|
Nu esti logat.
Decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))#1 2010-07-04 01:29:14
decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))hei..am si eu o intrebare..iau de 3 luni yasmin.de obicei le luam pe la un 8 dimineata.dupa acea pauza de 7 zile urma sa incep un nou blister joi..Sunt protejata chiar daca am luat pastila pe la 12..noaptea..atunci..joi?eu ma gandesc ca deja ar cam fi trecut joia aia..si nah..sa nu le mai iau degeaba in continuare,luna asta. "Nu e bun de nimic cel care nu e bun decat pentru el" Offline #2 2010-07-04 11:43:52
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))pai nu mai esti protejata pt ca ai depasit intervalul cu 12 ore... Offline #3 2010-07-04 20:50:35
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))pfff..bine ca am intrebat..multumesc "Nu e bun de nimic cel care nu e bun decat pentru el" Offline #5 2010-07-05 12:10:03
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))Memoplus sau Calciu cu Magneziu si Zinc nu interactioneaza cu antibb,nu? "Nu e bun de nimic cel care nu e bun decat pentru el" Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-05 12:20:17
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))
nu Offline #7 2010-07-05 20:55:51
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))salutare....am si eu daca se poate spune o problema...cand fac dragoste cu iubitul meu(facem neprotejat)....el ejaculeaza mereu in servetel.etc...si nu imi place sa se opreasca stai k vine...cu prezervativ nu ne place...iar pastilele sunt aiurea(am auzit k ingrasa)...am doar 17 ani..nu as vrea de akum cu pastile...ce putem face:-??.....astept pareri... Offline #8 2010-07-07 11:01:07
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))1. MERGI SI DISCUTA CU UN MEDIC DE PLANNING. Se pare ca nu esti tocmai bine informata despre anticonceptionale, sau alte metode contraceptive existente. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2010-07-07 11:35:58
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))Si daca tot nu o sa-ti placa pastilele, abstinenta. Cel putin pana te lamuresti ca pastilele nu sunt chiar asa de rele cum crezi tu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2010-07-07 13:25:47Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))Pastilele nu ingrasa, in cel mai rau caz iti fac mai multa pofta de mancare. Acum depinde daca tu o sa mananci mai mult sau nu. Oricum o sarcina ingrasa mult mai mult ca ac Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-07-07 13:26:06) Offline #11 2010-07-07 13:36:06
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))Depinde si de ce pastile iti recomanda doctorul . Fiecare corp are reactiile lui . Cel mai bine e sa te duci sa`ti faci un control si analize pentru stabilirea corecta a pastilelor corespunzatoare corpului tau . Eu am luat Novynette 8 luni de zile , dar a trebuit sa le intrerup pentru k am fost plecata din tara un timp . M`am simtit excelent cu ele si nu am pus nici macar 1 kg in plus pe mine . Written in the stars ... Offline #12 2010-07-07 13:39:16
Incearca Yasmin.Sunt bune,pot spune din experienta proprie ca nu ingrasa absolut deloc.Eu chiar am slabit in perioada cand le foloseam. Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci... Offline #13 2010-07-08 00:30:35
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))imi cer scuze daca nu scriu in locul in care trebuie...dar "decat sa ma viziteze barza mai bine intreb" .Am si eu o mica mare problema ..Am terminat ultimul blister de karissa pe 18 iunie..mi`a venit menstruatia pe 23..iar eu pe 26 ar fi trebuit sa incep alta folie de karissa..dar am zis sa mai fac o pauza.Pe 1 iulie am avut un contact sexual neprotejat..dar nu a terminat in mine..Iar problema mea este ca ieri am avut o secretie maronie cu putin sange (era fff putin..nici nush exact dk era sange sau nu) si nu stiu de la ce..avand in vedere ca a trecut o saptamana de cand mi`a trecut menstruatia.Sa fie ceva normal legat de intreruptul pastilelor...sau ar trebui sa ma ingrijorez?help me Offline #14 2010-07-08 11:02:51
pe acest forum NU SE RECOMANDA ANTICONCEPTIONALE sau alte medicamente!!!! faptul ca tie ti-au fost bune yasmin nu inseamna ca sunt bune si altora! ma dau pe mine ca exemplu: am ajuns la cardiologie de la ele! Offline #15 2010-07-08 17:21:14
Faptul ca nu te-ai protejat cu prezervativ poate avea urmare o sarcina... Dupa intreruperea anticonceptionalelor nu prea mai poti calcula perioada fertila pentru ca pot aparea ovulatii multiple. Iubesc si sunt iubita Offline #16 2010-07-16 07:58:52
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))Salut Am si eu o mica intrebare! M-ai am 5 pastilute pana termin blisteru (Stodette) si nu mai vreau sa incep altu doar ca ma ingrijorez ca aseara am avut relatie sexuala neprotejata s-ar putea sa nu isi mai faca efectu urmatorele 5? AStept raspuns Offline #17 2010-07-16 08:22:56
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))nu prea inteleg intrebare ta.daca nu mai incepi un nou blister esti protejata pana in prima zi d emenstra,cand incepe sangerarea. #18 2010-07-16 09:47:03
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))Eu am auzit ca ,cand vreau sa nu mai incep un nou blister sa ma protejez cand mai am 7 pastile de luat si eu acuma mai am doar 5 si am avut relatii sexuale neprotejate aseara Offline #19 2010-07-16 09:48:32
Re: decat sa ma viziteze barza mai bine intreb ;))informatia este falsa nu stiu d eunde ai auzit asa ceva dar nu este adevarat. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|