homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauzele intre pastile

#1 2010-07-04 01:31:17

Angel Incognito
Membru
Inregistrat: 2010-07-04

Pauzele intre pastile

buna.... postez pt k am o nelamurile. iau antibb Yaz(la recomandarea medicului) asta este prima luna si tot citesc pe aici de pauza intre administrarea pastilelor. pe prospectul pastilelor mele...nu scrie nicaieri de pauza(nici medicul nu a precizat nimic)
as dori va rog o lamurire concreta pt k sunt bulversata total.
multumesc anticipat!

#2 2010-07-04 01:49:00

loga
New member
Inregistrat: 2009-04-03

Re: Pauzele intre pastile

Daca folia are 21 pastile, termini folia apoi faci o pauza de 7 zile, apoi incepi alta folie. asta inseamna ca vei incepe fiecare folie in aceeasi zi a saptamanii. Cred ca la pauza asta se refera. Asta inseamna asa:ex.: incepi luni sa iei prima pastila, peste 3 saptamani duminica o iei pe ultima. Apoi lunea urmatoare incepi alta folie si tot asa. Esti protejata si in perioada de 7 zile pauza, in care trebuie sa-ti vina menstruatia.
Daca folia are 28 de pastile atunci nu faci nici o pauza.

#3 2010-07-04 10:54:13

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

din cate stiu eu yaz are 28 de pastile, 24 active si 4 placebo. in acest caz nu ai nevoie de pauza.
pauza se face daca iei anticonceptionale cu 21 de pastile, faci pauza 7 zile si in a 8-a incepi o noua folie.

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#4 2010-07-04 13:49:57

Angel Incognito
Membru
Inregistrat: 2010-07-04

da...sunt 28 pastilute roz, 4 placebo.acum am inteles in sfarsit. merci pt. raspunsuri.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.