homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatie nodul la san

#1 2010-07-01 17:44:27

tweettty
New member
Inregistrat: 2007-10-05

operatie nodul la san

Buna fetelor, daca cineva a trecut prin ceva similar va rog sa-mi raspundeti si ma sa sfatuiti, sunt cam debusolata  cesafac
La 19 ani am descoperit un nodul in sanul drept, mi s-a facut punctie si e o tumoare benigna. Acum am 20 de ani, am fost la control de 3 ori de atunci si nodulul tot creste ( e un fibroadenom). Initial, au ezitat sa recurga la operatie, dar dat fiind faptul ca nodulul tot creste mi-au recomandat totusi operatia, si luni ma internez.
Acum intrebarea mea ar fi: cam cat trebuie sa dau? O sa ma operez la spitalul judetean Targu Mures, daca cineva a avut o operatie asemanatoare m-ar ajuta mult sa-mi spuna cum a procedat.  nustiu
De asemenea, daca imi poate spune cineva cam cat dureaza vindecarea, ma gandesc ca nu e mare lucru, nodulul e situat superficial.
va rog dati-mi sfaturi daca puteti

Ultima oara a fost editat de tweettty (2010-07-01 17:45:45)

#2 2010-07-01 17:54:16

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: operatie nodul la san

Pai depinde de la medic la medic. Fiecare are pretentiile lui: unii vor banii inainte, altii dupa operatie. Cineva din Tg Mures te poate ajuta mai bine.
Operatia in sine nu e grea, dureaza putin, dar fiecare organism reactioneaza diferit, deci si perioada de vindecare difera. Cred ca maxim o saptamana stai in spital...

#3 2010-07-01 18:01:50

tweettty
New member

Pai am vorbit cu chirurgul de mai multe ori, m-a consultat si mi-a explicat cum e cu internarea, dar nici nu a pomenit de bani, deci ma gandesc ca vrea dupa.
Mersi mult pt raspuns smile

#4 2010-07-01 18:06:20

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Poate nu vrea deloc. Or mai exista si medici de genul asta.
Eu am dat inainte medicului care m-a operat, anestezistului si asistentei din sala. Dupa i-am dat medicului care a format mana a doua si bineinteles oricarui cadru medical de la care am avut nevoie de un serviciu.

Ultima oara a fost editat de be_happy (2010-07-01 18:06:59)

#5 2010-07-01 18:09:26

myscha86
New member
Inregistrat: 2009-09-27

oricum nu o sa te operezi imediat dupa internare pentru ca trebuie sa-ti faca unele analize asa ca cel mai bine e sa intrebi celelalte paciente cum au procedat.cum a zis si be_happy depinde de medic. eu i-am dat inainte iar in ceea ce priveste vindecarea, in cazul meu am plecat din spital dupa doua zile de la operatie.

Publicitate

loading...

#6 2010-07-01 21:15:26

tweettty
New member

Sper sa fie bine...asa o sa fac, intreb celelalte paciente.
Mersi pentru raspunsuri, sunt mai linistita acum  smile

#7 2010-07-02 12:22:14

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu am stat 2 zile internata. in prima mi-au facut analizele, a doua operatia si in a 3-a mi-au dat drumul.
nu mai tin minte cat a duart vindecarea, insa retin ca timp de cateva saptamani ma durea cand ridicam mana, iar imediat dupa operatie simteam o usturime, ca si cand as avea o rana acolo.

#8 2010-07-23 22:05:10

tweettty
New member

Gata, am fost operata, acum sunt acasa si rezultatele sunt bune. Acum am o nelamurire: am luat yasmin timp de 6 luni, acum nu mai trebuie sa iau, am luat ultima pastila in data de 18 iunie, in 22 am avut menstruatie si acum nu apare. Luna trecuta am facut un test de sarcina inainte sa-mi vina menstruatia (a venit) , mi-a iesit negativ, dar pana la urma am luat toate pastielele corect. O singura data am intarziat cateva ore bune, dar era a 2-a saptamana. In fine, se fac niste analize inaine de operatie si si-ar fi dat seama daca as fi fost insarcinata, nu? (ultimul contact l-am avut de aproape 2 luni).
Poate sa intarzie si din cauza operatiei? Ar trebui sa ma duc la ginecolog din nou daca nu apare? sad off iar sunt paranoica

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.