homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HELP !!

#1 2010-06-30 22:42:25

gabriella91
New member
Inregistrat: 2009-03-22

HELP !!

Buna tuturor in primul rand... sper ca ma veti ajuta am o nelamurire... sad
iau yasmin de 1 an si cv... luna aceasta marti (adica ieri) trebuia sa iau prima pastilutza... am uitato si am luato azi la aceeasi ora la care trebuia sa le iau in mor normal... problema e ca am citit acum in prospect si nu inteleg ceva...eu am avut contact sexual neprotejat joi, saptamana trecuta... iar vineri mia venit menstruatia.. ieri mia trecut... mai este vreo problema sa raman chiar si dupa ce a trecut mesntruatia ? mi se pare putin ciudat nu stiu... o sa ma protejez si cu o metoda suplimentara urmatoarele zile...dar de asta mie frica... pot sa raman de joia trecuta de cand am avut contact sexual daca am uitato ieri desi mia trecut cu bine menstra ? va rog help ca nu inteleg ! multumesc

#2 2010-06-30 22:55:31

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: HELP !!

nu, nu ai cum sa ramai insarcinata dupa contactul de joi.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2010-07-01 01:01:08

gabriella91
New member
Inregistrat: 2009-03-22

mersi mult..sper sa fie asa sad

#4 2010-07-01 01:03:12

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

cu placere :big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.