homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Accident

#1 2010-07-01 18:34:44

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Accident

Nu credeam ca ajung pe aici, dar iata ca am ajuns... la sfarsitul "actului", prez a alunecat in timp ce ma ridicam si a ramas in mine, dar inelul era cam la 1 cm afara, si a cam "dat pe afara"...eram totusi deasupra si m-am ridicat repede. Ciclul meu are cam 30-31 de zile, si prin 4-5 iulie ar trebui sa-mi vina menstruatia... care sunt sansele sa fie un bebe pe drum in conditiile astea? Este sau nu cazul sa iau Postinor? Apropo, cam cat costa?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2 2010-07-01 18:45:18

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: Accident

Daca estii 100% sigura ca atunci cand ai scos prezervativul nu a ajuns niciu pic de sperma in vagin (sa fi fost cumva pe degetele tale, sa fi ajuns din greseala in vagin) cand te-ai ridicat, miscat sau scos prezervativul, atunci nu lua Postinor pentru ca a fost contact protejat.

Daca nu esti sigura ... eu as tinde sa iau Postinor. Chiar daca teoretic esti in afara perioadei fertile, n-ai de unde sa stii ce si cum.

Si costa undeva 65 ron. Parca cesafac

#3 2010-07-01 19:01:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Accident

Pai teoretic, perioada mea fertila a fost intre 18-24 iunie :-? Chiar nu stiu ce sa fac...nu m-as indopa cu chimicale. Oooooof... nu trebuia sa schimbam marca:)))

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.