si m-a intrebat ca de ca nu il am, cand l-am primit si in cele din urma mi-a ceurt buletinul si mi l-a adus...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#1069 2012-01-19 16:14:01

kris_tina
New member

Imi puteti spune si mie cum folosesc bonusul la comanda?

Publicitate

loading...

#1070 2012-01-19 22:51:31

Dragon_Fly
Full member
Inregistrat: 2009-10-12

rozii a scris:

fetelor prima comanda a venit dupa 3 luni, mai am 4 comenzi de primit si........ surpriza, ieri cand am verificat prin posta romana, sa constat ca 3 din colete au intrat in tara pe 10 ian si sunt deja in BV iar al 4 a intrat pe 16....
toate coletele au sapt. bune diferenta intre ele si totusi au ajuns in acelasi timp si in mai putin de 3 luni tongue
acum astept sa primesc de la posta sa le ridic sad. ce zice-ti sa merg fara avizul lor sau sa mai astept sa-l primesc?
daca ar fi sa ajunga instintarea la mine exact ca la primul colet , din Buc.-Bv.- EU dureaza 9 zile, iar la coletele venite pe 10 sunt deja 8 zile!!!
la voi cum a fost?

eu te sfatuiesc sa te duci fara avizul de la ei, ca uneori eimai uita sa iti dea avizul, si dupa un timp iti ia taxa de depozitare, bine nu este cazul tau, dar totusi du-te si ridica-le si fara aviz.

#1071 2012-01-19 22:52:32

Dragon_Fly
Full member

rozii a scris:

la voi cum a fost?

eu te sfatuiesc sa te duci fara avizul de la ei, ca uneori eimai uita sa iti dea avizul, si dupa un timp iti ia taxa de depozitare, bine nu este cazul tau, dar totusi du-te si ridica-le si fara aviz.

#1072 2012-01-20 09:09:31

rozii
New member

ms fetelor pt rasp.
cine a dat prin china post?acolo zice ca dureaza 20-50 de zile, in cant timp va ajuns?

#1073 2012-01-20 13:53:56

alyush
Platinum member

eu am dat mai multe comenzi prin china post si niciodata nu mi-au venit la acelasi interval de timp... uneori dupa 2 saptamani, alteori dupa 3 saptamani si mi-a durat o data aproape 4 saptamani

#1074 2012-01-21 10:58:29

rozii
New member

alyush pe tine ce anume te-a pus sa aduci pt a dovedi cat ai platit pe comanda?
eu am fost sa ridic pachetul si desi am toate pachetele ajunse in aceiasi zi nu sunt gata toate si nu au vrut sa mi le dea fara avizul de instintare sad iar acuma imi cere sa aduc desfasuratorul care ti-l face site-ul cand achiti comanda. vreau sa stiu daca pe acel desfasurator mai pot modifica ceva sa nu platesc TVA asa mare.Partea cea urata este ca cele 2  comenzi pe care le am gata si le pot ridica le-au desfacut ei acolo si a trebuit sa le las asa desfacute (fara sa stiu ce am in ele) pana vin cu desfasuratorul grater acum stau cu teama ca mai raman si fara ceva de prin ele.... doar e ROMANIA

#1075 2012-01-21 11:35:14

alyush
Platinum member

rozii, eu am dus factura de la paypal, am printat-o...
si mie mi-au desfacut comanda ca sa ma uit daca am tot ce am comandat in ea...
mergi luni cu factura de paypal si uita-te bine sa ai tot ce ai comandat in colete
Eu cand am platit tva-ul ar fi trebuit, in mod normal, sa imi dea o chitanta ceva, dar nu mi-a dat nimic.. a luat facura de paypal si banii i-a pus in factura si a indoit-o (sigur banii aia ii pune ea in buzunar) X( dar acum, cand voi primi comanda o sa ii cer chitanta pt. ce platesc, asa ar trebui sa dea oricui

#1076 2012-01-21 13:12:09

rozii
New member

mie nu factura de prypal mi-a cerut, ci desfasurator cu toate produsele sa vada ei la fiecare produs pretul... cica...
orcum fara o chitanta pe ce platesc nu plec si verific fiecare produs din pachet... ma lu-au ei ca la ce am in pachete numai unul valoreaza 100 de eura si eu am comenzile de 30 dolari sad

#1077 2012-01-21 13:53:42

alyush
Platinum member

rozii, parerea mea este ca sa mergi cu factura de paypal, alta dovada cu pretul cat ai platit nu ai de unde sa iei...
Oricum, daca te uiti pe colet undeva scrie "gift" iar pt. asta nu ar trebui platit, dar ei tot ne cer tva
eu cand o sa merg o sa ii duc articolele din lege, sa i le arat, in caz ca nu ma inteleg cu dna de acolo...

#1078 2012-01-21 13:57:50

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

total offtopic
din propria experienta legata de institutiile statului, va zic ca ii doare fix in cucu daca le bagati legile in fata; tot ca ei fac, o intorc si iar o intorc pana le iese.
rozii, scoate desfasuratorul si modifica-l in paint/photoshop/orice program de modificat poze, ca sa iasa totalul ca pe chitanta si gata.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1079 2012-01-21 14:09:08

alyush
Platinum member

rozii, sa ne tii la curent cu ce vei face si ce vor spune ei cand o sa mergi la posta, te rog

#1080 2012-01-21 17:30:26

rozii
New member

acum lucrez la desfasuratot si abia pe marti mai am cum sa le ridic, va povestesc cum se incheie tot smile

#1081 2012-01-21 22:06:41

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

fetelor...ceva in genul acesta http://www.wholesale-dress.net/mens-win … 19663.html de barbati...ati comandat careva?sunt ok...?

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#1082 2012-01-23 19:42:12

Dragon_Fly
Full member

deeyanna a scris:

fetelor...ceva in genul acesta http://www.wholesale-dress.net/mens-win … 19663.html de barbati...ati comandat careva?sunt ok...?

da vezi articolul asta de la mine de pe blog http://newevolutionofthe2ne1century.mug … inte-asia/

#1083 2012-01-25 17:37:15

kris_tina
New member

Mi se pare mie sau au marit considerabil pretul transportului?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.