|
Nu esti logat.
Infectia urinara?#1 2010-07-02 15:42:46
infectia urinara?Am si eu o nelamurire,in urma cu o luna si eu si partenerul meu ne-am tratat de trichomonas,dupa terminarea tratamentului am fost la control amandoi,el si-a facut testul de urina si eu testul de secretie,din care ne-a iesit la amandoi ca suntem sanatosi si nu mai avem nimic.De 2 saptamani,am senzatii de usturime la sfarsitul urinarii,mi-am facut test de urina si urocultura si mi-a iesit in urina bacilo coli,medicul mi-a dat tratament cu zinnat,5 zile,dupa care imi mai va prescrie ceva medicamente,nu stiu ce am si nu stiu daca se ia si la pertener sau...?Daca doamna doctor sa ma ajute? Offline #2 2010-07-02 16:46:38
Re: infectia urinara?eu fac infectie cu e-coli de fiecare data cand am raporturi dese (chiar si unul pe zi) si o fac intotdeauna cu prezervativ. este suficient sa urmezi tu tratamentul, infectia asta nu e vreo bts, posibil sa o fi facut din cauza unor contacte dese. Offline #3 2010-07-02 17:15:45
Re: infectia urinara?M-am speriat,pentru ca pe internet sicriu o groaza de lucruri despre infectiile urinare:(mersi mult pentru raspuns Offline #4 2010-07-02 17:19:14
Re: infectia urinara?cu placere, nu cred ca ai motive de ingrijorare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|